Tatarak 22.09.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Ja nie pomogę, bo to jeszcze przede mną, ale podpowiem, żebyś określił/a, gdzie budujesz - w której części Wrocka lub okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 23.09.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Grupo, mamy gdzieś jakiś dobry rabat na bramy garażowe? A w ogóle jakie firmy polecacie. Musze przed zimą zamknąć wreszcie garaż, bo mi pieski zamarzną. Plisssss.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 23.09.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Jolu, nam wczoraj zamontowali Normstahl. Polecam, bardzo nam sie podoba Mam na sprzedaz kozke. Odkupiona od Pierwka i wcale przez nas nie uruchamiana (tak wyszlo)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zy 23.09.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Tatarak - budowa w gminie Długołęka, mam nadzieje, że na wiosnę zaczniemy budowę. Najlepiej żeby ekipa była dokładna, porządna i rozsądna cenowo - chociaż nie wiem czy to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.09.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Mam wrażenie, że sporo to ludków z tej okolicy, ale nie wiem, czy nowe zmiany na FM tak ich nie wkurzyły, że dali sobie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 23.09.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 A wiecie jak zrobić, aby w jednym miejscu mieć wszystkie swoje ulubione grupy budujące? Czy trzeba pamiętać ich nazwy i wyszukiwać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 23.09.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Grupo, mamy gdzieś jakiś dobry rabat na bramy garażowe? A w ogóle jakie firmy polecacie. Musze przed zimą zamknąć wreszcie garaż, bo mi pieski zamarzną. Plisssss.... No ja już swojej nie polecę , ale chyba o tym wiesz. A tak odnośnie zmian to jak przytrzymacie myszkę na "grupy budujące" to się wyświetla chmurka z napisem "Gruby budujące" Zastanawiające jest to że były "grupy bubujące" teraz "gruby budujące". Znalazłam takie coś: "...Dzieci, które źle słyszą lub źle widzą napotykają na trudności w nauce pisania i czytania . Jest to najczęściej: • statyczne odwrócenia liter - dziecko miesza ze sobą litery o podobnych kształtach, a innym położeniu i kierunku (b z d, p z b, u z n, w z m),..." Może ONI nas nie słyszą i nie widzą ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 23.09.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Havenko, gdzie zamawiałaś? Ryska chodzi o tę firmę z Małuszowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.09.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Ryska, masz świadomość, jak się narażasz? Za taką krytykę to ONI ci mogą zdjęcia z bloga skasować jak Łosicy. No chyba że to był przypadek:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 23.09.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Jolu, w Renovii na Krakowskiej.Brame mam w dzienniku budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 23.09.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 a ja mam pytanie trochę z innej beczki, jaką opłatę wpłacaliście w starostwie przy składaniu wniosku o PnB?? wiem że to może być zalezne od różnych czynników ale chciałbym mieć jakąś przybliżoną kwotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 23.09.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Havena, dzięki wielkie, to nawet koło mnie. Jutro tam zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 23.09.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Gosia86 nic nie płaciliśmy, bo budownictwo mieszkaniowe jednorodzinne jest zwolnione z opłat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 23.09.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Ryska, masz świadomość, jak się narażasz? Za taką krytykę to ONI ci mogą zdjęcia z bloga skasować jak Łosicy. No chyba że to był przypadek Może lepiej zróbcie kopię swoich dzienników, zanim "wiedzący lepiej od nas" namierzą te wpisy A wiecie jak zrobić, aby w jednym miejscu mieć wszystkie swoje ulubione grupy budujące? Czy trzeba pamiętać ich nazwy i wyszukiwać?? Jak w jednym miejscu? Ja korzystam z subskrypcji mailowych, są wystarczające. Tylko obsługa FM wkurza strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 23.09.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Z****y poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 23.09.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zy 23.09.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Spad dzięki za info, przeczytałam i odpisałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.09.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 A w najnowszym numerze Muratora jest piękny artykuł o ulepszonym forum, który właśnie staje się portalem społecznościowym, czy coś tam... jakby od dawna nim nie był w ogóle to mi ten artykuł cisnienie podniósł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 24.09.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Kto ostatnio występował o nadanie numeru domu? Niech się ujawni i podpowie gdzie i jak to zrobić [i czy nie robią problemów jeśli dom jest w budowie, potrzebuję adres mieć - nie zamierzam się jeszcze meldować]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawal 24.09.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Witam Grupę. Jestem na etapie pozwolenia na budowę. Projekt "Dom w rododendronach 4" pracowni Archon, budowa w okolicach Oleśnicy.Ponieważ od pewnego czasu przeglądam to forum, dojrzałem do tego aby dołączyć i mam nadzieję twórczo korzystać ze wspólnej wiedzy.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts