albert07 15.09.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 kurde nie straszcie mnie z tą zimą w tym roku, ja planuję rozpocząć budowę w październiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 15.09.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 heh widzę że dalej posty się nie liczą, jak tak dalej pójdzie to sympatykiem forum zostanę już na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.09.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 XX, Trabi i Asia22 - dajcie znać, jak znajdziecie jakiegoś sensownego dostawcę, dobra? Albert07- "nie liczą się" chyba tylko posty na grupie. Ma to zapewne jakieś bardzo głębokie uzasadnienie... Co do zimy, ma być ponoć zima tysiąclecia, bo Golfstrom osłabł. Tak ostrzegają naukowcy. Wnioski musisz wyciągnąć sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.09.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 XX, Trabi i Asia22 - dajcie znać, jak znajdziecie jakiegoś sensownego dostawcę, dobra? zgłaszam akces do spółdzielni jakby co. Jakie ilości chcecie kupić ? Wiem, że to zależy od trybu grzania itp. ale zastanawiam się ile powinienem kupić zakładając grzanie 1-2 razy / tydzień . To grzanie to raczej na "dogrzanie" lub dla nastroju Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.09.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Zawsze lepiej kupić więcej. Pomijając możliwość zimy tysiąclecia, to czego się nie zużyje, ładnie się wysezonuje na przyszłość. Ale ile dokładnie chcemy kupić, o to muszę spytać moją silniejszą połowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.09.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Plus to, że drewno powinno leżeć około 2 lat aby dobrze się paliło. Z mokrego wiele pożytku nie ma.I przestańcie straszyć zimą! Jeszcze wykraczecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.09.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Dobra, już nic nie mówię. Tylko żeby potem nie było, że nie ostrzegałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.09.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Telewizja (internet też) kłamie !! I tego się będę trzymać choćby dachu spod śniegu widać nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 16.09.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 ja już uzbierałam na odśnieżarkę. dobra to zrobię jakiś rekonesans drewniany. tylko jakie drzewo chcecie - dąb? grab? jakieś specjalne zyczenia?i ile?ja 10-15m3 (w zaleznosci od ceny)znajoma 10m3rzucajcie dalej qrkaczy nie można wchodzić na ostattnią stronę grupy tylko zawsze na pierwszą? Już mam wysypkę jak czytam o tym gdzie można cos dobrego zjeść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.09.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Nie wiem, czy dożyję, żeby sprawdzić jaka ta zima będzie, bo od klikania po tysiąc razy dziennie, żeby się przenieść z pierwszej strony grupy do ostatniego wpisu, najprawdopodobniej wkrótce trafi mnie szlag... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.09.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Rób szybko napar http://www.sergio.it.pl/natura/wp-content/uploads/hygsad.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.09.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 raczej napier... komuś* bym wolała. może by mi ulżyło *nie! absolutnie nie mam na myśli pomysłodawców i realizatorów najnowszych zmian na FM. ależ skąd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 16.09.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 tatarak.zamiast klikac 1000 razy aby coś tu napisać, wciśnij na górze strony po prawej Ostatni - automatycznie przejdziesz na ostatnia stronę.i mniej nerwowa bedziesz przez to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 16.09.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Dąb, grab,buk -jakieś liściaste które daje wysoką temp. spalania. Ile to nie wiem jeszcze, ma służyć do celów rekreacyjnych -głównie. Może ktoś ma doświadczenie ile się tego zużywana na sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.09.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Wojgoc, no nie wiem, czy nie obrażasz mojej inteligencji oczywiście, że klikam Ostatni, ale ponieważ wchodzę na grupę tysiąc razy dziennie to i tak muszę klikną tysiąc razy na Ostatni, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 16.09.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 qrka czy nie można wchodzić na ostattnią stronę grupy tylko zawsze na pierwszą? Już mam wysypkę jak czytam o tym gdzie można cos dobrego zjeść! tatarak. zamiast klikac 1000 razy aby coś tu napisać, wciśnij na górze strony po prawej Ostatni - automatycznie przejdziesz na ostatnia stronę. i mniej nerwowa bedziesz przez to... ze śmiechu to mnie już brzuch boli i łzy lecą nie mogę z Wami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.09.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 I oto mamy jedyny pożytek ze zmian na FM - Ryska się ubawiła odnośnie DREWNA DO KOMINKA - potrzebujemy minimum 4 kubiki, ale jak będzie dobra cena, to weźmiemy chętnie więcej - tak coby się w 1.5k zmieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.09.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Asia22, my dopalamy kominkiem jak jest siarczysty mróz albo jak nie ma sensu odpalać centralnego, bo jest w miarę ciepło. I tyle nam wychodzi - ok, 4 m na sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 16.09.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 no wlasnie mam nadzieje ze dla grupy bedzie dobra cena dlatego chce wziac wiecej coby sie wysezonowało.(poza tym nie wiem jak z kosztami transportu dla 4m3)w poneidzialek bede miala sprawdzony namiar i dam znac. na razie zssumujmy ile tego ma byc ja biore 20m3 niewysezowanego i 5 wysezonowanego. nam poszlo okolo 6-7m3 ale grzalismy non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 16.09.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 To proszę mnie zapisać na 4m3 dobrze żeby było chociaż troche wysezonawane. I tak nie wiem gdzie to złoże. Nie dorobiłam się jeszcze drewutni. Transport w okolice żernik wrocławskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts