Slawek 1719499182 07.05.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 jak będzie padać, to od tego błękitnego płotu się niezły offroad szykuje.. Kto był u Smoka to wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 BK - nie, prosze nie zostawiaj nas ...my tez bez rowerów, tak że yemiołka maszerujemy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 07.05.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 BK - nie, prosze nie zostawiaj nas ...my tez bez rowerów, tak że yemiołka maszerujemy razem " a ty maszeruj, maszeruj, głośno krzycz, niech żyje nam Wołodia Ilicz" [morrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrda] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 07.05.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 ZObaczę jak się wyrobię z robotą i jak dzieciaki - czy jest przewidziany długi marsz?Bo mój synek (20 miesięcy) to maszeruje w kółko i jak mu się coś ubzdura to nie będzie szedł w prawo tylko w lewo i ja nic na to nie poradzę.Kto ma dwulatka ten wie o czym mówię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 07.05.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 w kółko też będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 a któż to wie Smoka co on wymyślił ..jakby co to rozbijemy sie obozem w ogrodzie miedzy brzóskami i już ...żadnych marszów nie będzie...chyba że w kółko jak mowi Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2004 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 do zobaczenia u Smoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 07.05.2004 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Wracam urobiony i co widzę ??Niezły cyrk tu sobie urządziliście http://www.kakofonia.pl/PL/PLsmisja/burdel.wav http://www.kakofonia.pl/PL/PLszcze/bawimy.wav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.05.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Witam witam widzę że drogowskazy zostawione jeszcze nie wiem czy będziemy ale wskazówki się przydadzą Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 08.05.2004 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Czy poza zdjęciami mogę prosić o jakiś konkretny namiar ( adres ew. imię, ew. telefon) nigdy nie byłam dobra w biegach na orientację. Mam nadzieję że dotrzemy bo ........ chciałabym Was poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 08.05.2004 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 O choroba, jutro spotkanie, nie pamietam o ktorej - zaraz sprawdze stare posty - pamietam tylko ze trza skrecic przy niebieskim płocie Nie wiem tez jak wyglada dom, i nie jestem pewna czy jak zapytam sąsiadow o smoka to czy beda wiedzieli o kogo chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 08.05.2004 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 próbuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 08.05.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Dobra Smoku, będziem próbowac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 08.05.2004 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 No co wy ? Śpicie już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 08.05.2004 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Tradycyjnie prapremiera klubowa: http://gps.prv.pl/murator/polska.htm oraz: http://gps.prv.pl/murator/sasiedzi.txt to ostatnie wymaga może podpowiedzi: odległość w kilometrach Świetnie ! Tylko dwa pytania: 1-co docelowo będzie otwierać się po kliknięciu w punkty na mapce - teraz brak strony ? 2-od którego punktu są te odległości, bo do samych siebie mamy 1,2km a do woprz'a 1,4 - w rzeczywistości może 250m ? Pozdrowienia i jeszcze raz dzięki za kawał dobrej roboty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 09.05.2004 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 Hej, hej ! Niniejszym meldujemy się po powrocie. Było bardzo miło poznać dotąd nieznanych bliżej. Ci co nie byli, niech żałują - dla smaczku spójrzcie na to (po kliknięciu na obrazek można zobaczyć oryginał): http://dom.pozytyw.sisco.pl/img/majowka_u_smoka-sm.jpg Reszta dla uczestników, czyli najbardziej zainteresowanych - raczej mailowo, chociaż komplet ma 1,6MB. Prosimy o zgłoszenia i ... odrobinę cierpliwości - prawdopodobnie przez tydzień nie będę mieć dostępu do sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.05.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 witajcie jak tam po majówce ? APA - aż tydzień mamy czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 10.05.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Hej, przepraszam kochani ze nie dotarłam na majówke, ale miałam niespodziewany nalot rodziny i nie dało rady... To cos na zdjeciu to duze ognisko tak? Rozumiem ze ogniem ział smok? Jesli tak to faktycznie wiele nas ominęło... Pogoda dzis okropna, a ja musze na budowe, obgadac to i owo z wykonawcą Chyba musze wziac kaloszki,ech. Trzymajcie sie ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 10.05.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Witam wszystkich, widzę że impreza się udała. Niestety nie dałam rady dotrzeć - zlecenie. Siedziałam cały dzień i sporą część nocy Mam nadzieję że będzie niedługo jakaś okazja do spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 10.05.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Ci co nie byli, niech żałują przyjęte do wiadomości na usprawiedliwienie dodam, że była to pierwsza jimpreza forumowa, o której wiedziałam i na której nie byłam - mimo upodobania do chodzenia w kółko i skakania przez płoty.... siła wyższa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts