Megana 27.09.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Mam pytanie Może ktoś ma namiary na kominiarza, potrzebnyy do odbioru. Mam takiego za 350 zł ( nie wiem, czy to dużo, czy mało)? Małgośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 27.09.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Czy ktoś ma może namiary na projektanta zewnętrznej instalacji gazowej? mam zrobioną instalację, a potrzebuję jeszcze projekt Dzięki i pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 27.09.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Z innej beczki - ogradzam korzystanie z kuriera "Siódemki" Ostatnio kupiliśmy umywalkę i przyszła cacy, ale okazało się, że zaszło nieporozumienie i musimy ja wymienić. Zapakowałem umywalkę w karton, obłożyłem styropianem i kulkami z gazet, zawinąłem folią i poszła. Na miejscu okazało się, że ma stłuczony róg. Przewoźnik stwierdził,że opakowanie było nienaruszone , więc pewnie umywalka była zapakowana już uszkodzona i nie poczuwa się do żadnej odpowiedzialności. I teraz będzie szarpanko. Także z SIÓDEMKĄ uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 27.09.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Spad, z wszystkim firmami kurierskimi jest taki sam problem. Nie chcą na miejscu czekać na sprawdzenie towaru i w ogóle maja wszystko w d..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.09.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Jak zwykle wszystko zależy od ludzi. Często korzystam - jako adresat - z usług różnych firm kurierskich i nigdy mi się nie zdarzyło, żeby kurier nie poczekał aż sprawdzę przesyłkę, był nieuprzejmy lub kwestionował reklamację. Chyba na naszym terenie akurat fajni pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 27.09.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Jak zwykle wszystko zależy od ludzi. Często korzystam - jako adresat - z usług różnych firm kurierskich i nigdy mi się nie zdarzyło, żeby kurier nie poczekał aż sprawdzę przesyłkę, był nieuprzejmy lub kwestionował reklamację. Chyba na naszym terenie akurat fajni pracują Jak się trafi. Ostatni miły Pan nie miał czasu na sprawdzenie czy oprócz psiej karmy jest w paczce fiolka ze środkiem na kleszcze i... musiał przyjechać ponownie. ______________________________________________________________________________________________ Pozdrawiam, Tomasz Dziennik budowy . Komentarze . foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaP. 28.09.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Kominiarz za 200 zł - 502513484. U mnie odbiór zrobiony bez problemów (mam wentylację mech. z reku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.09.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Umówiłam się , ale cena 280 zł niestety. Natomiast i tak jest taniej niż 350 zł Dzięi Aniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.09.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Umówiłam się , ale cena 280 zł niestety. Natomiast i tak jest taniej niż 350 zł Sprawdź jeszcze mojego: 503-639-516 p. Mirosław ______________________________________________________________________________________________ Pozdrawiam, Tomasz Dziennik budowy . Komentarze . foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 28.09.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 hejka, czy macie może jakieś namiary na studniarzy?dzięki i pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndreWroc 28.09.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 WitamRobił ktoś z Was szambo w firmie Waf-Pol przedstawiciel z Długołęki ?? Proszę o opiniePozdrawAndrew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 28.09.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Podrzućcie proszę namiary na jakieś zaufane firmy sprzedające okna PCV we Wrocławiu. Ma ktoś jakieś doświadczenia z Wimarolem albo Okno-Piastem z Wołowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 28.09.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Ja polecam okna Jezierskiego. Zamawiałam w Lakbudzie. Z tego co wiem Womarol też sprzedaje profil schuco. generalnie poszukaj profilu jaki Cie interesuje, a potem zrób casting wśród firm, które go sprzedają i wybierz najkorzystniejszą ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 28.09.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Cytat Napisał claris Kto ostatnio występował o nadanie numeru domu? we Wrocławiu w geodezji na Kromera zgadza się na kromera - jest tam jeden człowiek odpowiedzialny za wszystkie nr - strasznie powolny i ma generalnie wszystko w d.... , ale można go postraszyć zwłoką administracyjną i dostaje szwunku ...a wiecie jak go nazywają ?? ...ulicznikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 28.09.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Megana, a do Floriana dzwonilas?Ja mialam kominiarza od nich, ale nie pamietam ceny. Jarett, sprawdz okna w Exterm-2. Mam od nich okna i drzwi zewnetrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 28.09.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 właśnie wysłałem do nich zapytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 28.09.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 jak napisać z cytatem i jak zamieścić swój podpis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 28.09.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 hmmm... ciekawe pytanie. W Grupie to chyba (nie wiedzieć czemu) niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 29.09.2010 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 czy te zmiany w Grupie kiedyś się skończą? Jarett, dzisiaj byliśmy oglądać Jezierskiego w Lakbudzie i wyglądają naprawdę super. Facet na Bruecknera był bardzo konkretny i może do nich wyślij. Sensowną ofertę na Jezierskiego dostaliśmy też z firmy Bauman z Oleśnicy. Jest ona dość często polecana przez osoby z Grupy. Ja miałam też kontakt do okien Avante z firmy Codem, ale w końcu wybrałam Jezierskiego. Też mają niezłą ofertę. Ja jednak uparłam się na Jezierskiego i z nich zrezygnowałam. Wysyłałam jeszcze do MS na Rogowskiej chyba, ale oferta nie była jakaś szczególna w porównaniu do tych ww. Co do wcześniejszych pytań o bramy, to my byliśmy dzisiaj w Bingo. Na bramy Normstahl mają do końca października dwie promocje. Jedna producenta - szczegóły na www Normstahla, druga ich firmowa - płaci się za bramę ręczną, a automat za 1 zł. U mnie brama Eurostyle Iso 5000 x 2250 w promocji Normstahla wyszła 7620, a w promocji Bingo 7700 zł. Obie ceny zawierają montaż i dodatkowe dwa piloty dwukanałowe, w cenie podstawowej jest już pilot 4-kanałowy. Dzisiaj rozsyłam jeszcze zapytanie do innych, aby mieć porównanie cenowe. U nich jednak chcemy wziąć jeszcze drzwi i jeśli nie będzie zbyt dużych różnic, to pewnie się zdecydujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.09.2010 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 dzien dobry Grupo. czy ktos widział ostatnio pchli targ? mam do sprzedania luksfery i chcialam umiescic ogloszenie.http://allegro.pl/luksfery-wykonczeniowe-pustaki-szklane-tanio-i1250886029.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts