Megana 29.09.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 anjamen - pchli jest tutaj http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2671&pp=30&page=14 Ale.... jak Ty nie możesz znaleźć to podejrzewam że tylko przypadkiem ludzie tam trafiają Gdyby pojawił się komunikat, że nie masz uprawnień do dodawania postów to na początku postów po prawej powinna być opcja "dodaj" lub coś w tym stylu (już nie pamiętam, a jak jestem "dodany" to mam opcję "opuść grupę"). Życzę powodzenia Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 29.09.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 hmmm... ciekawe pytanie. W Grupie to chyba (nie wiedzieć czemu) niemożliwe. Zawsze można ręcznie dorobić cytat - ostatnia ikonka i po "QUOTE" dopisać '=jarett' czyli (QUOTE=jarett) cytat (/QUOTE) Nawiasy oczywiście trzeba zamienić na kwadratowe, wstawiłem okrągłe gdyż nie byłoby widać przykładu. ______________________________________________________________________________________________ Pozdrawiam, Tomasz Dziennik budowy . Komentarze . foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 29.09.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 anjamen - pchli jest tutaj http://forum.muratordom.pl/group.php...&pp=30&page=14 Ale.... jak Ty nie możesz znaleźć to podejrzewam że tylko przypadkiem ludzie tam trafiają Gdyby pojawił się komunikat, że nie masz uprawnień do dodawania postów to na początku postów po prawej powinna być opcja "dodaj" lub coś w tym stylu (już nie pamiętam, a jak jestem "dodany" to mam opcję "opuść grupę"). "dołącz" Przycisk nad listą stron, w tym przypadku nad "strona 14 z 14" ______________________________________________________________________________________________ Pozdrawiam, Tomasz Dziennik budowy . Komentarze . foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 29.09.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Jarett, dzisiaj byliśmy oglądać Jezierskiego w Lakbudzie i wyglądają naprawdę super. Facet na Bruecknera był bardzo konkretny i może do nich wyślij. Dzięki wielkie. Na brucknera na pewno się wybiorę. "dołącz" Przycisk nad listą stron, w tym przypadku nad "strona 14 z 14" Ja tam nigdzie nie dołączałem. Nie wiem - może automatycznie zakwalifikował do krupy osoby, które kiedykolwiek się tu wypowiedziały (przed zmianami) albo dołącza się pierwszą wypowiedzią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 29.09.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Cytat Napisał jaretthmmm... ciekawe pytanie. W Grupie to chyba (nie wiedzieć czemu) niemożliwe.Zawsze można ręcznie dorobić cytat - ostatnia ikonka i po "QUOTE" dopisać '=jarett' czyli (QUOTE=jarett) cytat (/QUOTE)Nawiasy oczywiście trzeba zamienić na kwadratowe, wstawiłem okrągłe gdyż nie byłoby widać przykładu. ... a podpis jak reanimować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 29.09.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 ... a podpis jak reanimować ? Albo czekać na informatyków z FM, albo dokleić kawałek kodu na końcu postu. Na razie się bawię z doklejką. ______________________________________________________________________________________________ Pozdrawiam, Tomasz Dziennik budowy . Komentarze . foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 30.09.2010 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Na razie się bawię z doklejką. Tak za każdym razem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 30.09.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Tak za każdym razem ?? Mowa, strajk musi być! Ponury63 chyba rozstał się z muratorem i nie ma żadnego aktywnego admina, aby przeprowadzić lekki mailbombing w tej sprawie. ______________________________________________________________________________________________ Pozdrawiam, Tomasz Dziennik budowy . Komentarze . foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.09.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 TMK - a w jakiej formie ten strajk sobie wyobrażasz? Będziemy palić opony i rozsypywać zboże na schodach redakcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 30.09.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Jakby każdy raz dziennie napisał co wg niego nie działa na FM do adminów, może zainteresowaliby się nami... Wątki dt problemów z funkcjonalnością FM są mało czytelne i prawie nikt z muratora się nie odzywa, zresztą wiesz dobrze jak tam jest. ______________________________________________________________________________________________Pozdrawiam, TomaszDziennik budowy . Komentarze . foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.09.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 No to piszmy! Bo mnie to już zaczyna deprymować, że co wchodzę na grupę, witają mnie słowa Frankaia - "witam Atlantę..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 30.09.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 to może sklećmy jakiegoś jednego standarda o naszych problemach i niech każdy w miarę swoich możliwości regularnie je wysyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akswał 30.09.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Witam Grupę Budujemy drogę tymczasową (bo gmina się wypieła i zrzuca ten koszt na nas) Szukam taniej! koparki do rozprowadzenia gruzu/tłucznia i piasku na tymczasową drogę do domu (200mx5). Oraz walca do utwardzenia (też niedrogiego) Teren Wrocław - okolice Żmigrodzkiej Gdzie się udać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.09.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Albert07, ja sobie coś napisałam na prędce o moich największych "bolączkach" i wysłałam Ale to dobry pomysł: skleć, wklej i ruszajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.09.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 akswal, wrocław to nie wioska z jednym skrzyżowaniem.nikt np. z Domasławia nie pojedzie robic drogi w Długołęce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akswał 30.09.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 wojgoc Okolice Żmigrodzkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamrw 30.09.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Witam, czy ktoś może zamawiał drzwi drewniane wewnętrzne i mógłby polecić stolarza? Najlepiej z okolic Wrocławia, Opolszczyzny albo południowej Wielkopolski A już zupełnie byłoby super, gdyby jeszcze robił schody i okiennice pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 30.09.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 (lub tańszym Tatarek RT09 PID - jednak wymaga on ingerowania w nastawy np. przy zmianie kaloryczności ekogroszku). Od kiedy w PID'zie cokolwiek reguluje sie poza temperaturą? PID to nie sterownik adaptacyjny jak PUMA, więc ma trochę parametrów do zaprogramowania i trzeba się na tym znać, żeby je dobrze ustawić [wiem bo taki mam]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 30.09.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 No to piszmy! Bo mnie to już zaczyna deprymować, że co wchodzę na grupę, witają mnie słowa Frankaia - "witam Atlantę..." Może to jest proroczy wpis, tyle, że miało być "Atlantydę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 30.09.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 czy ktoś może zamawiał drzwi drewniane wewnętrzne i mógłby polecić stolarza? Najlepiej z okolic Wrocławia, Opolszczyzny albo południowej Wielkopolski A już zupełnie byłoby super, gdyby jeszcze robił schody i okiennice Ja zamawiałem wewnętrzne, schody, parapety u stolarzy z Miłoszyc - namiar przesyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts