vanka99 08.09.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Totalna masakra i na dodatek bez poszanowania użytkowników wprowadzają zmiany bez uprzedzenia. Nic dziwnego, że coraz mniej osób tu zagląda.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 08.09.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 eheheh chciałem dziadom wysłać maila co na ten tema myślę (oczywiście na granicy kultury) i co? jajco mail nie chce się do nich wysłać - przy okazji to coś z boku to emotikonek jest hyhyhyhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 09.09.2010 01:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Poprawił się wygląd, ale raz że zżarło kupę postów, a dwa że nie można już odpowiedzieć z cytatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 09.09.2010 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Z wyjaśnień admina wynika, że grupa to już... nie grupa, a forum. Można mieć różne tematy w grupie... Faktycznie trzeba się będzie przestawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 09.09.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 No to ulepszyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 09.09.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Jakoś tak dziwnie nie można odpowiadać na poszczególne wpisy, tylko dopisywać się na koniec. Może to przejściowe. Ale jeżeli nie - to kolejne ludki wypadną z listy użytkowników, bo dopiero się bałagan zrobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.09.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 totalna kicha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.09.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Super, nie ma to jak poprawić coś, co już świetnie działało, żeby przestało działać zupełnie. I oczywiście możemy się skarżyć, że nam się nowy układ nie podoba, ale kogo to obchodzi? Ciekawe ilu użytkowników będzie miało tyle samozaparcia, żeby w ogóle odszukać swoją grupę Do bani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.09.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 co się tu stało!!!!!!???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 09.09.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 O, Boze!!! Ledwo Was odnalazlam.Beznadziejnie teraz. Jak ja nienawidze zmian:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 09.09.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 miejmy nadzieję że wszystko wróci do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zy 09.09.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 O matko znowu coś pozmieniali. Ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 09.09.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Ellaj - Ty szukałaś grafitowych gniazdek. Ja będę u siebie instalował z grafitowymi środkami Ramki będą perłowe, aluminium, lub szkło. Aha - będę miał okazję spotkać importera w przyszłym tygodniu. Będziemy się wystawiać na ENERGETABie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 09.09.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 johnson wysłałem na priva - fakt że szefo jest jaki jest, ale jak ja szukałem jakiejś firmy w tamtym czasie która by mi kompleksowo wszystko załatwiła to nikt mi nie mógł nikogo polecić, więc skusiłem się na nich. Ogólnie nie miałem z nimi żadnych problemów, ale do super fachowców do których poszedłbym jeszcze raz to jeszcze im daleko. Wybór należy do ciebiepozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 09.09.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 heh a wiecie co, już zapodałem z pięć postów może a licznik ciągle stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.09.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Ale jazda! Żeby tu w ogóle powtórnie trafić, straciłam z pięć minut. Nie dostaję powiadomień o nowych wpisach. Jak się klika tę kretyńską mapkę województw, to nasza grupa się w ogóle nie pokazuje. Ktoś powinien stracić premię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 10.09.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 I żeby dłuugo pamietał, że jak coś poprawiać to na lepsze a nie gorsze. Adminie, dlaczego tu w tym wątku nie można cytować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.09.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Ech, jak pisałem. Na forum jak na budowie - majster wie lepiej czego potrzebujemy Pytanie szczególnie do tych którzy mają podłogówkę - czy gdy w domu panuje cisza (w nocy) słychać u Was buczenie pompy (może to nie pompa tylko woda w rurach? ) Ogólnie nawet w ciągu dnia gdy gra radio itp. w tle słychać "buczenie". Strasznie to wkurza. Ktoś może z tym walczył ? Pozdrawiam Michał PS. podpisy też szlag trafił i wyszedłbym na gbura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 10.09.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 a jeszcze z ciekawostek - nie jesteśmy grupą budującą lecz BUBUJĄCA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.09.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 kiedy ta kicha wróci do normalności????bo to chyba nie jest nowy standard FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts