aniak25 08.10.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Albert07 gratuluję, teraz się wszystko zacznie kręcić w szybkim tempie. Ani się obejrzysz a będzie stał surowy domek. Madeleine witam na forum, i witam po mojej stronie barykady, po pierwsze fajnie mieć taki dar przekonywania męża, po drugie też buduję ja a mąż zarabia na kredyt, po trzecie też mam takie małe stworzenie rodzaju męskiego co już mam wymagania i wie jak ma wyglądać jego pokój z tym że ma 5 lat. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 08.10.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Hej, Ponawiam zapytanie o projektanta instalacji gazowej, potrzebuję tylko wyrysowanie i klepniecie projektu. Albert07 - 3.....2......1....... Madeleine - Witamy !!! Oboje was czeka wielka przygoda ;P Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 08.10.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 dzięki wam wszystkim, pewnie nawet się nie obrócę jak dom nagle pojawi mi się na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.10.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 albert07,mozesz wyslac mi maila jeszcze raz, bo anie nie moge otworzyc linka Domek, ani odpisać Ci - jakas dziwna forma tego maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.10.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 ja moge polecic moja architekt jesli ktos zainteresowany namiary poślę na priv Gosiu, to ja poproszę! Od nadmiaru głowa nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.10.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Aniaw muratorze i Tatarak, namiary na moją architektkę wysłałam na priv. Spirea, jeszcze raz bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.10.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 tylko podaj mi please jakiś konkretny namiar, bo mam lęk przestrzeni i nie wychodzę poza ramki naszego forum (szybko się gubię ). Co prawda już im dzisiaj coś nasmarowałem, ale zawsze można jeszcze, nie? ja piszę privy do tego użytkownika: http://forum.muratordom.pl/member.php?1-admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.10.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 p.s dziś znowu przerzuca na 1368 stronę... Albert - odpalaj ten dziennik, będziemy kibicować!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 08.10.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 p.s dziś znowu przerzuca na 1368 stronę... Bo on tak ileś tam stron czy postów wstecz. Przybyła nam strona to lądowisko się też przesunęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 08.10.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 mam takie małe stworzenie rodzaju męskiego co już mam wymagania i wie jak ma wyglądać jego pokój z tym że ma 5 lat. Bez obawy - da się przekabacić. Kiedy szukaliśmy jakiejś tapety do teściów towarzyszył nam nasz 6-letni synek. Wiadomo jak to dzieci - bardzo szybko się nudzą. Dałem mu więc katalog z tapetami z zadaniem, że ma znaleźć tapetę do swojego pokoju. Wybrał jakąś zieloną, gdzie był pasek ze słonikami. Przez 1-2 miesiące nie było mowy, że jego pokój ma inaczej wyglądać, ale jak zobaczył różne inne koncepcje/przedmioty, to jeszcze 3 razy zmieniał zdanie. Trzeba tylko użyć odpowiednich argumentów. Najważniejsze, żeby takiego pokoju nikt inny nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.10.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 ja moge polecic moja architekt jesli ktos zainteresowany namiary poślę na priv ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.10.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Spirea, jeszcze raz bardzo dziękuję i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 08.10.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 szczegóły zapodam w moim dzienniku, który niedawno w końcu zdecydowałem się odpalić A podasz linka do odpalonego ??? Oczywiście będę kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 08.10.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Właśnie dopisałam posta i wywaliło mnie na 1368 stronę a tam: Od paru lat jak tylko potrzebuję przeróżne szyby, lustra to zamawiam w Hurtowni Szkła Budowlanego przy Robotniczej 6. Ostatnio brałam u nich lustro do łazienki gr. 5mm Super tanio, jednak od ręki raczej nie zrobią Normalnie rewelacja! Właśnie mam zamiar kupować lustro - to forum posiada 6-ty zmysł - naprawdę ! http://emoty.blox.pl/resource/hahaha.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 08.10.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 albert07, mozesz wyslac mi maila jeszcze raz, bo anie nie moge otworzyc linka Domek, ani odpisać Ci - jakas dziwna forma tego maila poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 08.10.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 p.s dziś znowu przerzuca na 1368 stronę... Albert - odpalaj ten dziennik, będziemy kibicować!! odpaliłem, rozpisałem się tam wczoraj na maksa. Jak ktoś się nudzi i ma chwilkę to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 08.10.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Właśnie dopisałam posta i wywaliło mnie na 1368 stronę a tam: Od paru lat jak tylko potrzebuję przeróżne szyby, lustra to zamawiam w Hurtowni Szkła Budowlanego przy Robotniczej 6. Ostatnio brałam u nich lustro do łazienki gr. 5mm Super tanio, jednak od ręki raczej nie zrobią Normalnie rewelacja! Właśnie mam zamiar kupować lustro - to forum posiada 6-ty zmysł - naprawdę ! http://emoty.blox.pl/resource/hahaha.gif Jeżeli chodzi o lustro w przedpokoju, to zobacz jeszcze na www.przedpokoje.pl . Bardzo nam się podobają serie z obrotowymi szafami - lustro, wieszaki, a od tyły półki na buty i/lub kolejne wieszaki. Oprócz tego są tam fajne wieszakami z blachy, które mają wycięte rowki. W tych rowkach zawiesza się haczyki i można świetnie dopasować wieszak do potrzeb ilościowych i wysokościowych (dzieci). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 08.10.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 gosia86, czy też mogę prosić na priva o namiary na panią architekt? Aha, czy ktoś korzystał z usług Skalaprojekt (Marcin Zieliński, z Kazimierza Wielkiego). Zwróciłam uwagę, że na forum się trochę reklamuje. Ceny nawet znośne, ale wiadomo - to nie wszystko. Wysłałam zapytanie do AssaDesign, tam drożej, ale i oferta jest bardziej kompleksowa, bo np. w cenie jest kosztorys (przy okazji, warto?) Najważniejsze, żeby takiego pokoju nikt inny nie miał Hehe, u nas jest jeszcze etap wcześniejszy, czyli ma być tak, jak gdzie indziej. Najlepiej jak w ikei na ekspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 08.10.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 jadąc od miasta np. Braniborską wjeżdżasz w Strzegomską, przejeżdżasz tory tramwajowe, z lewej mijasz Cermag, przejeżdżasz pod wiaduktem kolejowym i po ok 300 m skręcasz w prawo do stacji, jest znak przy drodze Super - dzięki. Po w czwartek szukałem nie na tym końcu Strzegomskiej. A Twoje miejsce kojarzę. Zajrzę tam w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 08.10.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 np. w cenie jest kosztorys (przy okazji, warto?) Warto. Choćby po to, żeby... przeżyć szok. Żartuję, ale faktycznie jak zobaczyłem swój kosztorys w 2000 roku to przekraczał o ponad 30% zakładaną kwotę. Teraz już nie podliczam kosztów. Są wyższe o jakieś... 100% od wartości kosztorysu No ale w trakcie budowy wzrósł nam też standard, bo wzrosły dochody. Mówiąc poważnie - warto mieć kosztorys, żeby zaplanować wydatki czy być przygotowanym do wzięcia kredytu (wówczas obowiązkowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts