Balbina_ZN 25.07.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Witam Grupę! Jestem pierwszy raz na forum jako uczestnik, bowiem do tej pory tylko jako obserwator.Planujemy budowę w Dobrzykowicach, tak jak AMF. Jestesmy na etapie zbierania dokumentów do pozwolenia na budowę. Projekt indywidualny. Ja również bardzo proszę o namiary na solidne ekipy budowlane. Poszukujemy także kierownika budowy,ale takiego co będzie na budowie. Nie ukrywam, ze jesteśmy laikami i boimy się budowy. Z góry dziekuję za życzliwość.PozdrawiamBalbina_ZN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 26.07.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Hej Balbino Witam w imieniu innych laików! My z mężem dopiero kupujemy działkę i też myślimy coraz bardziej o projekcie indywidualnym. Czy mogłabyś się podzielić (ew. na priva) namiarami na swojego architekta - jesli oczywiście jest godny polecenia? Pozdrawiam serdeczeni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaP. 26.07.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witam, ja prosiłabym o namiary na Pana od nawodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 26.07.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Czy ktoś może podzielić się namiarem na jakiegoś ślusarza (?) - chodzi o wykonanie i montaż barierki balkonowej. I ile takie coś może kosztować [żadne tam udziwnienia czy zdobienia]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 26.07.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Grupo,chcę odnowić temet schodów wewnętrznych. Wiem, wiem, był niedawno. Przekopałam jakieś 20 stron wstecz i mam już dość. Podzielcie się raz jeszcze namiarami na stolarzy. Będziemy mieć schody drewniane ażurowe, bez żadnych udziwnień. Namiary mogą być na priv.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 26.07.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 HejMacie jakieś doświadczenia w budowaniu barierek na schody dla dzieci? Moja pociecha coraz szybciej zaczyna się przemieszczać i trzeba wreszcie zabezpieczyć wejście na schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wypas 26.07.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witam GRUPĘ! Rozpoczynam wkrótce długo oczekiwaną budowę. Działka już jest w gminie Długołęka. Co ważne budowlana. Interesuje mnie kontakt na dobrego architekta, który podejmie się adaptacji i najlepiej załatwi pozwolenie na budowę. Ponieważ przebywam zagranicą zależy mi na kompleksowej usłudze, która zaoszczędzi mi częstych wizyt w Polsce. Oczywiście najlepiej gdyby możliwy był kontakt mailowy. I cena nie wygurowana.Chciałbym zacząć budować na jesień 2011. Mój projekt to Hermes 2 lustro. http://www.extradom.pl/Projekt/StronaProjektu.aspx?projektID=4151 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 26.07.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Grupo, chcę odnowić temet schodów wewnętrznych. Wiem, wiem, był niedawno. Przekopałam jakieś 20 stron wstecz i mam już dość. Podzielcie się raz jeszcze namiarami na stolarzy. Będziemy mieć schody drewniane ażurowe, bez żadnych udziwnień. Namiary mogą być na priv. Dzięki. Femme, poszukaj w Internecie Andrzej Migrellla z Bukowiny. Robilam schody u niego. Wygladaja spoko. Jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 26.07.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witam. Długo mnie nie było. Zbierałam papiery do odbioru. Jeśli chodzi o stolarzy-schodziarzy polecam : http://www.bialic.pl/ Od kilku miesięcy jestem posiadaczką schodów od nich. Schody jesionowe, ażurowe,samonośne. Jak na razie nic się nie dzieje (obym nie zapeszyła). Projekt, wykonanie,montaż bez zarzutów. Zrobione przed terminem a co ważne przed montażem u mnie mogłam zobaczyć złożone schody na stolarni i wnieść drobne poprawki. Robi też drzwi wewnętrzne. Wyszły super. Odnosnie ślusarzy znam jednego.Robił u mnie bramę i przęsła oraz siatke. tel. 695 760825 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 26.07.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Femme u mnie montaż schodów będzie w czwartek także dopiero wtedy dam znać jak wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 26.07.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 trociu ja własnie zastanawiam się czy nie wystarczy rozmontowac drewniany kojec - będzie i na schody i na inne straszne niebezpieczenstwa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 26.07.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Dziękuję wszystkim za namiary na stolarzy. Mam nadzieję, że dobrze wybierzemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyberbronek 27.07.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Czy ktoś może podzielić się namiarem na jakiegoś ślusarza (?) - chodzi o wykonanie i montaż barierki balkonowej. I ile takie coś może kosztować [żadne tam udziwnienia czy zdobienia]. http://www.steintech.pl/ .... ale nie wiem jak u nich z czasem bo ostatnio sporo zlecen mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TolaLee 27.07.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 czy ktoś może kładł podłogi marmurowe, lbo blaty granitowe? Gdzie we wroclawiu/okolicach najtaniej? poszukuje też namiarów na kogoś kto by mi kuchnie ładnie zaprojektował i zrobił...bardzo prosze o kontakty - bede bardzo wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 27.07.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 TotaLee,też jesteśmy na etapie wyboru kuchni. Poniżej namiary na stolarzy polacanych na FM, które udało mi sie wcześniej spisać: - 604 104 341; 713159156 - Master Meble - 609 034 113 - Meble Mix (namiar od Suspenser i Daro_K) - 627 300 226 - Paszczyk (namiar od Anjamen) - 509 309 091 - Anchem z Oleśnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 27.07.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 meble Daszczyk nie Paszczyk:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 27.07.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Femmee_ jak u mnie zmontują meble i będzie wszystko OK to też podam namiar. Myślę, że tak do końca sierpnia meble powinny być już zmontowane. Może to już dla Was za późno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 27.07.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Nie, nie, nie za póżno. Planujemy montaż tak pod koniec września, więc jakby co pisz jak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DanielXC 27.07.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam.Niebawem pozbędę się wreszcie budynku na miejscu którego ma stanąć nasz dom i będę się mógł brać za przygotowania do budowy.Wobec tego mam dwie prośby o namiary na sprawdzonego, solidnego kierownika budowy, który na tej budowie bywa, potrafi dopilnować i rozsądnie doradzić oraz poszukuję rozsądnie niedrogiego architekta do drobnych zmian w projekcie i naniesienia na mapkę.Z góry wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 27.07.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Do wszystkich zaczynających budowę.Na etapie fundamentowania warto zrobić uziom fundamentowy.Szczegóły tu: http://www.inzynierbudownictwa.pl/technika,materialy_i_technologie,artykul,nowoczesne_instalacje_uziemiajace_w_budynkach,33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts