Havena 29.07.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Robię casting na wylewkarzy. Macie jakieś sprawdzone namiary, którymi możecie się podzielić? Moge polecic forumowego Janzara, niedawno u nas skonczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 29.07.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 faktem jest że pweni wykonawcy się powtarzają elektryk, hydraulik , wylewki:) Cy nie Wylewkarza też mogę polecić mojego: Jarek Królczyk 603 200 120 Wylewki jego autorstwa można podziwiać u sporej części GW W tym tygodniu skończył też u sąsiadów. Teraz kładziemy płytki (sami) i nie musiałam go ścigać za żadne garby czy brak poziomów. Załatwił też wszystkie materiały po przyzwoitych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 29.07.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Poratujcie proszę namiarami na jakiś dobry tartak z podbitką. W Siedlcu Trzebnickim już byłam i nie maja tam takiej grubości jaką potrzebuje. Jolu a może tu: http://www.bhi-skladydrzewne.pl/Podbitka-26-3.html Braliśmy od nich legary nietypowych wymiarów, suszone. Robią pod zamówienie klienta i przywożą na budowę za niewielką opłatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 29.07.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Dzięki Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.07.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Witam. Mam gorącą prośbę do wszystkich z Wrocławia lub okolic. Jest we Wrocławiu sklep z wszelkimi płytkami, gresami itp.: http://lazienki-wroclaw.otwarte24.pl/ Chciałbym w nim zamówić gres z przesyłką kurierską. I jak każdy kupujący w sieci mam pewne obawy. Macie może o tym sklepie jakieś informacje? Opinie? Może kupowaliście w nim i macie swoje spostrzeżenia? Pozdrawiam. Witaj. Właśnie u nich kupiliśmy 2 zestawy umywalkowe (szafka + umywalka) z Koła. Tyle że zamawialiśmy u nich (bez pośr. All....) i odbierałem od nich osobiście. Wszystko było OK - nawet dzwonią, że jest towar do odbioru Pozdrawiam Michał PS. jakbyś chciał poznać jakieś szczegóły to pisz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fjuczer 29.07.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Poratujcie proszę namiarami na jakiś dobry tartak z podbitką. W Siedlcu Trzebnickim już byłam i nie maja tam takiej grubości jaką potrzebuje. Sprawdź tartak w Białkowie(gm. Miękinia). Brałem u nich więźbę i gość pokazywał mi również podbitkę. Wyglądała całkiem przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyberbronek 30.07.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Tatarak troszkę źle zrozumiałaś Agę ale faktem jest że pweni wykonawcy się powtarzają elektryk, hydraulik , wylewki:) a ja dzisiaj po prośbie sprawa mega pilna potrzebny namiar na projektanta przyłączy gazu żeby był dobry tani i szybki!!! Krzysztof Wegrzynowicz 692 448 145 - naprawde godny polecenia !!!! musielismy we wlasnym zakresie podciagnac troche gazociagu z wszystkimi tego konsekwencjami m in. pnb. Zalatwil wszysko sprawnie i szybko, cena tez rozsadna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyberbronek 30.07.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Czesc, Ostatnio robilem przeglad rzeczy ktore mi zostaly: mocny agregat pradotworczy 5,2 kW - za pol cenyok. 70 szt. Porothermu 11,5cm - za pol cenypol palety dachowki kera-pfanne Creaton w kolorze braz finnese - za pol cenyniecale 20m2 podbitki swierkowej 10 cm szerokosci - za pol cenyzolte rury drenarskie - uzywalismy je do odprowadzenia wody z rynien.... moze komus sie przyda - oddam za wino jezeli ktos jest zainteresowany prosze o telefon 606 978 660 rzeczy sa w Tyncu Malym Pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wypas 30.07.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Witam GRUPĘ! Rozpoczynam wkrótce długo oczekiwaną budowę. Działka już jest w gminie Długołęka. Co ważne budowlana. Interesuje mnie kontakt na dobrego architekta, który podejmie się adaptacji i najlepiej załatwi pozwolenie na budowę. Ponieważ przebywam zagranicą zależy mi na kompleksowej usłudze, która zaoszczędzi mi częstych wizyt w Polsce. Oczywiście najlepiej gdyby możliwy był kontakt mailowy. I cena nie wygurowana. Chciałbym zacząć budować na jesień 2011. Mój projekt to Hermes 2 lustro. http://www.extradom.pl/Projekt/StronaProjektu.aspx?projektID=4151 Pozdrawiam podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniak25 30.07.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Droga grupo proszę o jak najszybszą odpowiedź. Chodzi o panów tynkarzy. Wczoraj zaczęli robotę, dziś już częściowo mogłam sobie posprawdzać ich robotę i wszystko wygląda super, równo i gładko ale... wodę im dajemy swoją, okazało się, że potrzebny jest agregat prądotwórczy bo maszyna jest na siłę a ja nie mam podłączonego jeszcze prądu. Czy normalnie to oni powinni o to zadbać czy ja. Koszt wypożyczenia agregatu to 146zł netto za dobę, wody zużywają bardzo dużo więc z normalnej ceny 24zł/m2 gipsowego robi się dużo większy koszt. Powiedzcie czy mam się tymi dodatkowymi kosztami podzielić z nim czy wyjdę na głupka upominając się o coś co jest po mojej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 30.07.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Aniu, wydaje mi sie, ze 24zl/m2 to cena za material i robocizne. Wode i prad organizuje inwestor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romarm 30.07.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Czy ktoś może polecić jakiegoś rozsądnego kierownika budowy - pod budowa domu jednorodzinnego, południe Wrocławia (bezpośrednie sąsiedztwo miasta, 1,5 km) ? Nie jestem zainteresowany jedynie pieczątkami ale kimś kto zna się dobrze na sztuce, dogląda systematycznie budowę, potrafi doradzić i wyłapać nieprawidłowości.Wkrótce zaczynam budowę domku jednorodzinnego a że nie jestem budowlańcem to średnio znam się na tej sztucę i chciałbym żeby ktoś dopilnował żeby wszystko było zrobione jak należy.Przeglądając fora czyta się o różnych kierownikach takich co to 2 razy pojawili się na budowie i wzięli 800zł i inwestor by l zadowolony jak i o takich którzy byli 4 razy za 4500zł, zrobili wpisy i po robocie. Niestety nigdzie nie znalazłem żadnych namiarów z polecenia a jedynie reklamujące się osoby. Przepraszam jednocześnie tych którzy mogli poczuć się urażeni ale sami pewnie dobrze wiecie że różnice między kierownikami są bardzo duże. Informacyjnie - dom jednorodzinny, 220m2, gazobeton 24 cm + docieplenie, strop teriva, konstrukcja dachowa z ramą metalową, dachówka betonowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 30.07.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Powiedzcie czy mam się tymi dodatkowymi kosztami podzielić z nim czy wyjdę na głupka upominając się o coś co jest po mojej stronie? Aniu, standardowo media [czyli prąd i wodę] załatwia inwestor. Niestety Ja będę miała wodę z MPWiK, dowożoną beczkowozami, 160 zł za 6 m3.....zaboli, oj, zaboli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniak25 30.07.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, czyli tak jak myślałam tylko mój luby nie chciał wierzyć. No cóż teraz mogę tylko żałować, że jednak nie załatwiłam budowlanego prądu choć tez nie wiem ile bym zapłaciła do czasu uruchomienia normalnej taryfy. Mam jednak nadzieję, że przy wylewkach siła nie będzie potrzebna (bo do normalnego prądu dostęp mam) ale zapytam jak pan będzie na wizycie. A swoją drogą to cenna ta woda prawie 27zł/m3, nie wiem co prawda ile nam zużyją wody ale podejrzewam że sporo. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 30.07.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Mam jednak nadzieję, że przy wylewkach siła nie będzie potrzebna (bo do normalnego prądu dostęp mam) Do wylewek nie potrzeba sily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniak25 30.07.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 uffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.07.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Aniu, my płaciliśmy Panu z naszej wsi za beczkę wody 1m3 - 20 zł. Rozejrzyj się za hydrantem w pobliżu budowy i można załatwić, że będziesz za opłatą ciągnąć z niego wodę. Węże od jakiś przystojnych strażaków ochotników załatwisz i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 30.07.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Megana, Ania wodę ma Ja nie mam... a hydrant za daleko żeby z niego brać bo tę opcję tez rozważaliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.07.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Sorry, nie założyłam okularów na nos . A opcja z dowozem,. przez jakiegoś pana ze wsi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.07.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Upsss, nie założyłam okularów na nos A opcja z przywozem wody przez jakiegoś Pana ze wsi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts