larry 04.05.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Witam po dluuuuuuugiej przerwie. Na tamat listy wykonawców to potwierdzam jedno nazwisko.Jan Zaremba- zrobił posadzki jak marzenie. Chciałbym żeby tak wyglądały moje tynki, bo na nie akurat nie mogę patrzeć tak mi je super zrobili. Tyle dobrego że to robi gościu z mojej wiochy i zobowiązał się je poprawić. Zobaczymy, pożyjemy, popatrzymy. Szkoda że nie ma szans na umieszczenie mnie na mapce, ponieważ obejmuje ona moich okolic. PozdrawiamKrasnaLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 04.05.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Szkoda że nie ma szans na umieszczenie mnie na mapce, ponieważ obejmuje ona moich okolic. Pozdrawiam KrasnaLL Dlaczego ? Polanka może Ciebie przecież umieścić na mapie całej Polski, podaj tylko dokładne namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
larry 04.05.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 No jak się tylko da to ja bardzo proszę. Ta sielankowa kraina to Skokowa, kilka kilometrów za obornikami. Czekam i proszę podajcie jeszcze link do tej mapki.PozdrwiamKrasnaLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 04.05.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 prosze bardzo http://www.przeciecia.republika.pl/murator/polska.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.05.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 kranaLL - a tutaj całość o mapach http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=26041 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.05.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 yemiołka, Smok - no i jak było ?? [morrrrda] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 04.05.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 yemiołka, Smok - no i jak było ?? [morrrrda] aaa, słodka tajemnica! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.05.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 yemiołka, Smok - no i jak było ?? [morrrrda] aaa, słodka tajemnica! kiedy mnie ciekawość zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.05.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 yemiołka, Smok - no i jak było ?? [morrrrda] aaa, słodka tajemnica! ...no dobra....poddaję się...ale 9 poprosze o dokładne z sprawozdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 04.05.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 szybko się poddajesz kurrrcze, mam dziś taką śpiączkę nagłą, że nawet zapałki nie pomagają kaffa też do bani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.05.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 szybko się poddajesz kurrrcze, mam dziś taką śpiączkę nagłą, że nawet zapałki nie pomagają kaffa też do bani... no to ładnie....2 dni balowaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.05.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 ....a poddałam sie tylko i wyłącznie dlatego () że stwierdziłam że to głupie pytanie.....bo na pewno było wesolutko [morrrrda sztuk 2] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 04.05.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 takie chodzą pogłoski [=morrrda]. a śpiączka raczej pogodowo-grypowa. jak tam na dworze, był kto? będzie padać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 04.05.2004 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 [mord fura] kurczaki, zapowiadają deszcz na weekend i co ?? ale pisałem, że termin może się zmienić [mordowisko] tymczasem powtórzę , bo grupa nam się rozrasta Majówka w Wilkszynie Termin 9 maja (niedziela) ??? Program : 14:00 zlot w Smoczej Jamie (komplementacje, okrzyki zachwytu, rąsia, buźka, goździk, klapa ) 15:30 pakowanie kiełbachy do plecaków i wdrapywanie się na przywiezione rowery. 16:00 Wyjazd na wycieczkę krajoznawczą. 1. Przykład budownictwa szkieletowego, technologia a praktyka na podstawie paśnika dla zwirząt (wykład poprowadzi... no właśnie, kto buduje kanadyjczyka ??) 2. Wiosenny koncert ptaków, wysłuchanie i komentarze ( wykład z ornitologii wygłosi Sroka) 3. Historia a dzień dzisiejszy. Przykład budownictwa przedwojennego niemieckiej generalicji, rezydencja w lesie, oblicza formy w środowisku naturalnym ( Wykład poprowadzi Sławek z żoną ) 4. Zbieranie chrustu i wspólne rozpalenie ogniska jedną zapałką. 5. Rozpakowanie kiełbasek i czas na konsumpcję. 6. Zjazd downhill'owy z Wiśniowej Góry. 7. Powrót tych, którym udało się przeżyć , rowery można pozbierać do pustych plecaków, lub wlec za sobą. ( Pechowcom doraźnej pomocy medycznej nie zapewniamy ) 8. Ucztowanie w pieczerze do rana z powodu ocalenia . Program może ulec zmianie !! (tak szybko jak zmieniają się terminy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 04.05.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Uczestnicy: BK aka polanka dobrzykowice yemiołka (morrrrrrrda) Ivonesca aPa Sławek:) czy kogoś dopisać ?? niewtajemniczonym wysyłam wskazówki jak trafić do smoczej jamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.05.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 witajcie ...no własnie, zapowiadają deszcz na niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 05.05.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 tyle razy zmienialiśmy termin, więc ... ??? a może pomylili się w TV ? W każdym razie bądźcie czujni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.05.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Smok - OK, będziemy czujni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 05.05.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 czujni-zwarci-i-gotowi. a dzisiaj zimnooo, wiaterek przez lichą sukmanę przewiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.05.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 czujni-zwarci-i-gotowi. a dzisiaj zimnooo, wiaterek przez lichą sukmanę przewiewa a co...panienka się wyletniła za bardzo toż to maj dopiero...początek maja dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts