yemiołka 10.05.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 kurrrczę, to kto był?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.05.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 to na pewno nie ja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.05.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 aka, BK, yemiołka - szkoda że nie dotarliście tym bardziej że miałam dla Was zapomniane miseczki Smok goscił tym razem samotnie : - aPa, czyli Agnieszka i Przemek z Alą, - polanka, czyli Dagmara i Grzegorz z Pawełkiem, - zara, czyli ....nie przeklnij mnie zara ale nie pamiętam twego imienia już wiem Agnieszka i Janusz z Tomkiem, - dobrzykowice, - Sławek i Ksenia. - ja z Frankiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 10.05.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Fajnie było, szkoda tylko że byliśmy jedynymi, którzy zabrali ze sobą rowery, a nawet na nich przyjechali . Dzięki temu mogliśmy lepiej gardła do śpiewów "namaścić" Dzięki Smoku za gościnę, a Okołowrocławskich i nie tylko zapraszamy w czerwcu do nas - dokładniejszy termin wkrótce. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.05.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Sławku - długo jeszcze śpiewaliście ? ...ja żałuję okrutnie że musiałam wyjść już przy rozgrzewce tych śpiewów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.05.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Witam widzę że majówka się udała, bardzo mi przykro że nie mogłam być ale tak czasami bywa, mam nadzieję że na jakiś następny zlot się załapię Pozdrawiam z deszczowych rejonów Jeleniej Góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.05.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 A jak śpiewaliście? La-la-la czy..... LU-LU-LU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.05.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Krzysiu - a jak myślisz? troszkę tego, troszkę tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.05.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Myslę że bez tradycyjnego LLLUUU się nie obeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.05.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 masz rację Aga szkoda tylko że trzeba było wracam samochodem i nie można było za bardzo LUUUUULAĆ pozdrawiam i mam nadzieję że uda się nastepnym razem nam spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 10.05.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Witam w deszczowe poniedziałkowe południe Dzięki za miłe przyjęcie. Ivo - kolejna Agnieszka na forum (czyżby skrzywienie budowlano-imienne? ) APA na zdjęcia oczywiście czekamy do skutku Dobrzykowice mam nadzieję że wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.05.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 masz rację Aga szkoda tylko że trzeba było wracam samochodem i nie można było za bardzo LUUUUULAĆ Kierowcy LA-LA-LA, reszta LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.05.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 zara - dzięki za podpowiedź i przepraszam raz jeszcze Franek dobrze się bawił z Tomkiem (nie wspominając że z Krzysiem również ) że o mały włos nie padł już w samochodzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.05.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 masz rację Aga szkoda tylko że trzeba było wracam samochodem i nie można było za bardzo LUUUUULAĆ Kierowcy LA-LA-LA, reszta LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! no niestety byłam w grupie la-la Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 10.05.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Witam w deszczowe poniedziałkowe południe Dobrzykowice mam nadzieję że wszystko ok. Dotarłem do domu choć z pewnymi przygodami Otóż po wyjeżdzie zaczełą mi tak dziwnie latać kierownica w dłoniach, pomyślałem sobie, oho, o jedno LUUUU za daleko Jednak po miniętym patrolu naszej szacownej policji wszystkie LUUUUU mi wyparowały a kierownica dalej mi w rękach wariowała Na najbliższym skrzyzowaniu za światłami "błyskawicznie" wyskoczyłem z pojazdu ale jeszcze błyskawiczniej światło z koloru czerwonego zmieniło sie w zielone i musiałem szczupakiem wracac do pojazdu Udało mi się jedynie zerknąć katem oka, że oponka tak mi sie lekko splaskaciła Dlatego skręciłem na najblizszą stację benzynowa, gdzie dobiłem parę atmosfer modląc się w duchu aby to nie była dziura Dzisiaj rano wyskoczyłęm z chatki aby sprawdzic stan mojego autka - wszystko było OK. Po prostu Smok ma tak krzywą działkę, że po dłuższym postoju zejszło mi troche powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.05.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Ivo ja też mam nadzieję ze następnym razem się uda Ja zawsze mogę LLLLUUUU ponieważ mam kierowcę a sama nie prowadzę Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.05.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Ja zawsze mogę LLLLUUUU ponieważ mam kierowcę a sama nie prowadzę dobrze to wymyśliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 10.05.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Fajnie było, szkoda tylko że byliśmy jedynymi, którzy zabrali ze sobą rowery, a nawet na nich przyjechali . to je dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.05.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Fajnie było, szkoda tylko że byliśmy jedynymi, którzy zabrali ze sobą rowery, a nawet na nich przyjechali . to je dobre! Ci to mogli choć POLUUUUUUULAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 10.05.2004 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 witajcie jak tam po majówce ? APA - aż tydzień mamy czekać Hurrraaa!!!! Jednak się w robocie zmieniło, jestemy i dostęp do sieci utrzymany . Rozpoczynamy akcję zapychania Wam skrzynek. Pierwsza próba, jeszcze wczoraj, do Smoka nie udała się - padaka na onecie. Od dzisiaj próby kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts