Tatarak 08.09.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Hej Johnson! To będziemy prawie sąsiadami:) My chyba jednak wybierzemy projekt indywidualny, ale też prosiłam o polecenie jakiegoś architekta i niestety bez wielkich efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 08.09.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Hej Johnson! To będziemy prawie sąsiadami:) My chyba jednak wybierzemy projekt indywidualny, ale też prosiłam o polecenie jakiegoś architekta i niestety bez wielkich efektów hej ja kompleksowo załatwiałem w firmie ETKA z Oławy. Załatwili mi wszystkie papiery i przerobili projekt, z ceną idzie się dogadać, ale po mapie widzę że jest to spory kawałek od was. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 08.09.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 hej czy ktoś z was instalował reku MISTRAL? Gdzieś koło maja napisałem do firmy NIKOL i skierowali mnie oni do lokalnej firmy instalującej ich sprzęt, dużo rozmawiałem z Panem i generalnie nastawiłem się na nich, lecz ostatnio wszedłem na ich stronę (firma MAXVENT przy okazji) i co się okazuje? że nie mają oni reku NIKOL w ofercie tylko MISTRAL, trochę mnie to zbiło z tropu. Oczywiście z rana przedzwonię do Pana z którym tak namiętnie mailowałem i zapytam co i jak tylko że znając życie to powie mi że te nowe reku są lepsze bo coś tam... Więc zwracam się z pytaniem czy ktoś posiada to ustrojstwo u siebie i jak się sprawuje? dzięki i pozdr dobra, już sobie sam wyjaśniłem. Ale dzięki za pomoc hehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberto45 08.09.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Witam Poszukuje namiarów na dobrego fachowca do wykonania fundamentów. w Św. Katarzynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnson 08.09.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Hej Johnson! To będziemy prawie sąsiadami:) My chyba jednak wybierzemy projekt indywidualny, ale też prosiłam o polecenie jakiegoś architekta i niestety bez wielkich efektów Bardzo mi milo ja mam projekt z polki, bedziemy robili pare zmian, min. dodatkowy pokoj w miejscu garazu, stad dodatkowo trzeba postawic zeby na samochod nie padalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnson 08.09.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 hej ja kompleksowo załatwiałem w firmie ETKA z Oławy. Załatwili mi wszystkie papiery i przerobili projekt, z ceną idzie się dogadać, ale po mapie widzę że jest to spory kawałek od was. pozdr Dzwonilem i powiedzieli ze nie ma problemu, robia wszystko od a do z wiec nie powinno byc problemu. Mozesz napisac mi na PW ile cie skasowali i za co? Zebym mial jakis punkt odniesienia czy nie chca mnie zczesac za mocno. Ewentualnie jezeli mozesz to na forum, to wszyscy tez beda mieli odniesienie co do cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.09.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Bardzo mi milo ja mam projekt z polki, bedziemy robili pare zmian, min. dodatkowy pokoj w miejscu garazu, stad dodatkowo trzeba postawic zeby na samochod nie padalo. My też początkowo rozważaliśmy gotowca, ale wyszło tyle zmian, że prawie jak indywidualny projekt... Musimy się jeszcze skontaktować z jakimś mądrym architektem, żeby doradził . Ale odkładam to na po opanowaniu infekcji na inaugurację roku przedszkolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 08.09.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Czy to normalna praktyka, ze firma chce miec kase za drzwi zewnetrzne przed ich zamontowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 08.09.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Dzwonilem i powiedzieli ze nie ma problemu, robia wszystko od a do z wiec nie powinno byc problemu. Mozesz napisac mi na PW ile cie skasowali i za co? Zebym mial jakis punkt odniesienia czy nie chca mnie zczesac za mocno. Ewentualnie jezeli mozesz to na forum, to wszyscy tez beda mieli odniesienie co do cen. ja tam nie byłam zadowolona w obsłudze w biurze ETKA w Oławie zdecydowałam się na Panią Agnieszkę z Cesbudu (biuro ma w Oławie przy PKSie) po pierwsze lepiej nam doradziła odnośnie zmian (w ETKA chcili nam wcisnąc inny projekt po mimo że już mieliśmy zamówiony, poza tym mieli pretnesje że czemu u nich nie zamówiłam, szkoda gadać) a po drugie cena dużo niższa u Pani Agnieszki jak ktoś będzie zainteresowany to nr podam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 08.09.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Witam Poszukuje namiarów na dobrego fachowca do wykonania fundamentów. w Św. Katarzynie. witaj robreto będziemy sąsiadami bo ja się będę budować w łukaszowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 08.09.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 to są jakieś jaja? ostanie posty wyświetla mi z 22 lipca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 08.09.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 mi wogóle nawet grup nie wyświetla tylko mapkę Polski chyba jest jakiś problem na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.09.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Kuźwa, mam już tego dosyć!!! http://forum.muratordom.pl/showthread.php?166425-Wa%C5%BCne-zmiany-w-Grupach-Buduj%C4%85cych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.09.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Megana - w starym mieszkaniu mieliśmy podobnie. Nie wiem czy prawidłowo, ale kolejność była taka:skrobanie, mycie, uzupełnienie ubytków, zatarcie poprawek, gruntowanie, malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisperrr 08.09.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 no to sobie wymyślili modernizację:/ ale jakby co to certyfikaty i obrotowe okno luksferowe nadal aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 08.09.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 A to co? Znowu jakaś reorganizacja. Jeszcze zasad poprzedniej do końca nie opanawałam. Gdzie są teraz emotionki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 08.09.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Kuźwa kolejna rewolucja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.09.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 czy Wy też macie problem z wejściem na strone grupy? od 15 jakies jaja sie zrobiły i zamiast wejść na grupę otwiera mi się mapa grup budujących.o co tu chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 08.09.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 kuźwa co jest grane z tym muratorem?wszystkie ustawienia mi wywaliło i emotikonek brak. BASTARDY znowu coś ulepszają, wkrótce będzie tak samo gówniane jak NK i GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 08.09.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 emotikony wcisnęli w edycję zaawansowaną, bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts