asia22 10.09.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Ja mam podłogówke,ale buczenia nie słychać. W każdym razie nic takiego nie wysłuchałam jeszcze, ale zaczne się przyglądać- wsłuchiwać. Tylko ja jeszcze nie mieszkam a w dzień to się pewnych odgłosów nie słyszy. Kiedy zakończy się modernizaja ?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 10.09.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 megana może odpowietrz instalację szukam namiaru na dobre drewno do kominka. takiego sprzedawcy co ma metry sześcienne a nie przestrzenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.09.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Jak się teraz robi cytaty? No szlag człowieka trafia!!!!!!! XX - jak trafisz takie ufo, to podziel się namiarami. Kupujemy drewno do kominka od równo 10 lat, czasami od kilku dostawców w jednym sezonie, i takie cudo nam się jeszcze nie trafiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 10.09.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Jak się teraz robi cytaty? No szlag człowieka trafia!!!!!!! Tak to jest jak polecenia wydają księgowi, a studenci są zatrudniani do modernizacji... Robimy zakłady ile osób przestanie tu wogóle zaglądać? Wstyd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 10.09.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 uo jeju tatarak to teraz mnie zmartwiłeśa po ile teraz m3 przestrzenny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 11.09.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 czy ktoś był na targach ogrodniczych w Hali Ludowej? Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.09.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 XX - ostatnio zakupy małżonek robił zeszłej jesieni, więc aktualnych cen nie znam. W tym roku jesteśmy do tyłu, bo nową działkę nabyliśmy i działamy w "niedoczasie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.09.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 O! No właśnie, był ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 11.09.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 coś to forum dziwnie wygląda mam dwa pytania: 1. Na ile wcześniej zamawialiście takie rzeczy jak okna, bramę, drzwi, elementy instalacji - u mnie wszystko będzie montowane najwcześniej w marcu. Obawiam się, że ceny wszystkiego pójdą w górę w związku z VAT-em, więc czy jest sens zamawiać na koniec roku (przy założeniu, że sklepy na to pójdą). 2. Kogo polecicie do zrobienia wentylacji mechanicznej z rekuperatorem? Jakie macie rekuperatory i czy jesteście z nich zadowoleni? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malawi 12.09.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Bramę garażową i okna zamawiałem zimą (było taniej niż zamawiać w sezonie) , montowałem z lipcu. Zamówiłem u jednego dostawcy firma Bauman (Oleśnica, Wrocław) - okna Jezierski a brama Krispol. Ciężko Ci coś doradzić. Najlepiej zamówić wszystko w okresie zimowym ,można wynegocjować lepszą cenę , tylko ten Vat....Montuję rekuperator Mistral z wentylatorami stałoprądowymi , mam zrobioną całą instalację ale rekuperator nie jest podłączony , umowę podpisałe z firmą Skaven z Kiełczowa, na razie wszystko o-k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.09.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 my właśnie teraz zamawiamy okna, ale z montażem w marcu. Nie wiem więc jak z bramą i drzwiami. Też bierzemy Jezierskiego, ale z uwagi na specjalny montaż pod rolety integro zdecydowaliśmy się na forumowego Jareko. Też chcemy wentylację z firmy Skaven. Możesz napisać na priv jaki rekuperator i jaka cena Wam wyszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 12.09.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Mam pytanko - w zakresie podbitki :- gdzie kupowaliście podbitkę i jaką najlepiej wybrać grubość ( czy z pióro wpust czy bez )- czy potrzebna jest jakaś wentylacja ?- Czy ktoś kupował podbitkę pomalowaną ?- Jesli kupowaliście podbitkę do malowania to jaki impregnat polecacie. Ja się teraz dodaje wpisy z cytatem ??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 12.09.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Ja się teraz dodaje wpisy z cytatem ?? Ręcznie.... Admini przecież wiedzą lepiej co nam jest potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.09.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 TMK, czarodzieju, właśnie miałam pytać, jak to robisz Ręcznie, powiadasz? Nie ma to jak postęp! BTW, też Wam nie przysyła powiadomień o nowych postach na Grupie? Zasubskrybowałam sobie wątek od nowa, zobaczymy, co to da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 13.09.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Dać, da, tylko odnośnik jest do pierwszej strony wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 13.09.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Dać, da, tylko odnośnik jest do pierwszej strony wątku... i to jest wieeelka kicha vanka99 Podbitkę z piórowpustem gr. 12 mm kupowaliśmy w najbliższym tartaku w Skałce. II gat. po 22 zł, I gat. po 26 zł sama malowałam Xylomalem. Nasz spec od podbitki nie stosował wentylacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.09.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Problem z odnośnikiem do pierwszej strony zgłosiłam pod uwagę Jaśnie Oświeconego Administratora w stosownym wątku. Musi tam ktoś to czasami czyta, bo grupy nie są już BUBUJĄCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 13.09.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Problem z odnośnikiem do pierwszej strony zgłosiłam pod uwagę Jaśnie Oświeconego Administratora w stosownym wątku. Ponury63 poza przekazaniem dalej problemu niewiele może... Wątków coraz więcej http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?35-Uwagi-o-naszym-Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.09.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 A to Ponury63 tam zabiera głos pod nickiem Redakcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 13.09.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 "Nowe-forum-ZGRRROZA" to terytorium ponurego 3gr jeszcze wrzuciłem tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?163735-ZG%C5%81OSZONE-PROBLEMY-do-rozwi%C4%85zania-naprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts