Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

oj ciężkie się zrobiło odpisywanie

Tatarak ............

właściciel zmienił zdanie jeszcze nie widząc schodów w realu , dopiero teraz przysiadł do rysunków które podpisywał wraz z umową

i stwierdził że nie tu tylko metr bliżej.

:bash:

edit : widząc konstrukcję schodów nic nie marudził,przyglądał się z najwyższą uwagą na każdy mm kwadratowy

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

tak jak Tatarak pisze - w zamierzeniu ma być energooszczędny dlatego 20 cm styropianu. tylko jestem wsciekla na te okiennice, pomijając już grubość docieplenia, na autora projektu też - tam okiennice się jej jakoś zmieściły, ale niestety tylko na papierze - w rzeczywistości okazało się, że trzeba by kombinować z jakimiś składanymi, bo się nie mieszczą na elewacji ! no cóż...człowiek uczy się na błędach

Albert07 - wszystko masz dobrze, po prostu w nowej lepszej odsłonie Grup Budowlanych postanowiono zlikwidować liczniki postów i opcję cytowania. dla naszego dobra - z całą pewnością. cytować można "ręcznie" - masz na pasku narzędzi Szybka odpowiedź taką chmurkę (za przyciskiem do wstawiania linków, zdjęć i filmów) - ona właśnie służy do cytowania ;)

miłego dnia!

Albert07 - wszystko masz dobrze, po prostu w nowej lepszej odsłonie Grup Budowlanych postanowiono zlikwidować liczniki postów i opcję cytowania. dla naszego dobra

Licznik postów jest tylko chyba nie zlicza postów wpisanych w grupie budującej. Opcji cytowania też nie mam :(.

Możesz mi Tataraku powiedzieć, co to za dobro wynika z braku takiej opcji ? :rolleyes:

heh ogólnie jakieś jaja są, bo na moim profilu pomimo że subskrybowałem kilka mam tylko jeden dziennik budowy - TMK a data dodania ostatniego postu pochodzi z roku 1970 :D Kurde nie wiedziałem że to forum ma już tyle lat, a co najlepsze założone wiele lat przed powstaniem internetu hehehh

Z moich zaś wpisów to zatrzymał się 8 września i dalej już qpa. Czyli nie zapisuje co, gdzie i kiedy wpisałem.

Może się powtórzę, ale te nowe ustawienia to do kitu są i niech ci co je wymyślili sobie w szanowną d.... je wepchną, może tam ta ich wyszukiwarka zacznie normalnie działać.

DZIADOSTWO :bash:

pozdr

ehehe, tak naprawdę to nie mam pojęcia do czego te zaproszenia są. Klikam na wszystko co w tym dziadostwie się da, może wtedy wróci do normy :D

Nie tyle się denerwuję co irytuje mnie fakt że ledwo się nauczyłem obsługiwać poprzednie ustawienia a tu znowu zmiany. A zauważyłem że to nie pierwsze były w tym roku i zapewne nie ostatnie będą