Ivonesca 07.05.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 witaj Smoku czy masz w zanadrzu wersję pod dachem? niestety w niedziele ma być chłodno i padać deszcz ...a co do drogowskazów to myslę że ja trafie już bez remontu samochodu, jak ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 07.05.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 a co tam , Tobie też wyślę znaki "u nas w Borzęciczkach syrenkę pani wyremontujemy" - z "Misia" Barei (trochę zmieniona wersja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 a wyślij, wyślij w takim razie...zielonośc zrobiła się taka że mogę nie poznać okolicy ć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 07.05.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 ni dotarły - ni znaki ni nieboraki... zioń ogniem na chmurzyska i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.05.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Cześć ! Smoku czy ja też mogę prosić o namiary w razie gdybysmy się zdecydowali.Pozdrawiam Wszystkich Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Smok gdzieś już odfrunął, ale prosił żebym przekazała drogowskazy ...kto mial drogę znaleźć ten znalazł ....drogowskazy usuniete .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 07.05.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 w poszukiwaniu błękitnego płotu... nieźle. kurs dla młodych detektywów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 hmmm no tyle zostawił Smok za tabliczką Wilkszyn to jest pierwsza droga w prawo z tym niebieskim płotem ...chyba...tyle pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 07.05.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 a ta przerywana linia oznacza, że mamy przez tem płot przeskakiwać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 07.05.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 to jeszcze trzeba tylko znaleźć właściwą tabliczkę z właściwej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 a ta przerywana linia oznacza, że mamy przez tem płot przeskakiwać ? nie to jest zakręt w prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 to jeszcze trzeba tylko znaleźć właściwą tabliczkę z właściwej strony... ...to jest tabliczka jadąc od Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 kurczę....ale dałam się wrobić w tłumaczenie drogi ....a Smok w Strzegomiu baluje z kostką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 07.05.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 a ta przerywana linia oznacza, że mamy przez tem płot przeskakiwać ? a potem sruuuu, w górę [ups, zapomniałem wam powiedzieć, że tam jest pole... minowe - wycedzi przez zęby Smok ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 07.05.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 słuchajta, ale jeśli Smoczysko będzie chciało realizować wcześniejsze plany, to spóźnialcy będą się poszukiwać w terenie?? nasłuchując odgłosów wykładów na różne podejrzane tematy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 nie powiem że tam łatwo trafić w zeszłym roku było tylko to zdjęcie pierwsze....dojeżdżamy do Wilkszyna (z przebojami po ktorych musiałam oddać samochód do lakiernika ).....widać domek jak na zdjęciu.....a potem wydawałoby się że nijak tam nie da się skręcić dobrze że komórki istnieją ....tak że to drugie zdjęcie na pewno będzie pomocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 słuchajta, ale jeśli Smoczysko będzie chciało realizować wcześniejsze plany, to spóźnialcy będą się poszukiwać w terenie?? nasłuchując odgłosów wykładów na różne podejrzane tematy... no to jest dobre pytanie....jak pytałam Smoka co z ludzikami bez rowerów to powiedział że są 2 trasy - jedna dla rowerzystów, druga dla piechurów i gdzieś tam się spotkamy....ale gdzie jest to gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 07.05.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 my jednak bez rowerów. bez kundla [wybranego losowo] chyba też - bo choć by się chciało go wylatać, to obawiam się pewnych turbulencji - wyżerane cudzych kiełbas, wpadanie pod nogi, zbyt radosne podskoki, walenie cudzych pociech ogonem w czółko [moje pociechy sobie z tym radzą - brutalnie ale skutecznie ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 07.05.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Nasz udział w imprezie stanął pod znakiem zapytania.Po pierwsze - brak jednego roweru (naprawa, nie wiadomo czy pan się wyrobi do soboty)Po drugie - dzieciaki podziębione a robi się coś chłodnoPo trzecie - dostałam sporo pracy na weekend i chyba będę musiała solidnie przysiąść żeby się wyrobić.To znaczy dostałam straszną furę roboty nie do przerobienia i już bym chciała żeby był poniedziałek rano ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 07.05.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts