aka 05.05.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Oj, oj głowa mi pęka. Wzmacniamy wiezbe i jest z tym niezly młyn... I kolejny raz zastanawiam sie dlaczego cała ta budowa no mojej biednej, damskiej głowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 05.05.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 ...toż to maj dopiero...początek maja dopiero Witajcie po dłuższej przerwie. Wprawdzie początek maja, ale słoneczko grzeje, że aż miło, tylko wiaterek od czasu do czasu trochę chłodnawy. Oby tylko meteorolodzy pomylili się sromotnie i w weekend było ciepło i sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 05.05.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Oj, oj głowa mi pęka. Wzmacniamy wiezbe i jest z tym niezly młyn... I kolejny raz zastanawiam sie dlaczego cała ta budowa no mojej biednej, damskiej głowie? Bo my jesteśmy ta silna płeć Ale nie musisz sama osobiście tej więźby wzmacniać ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.05.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 aka - tak to się jakoś dziwnie składa, że bierzemy sobie same za dużo na głowę ....same sobie bierzemy?? aPa - oby, oby...bo co z majówką u Smoka? BK - biegnę donieść, że drzewko szczęścia rośnie jak szalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 05.05.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 BK - biegnę donieść, że drzewko szczęścia rośnie jak szalone Bardzo się cieszę - to na szczęście Może zagrajcie w totolotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.05.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 BK - biegnę donieść, że drzewko szczęścia rośnie jak szalone Bardzo się cieszę - to na szczęście Może zagrajcie w totolotka? kurczę...może to jest myśl?....gdzie tu najbliższa kolektura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 05.05.2004 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Bo my jesteśmy ta silna płeć Ale nie musisz sama osobiście tej więźby wzmacniać ?! oj silna, silna! BK, na szczescie jeszcze na własnych barkach więźby nie dźwigam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 05.05.2004 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 to jak z tą pogodą w weekend? Smoku, może alternatywny program "barowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.05.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 dzień dobry w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 06.05.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Bo my jesteśmy ta silna płeć Akurat dzisiaj wyjątkowo mam podstawy żeby zaprotestować. Mianowicie wczoraj wniosłem do domu 50 worków tynku Knauf po 30 kg każdy. Razem półtorej tony. Całe szczęście czuję się po tym lepiej niż się spodziewałem, chociaż i tak bolą mnie mięśnie w miejscach w których wcale się nie spodziewałem że mam mięśnie. Co prawda podobno najgorzej jest dwa dni po.... zobaczymy. Grzegorz - ilu programistów potrzeba do wymiany żarówki? - nie ma znaczenia, i tak to jest problem sprzętowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 06.05.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Za parę dni przychodzi tynkować Turlej i co? Przyszedł? Do mnie miał przyjść dzisiaj rano a od wczoraj nie odbiera komórki grrrr... Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 06.05.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Grzegorz,ale ten tynk własnoręcznie wniesiony to będziesz kochać jak swoje własne dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 06.05.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Grzegorz,ale ten tynk własnoręcznie wniesiony to będziesz kochać jak swoje własne dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 06.05.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Tradycyjnie prapremiera klubowa: http://gps.prv.pl/murator/polska.htmoraz:http://gps.prv.pl/murator/sasiedzi.txt to ostatnie wymaga może podpowiedzi: odległość w kilometrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.05.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 taak, będzie chodził i gładził ściany..... ...a dla Pawełka jakie pole do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 06.05.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Tradycyjnie prapremiera klubowa: http://gps.prv.pl/murator/polska.htm oraz: http://gps.prv.pl/murator/sasiedzi.txt to ostatnie wymaga może podpowiedzi: odległość w kilometrach sąsiedzi są fajniutcy, tylko czemu ja mam od siebie do siebie 0,3? [promila? wpadłam w czarną dziurę?] [morrrrda] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 06.05.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 No i udało się !!! Warunkowa umowa sprzedaży podpisana, jutro przyrzeczenie zwolnienia hipoteki w banku do odebrania, i tylko agencja rolna mi zostaje. Faktem jednak jest że już czuję się szczęśliwą posiadaczką miejsca pod dom i trawnik Jeśli to nie problem to bardzo proszę o dodanie do mapy "mojego miejsca na ziemi" w Długołęce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.05.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Tradycyjnie prapremiera klubowa: http://gps.prv.pl/murator/polska.htm oraz: http://gps.prv.pl/murator/sasiedzi.txt to ostatnie wymaga może podpowiedzi: odległość w kilometrach u mnie sie nie chce otwierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 06.05.2004 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Ciągle nas zaskakujesz Polanka Uwaga do pierwszego linku - jak rozumiem mozna kliknąc na poszczególnych forumowiczów w jakimś celu ale nie wiem w jakim bo wyskakuje mi strona interii z błędem 404 Uwaga do drugiego linku - musisz chyba coś wiecej na ten temat powiedzieć bo nie bardzo wiem jak czytac tą listę, może pokażesz to na konkretnym przykładzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 07.05.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Czeee.Chmury rozganiam, jak mogę.Dotarły do Was drogowskazy, jak trafić na trop Smoka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts