Tatarak 13.09.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Żal człowieka :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.09.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Rysko, my będziemy kupować podbitkę za 23 zł m2 , grubość 18 mm z Sycowa.Od nich mieliśmy więźbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 14.09.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 O matko co ONI znowu wymyślili z tym naszym forum????Wygląda, że bardzo komus zalezy żeby wszystkim sie odechciało tu zaglądać :// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 14.09.2010 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Czy Wy tez tak macie, że widzicie tylko ilość postów i avatarek bez nicka ???Nie, no załamana jestem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.09.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Nie, ja widzę normalnie ilość postów, nicka, avatar, datę rejestracji itp, po staremu. Ale brak oczywiście podpisów, możliwości cytowania (chyba że ręcznie)... - ogólnie miodzio! Ale za to znów mi przychodzą powiadomienia - oczywiście odsyłające niezmiennie do pierwszej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 14.09.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 ja z kolei widzę obciętą datę edycji posta, brak info o wpisach w dziennikach i brak sygnatur.I też mnie przerzuca na pierwszą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.09.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 kiedy ta maniana sie skończy????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 14.09.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 kiedy ta maniana sie skończy????????? Jak wszyscy się stąd wyniesiemy Wtedy już z pełną kontrolą treści będzie sobie pisał księgowy pod wieloma loginami Na razie metodą "na zmęczenie" walczą z nami jak wielebny D. z wrocławskimi kierowcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 14.09.2010 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 widzę dalej siara z tymi nowymi ustawieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.09.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Może trzeba jakąś zmasowaną akcję przeprowadzić? Wysłać do Redakcji milion maili z naszymi zarzutami? Tylko - forum jego mać! - my tu nie po to przychodzimy, żeby akcje protestacyjne przeprowadzać. Chyba że mi umknął jakiś zapis na temat "misji forum" :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
astinus 15.09.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Witam, Jestem nowy na tym forum, a trafiłem tu ponieważ planuję budowę domu we Wrocławiu lub okolicach, a inne fora dyskusyjne kierują właśnie na Grupę Wrocławską. Jestem na etapie poszukiwania działki, ale myślę już nad kolejnym krokiem, czyli budową domu.Przeglądałem już nieco forum, ale stron z Waszymi wiadomościami uzbierało się ponad tysiąc, a wyszukiwarka postów jest bardzo ułomna i nie potrafię znaleźć informacji, których szukam. Zauważyłem, że polecacie własny nadzór nad budową, ale ja niestety nie mam na to wystarczająco czasu. Chciałbym w związku z tym zlecić budowę domu jednej firmie, która będzie prowadzić nadzór inwestorski. Czy współpracowaliście z jakąś firmą, którą możecie polecić lub którą stanowczo odradzacie?Znalazłem firmę taniedomy.wroclaw.pl - dobrze się pozycjonują w Google, ale czy dobrze prowadzą budowę? Czy ktoś ma z nimi jakiekolwiek doświadczenia?Z góry dziękuję za wszystkie wskazówki Astinus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 15.09.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 asitnus - tak z ciekawości, gdzie się budujesz, jaką powierzchnię użytk ma mieć twój dom i co mnie najbardziej ciekawi to czy znasz już koszt postawienia domu przez tą firmę i jaki to ma być stan np. pod klucz? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.09.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Cześć Astinus! Zdradź, gdzie tej działki szukasz pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 15.09.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Tatarak i XX też szukam drewna kominkowego. Chętnie przyjmę namiary na zaufanego dostawcę XX może kupimy razem to będzie taniej a dostawa też w jeden rejon przecież. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 15.09.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Czy macie jakiś namiar na sprawdzonego ale i przy okazji taniego kamieniarza od granitowych parapetów zewn? Jeden mi znajomy zaproponował 370 zł/ m2 granitu strzegomskiego [już z obróbką] + dodatkowo płatny montaż, jakoś to mi się dużo wydaje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 15.09.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 trabi bardzo chetnie, to bedzie nas juz 3 bo jeden nieforumowy. tylko szukam czegos bezkorowego, 50cm. A Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 15.09.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 O widzę że zawiązuje się grupa na drewno kominkowe.Ja chętnie się dołącze. Również dostawa po sąsiedzku. Zima podobno ma zacząć się już w październiku:-x.Kupował ktoś u tego gościa , czy takie są ceny w tym roku?! http://aukcjewp.wp.pl/drewno-kominkowe-i-opalowe-opole-brzeg-wroclaw-i1227431898.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 15.09.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Claris ja kupowałam parapety granitowe u kamieniarza z Piławy Górnej. Namiar znalazłam na allegro. Wtedy m2 granitu strzegomskiego kosztował u niego jak dobrze pamiętam 260 pln. Jedyny mankament to sama musiałam pojechać i je odebrać. Poszperaj po kamieniarzarz z okolic wrocka. Ceny mają konkurencyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 15.09.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 WitamSzukam ekipy do ocieplaia budynku, ma ktos jakieś namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata 10 15.09.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Witam Jestem nowa na forum,przymierzam sie do budowy domku parterowego.Może ktos z was ma lub buduje dom D08 przestronny projekt z muratora?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts