wojgoc 26.10.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Gratuluję i życzę, żeby budowa była samą radością, fachowcy byli solidni, a wybory najlepsze pomarzyc sobie mozna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniak25 26.10.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 no to moi mili chciałem się pochwalić, że z dniem wczorajszym (moimi urodzinami notabene ) oficjalnie rozpoczęły się przygotowania pod budowę naszego domku. Albert wszystkiego najlepszego i gratulacje z okazji wielkiego rozpoczęcia, mam nadzieje, że tak jak ja będziesz zadowolony z ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.10.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Cytat Napisał albert07 no to moi mili chciałem się pochwalić, że z dniem wczorajszym (moimi urodzinami notabene ) oficjalnie rozpoczęły się przygotowania pod budowę naszego domku. Cytat napisał Ania25 Albert wszystkiego najlepszego i gratulacje z okazji wielkiego rozpoczęcia, mam nadzieje, że tak jak ja będziesz zadowolony z ekipy Wszystkiego najlepszego i mam nadzieję, że będziesz zadowolony z ekipy tak jak i my :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 26.10.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 suspenser zobaczymy za parę lat. czy ktos wie gdzie mozna kupic taka lampę?http://e3.pudelek.pl/p513/b5a09521000aa9504cc6cdca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crazy_mary 26.10.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Aha, jakby ktoś chciał - to służę namiarami na fajnego stolarza od schodów. Nam się już na szczęście nie przyda Robiłam dokładny research 2 lata temu, nie ukrywam, że głównym kryterium była cena - i bardzo miło się zaskoczyłam. Po dwóch latach używania schody nadal nie trzeszczą, samo wykonanie naprawdę staranne, a i cena była bardzo korzystna. To ja też bym poprosiła o namiar; z góry dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crazy_mary 26.10.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 suspenser zobaczymy za parę lat. czy ktos wie gdzie mozna kupic taka lampę? http://e3.pudelek.pl/p513/b5a09521000aa9504cc6cdca tego typu rzeczy widziałam chyba w max-flizie we we Wro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 26.10.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Dzięki Smoku - i za odpowiedź i za jej treść Warto kabel wpakować w rurę Arrota, zwłaszcza w miejscach podjazdów , gwarancja 100 %, ale o to powinien zadbać Wasz elektryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek555 26.10.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Witam,chcialabym dolaczyc do grupy. Mam zamiar zaczac wiosna budowac parterowy dom .Jestem raczej nastawiona na indywidualny projekt. Po wielu godzinach spedzonych nad projektami doszlam do wniosku,ze nic mi sie specjalnie nie podoba. Chcialabym miec prosty ,dom o pow.okolo 120-130m. Szukam architekta. Czy ktos z grupy moglby mi pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wypas 26.10.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Witam, Poszukuje namiarów na osobe, ktora robi projekty sieci wodnej. Prosze rowniez o wypowiedzi ile Was projekt robudowy sieci wodnej kosztowal (nie projekt przylancza). Buduje sie w gminie Dlugoleka. Pozdrawiam Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 26.10.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Namiary na stolarza od schodów wysłałam, ale w sumie mogę chyba je tu podać? Pan Raczkowski to jest, http://www.schodki.com Proszę się nie zrażać stroną internetową, cała reszta jest ok (tzn. cena i wykonanie). Zosiek555, witaj Widzę, że planujemy podobnie W której okolicy będziecie się budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 26.10.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 suspenser zobaczymy za parę lat. czy ktos wie gdzie mozna kupic taka lampę? http://e3.pudelek.pl/p513/b5a09521000aa9504cc6cdca widzialem taka lub baaardzo do Niej podobną w Brukseli - cena ok.3,5tys. euro tylko nie wiem czy to byla cena netto czy brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 26.10.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 ludziska, dzięki dzięki wielkie za życzenia i słowa otuchy. Mam nadzieję że się spełnią ps. wojgoc, nie dołuj hehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 26.10.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 zosiek witamy w grupie, z architektem to ci nie pomogę, ale może z innymi namiarami to służę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 26.10.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 ludziska, dzięki dzięki wielkie za życzenia i słowa otuchy. Mam nadzieję że się spełnią ps. wojgoc, nie dołuj hehh zapomnialem dodac, ze to była cena PROMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 27.10.2010 03:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Albert07 - przyłączam się do życzeń wczorajszych i wytrwałości życzę zosiek555 poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 27.10.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Droga i zawodna. Co prawda było to z 7 lat temu, ale gość z firmy Woruba, który handlował jakimiś drogimi niemieckimi roletami, sam odradzał te podwójne rolety, gdyż były zawodne. Optowałbym raczej za jakimiś siatkami przykręcanymi na stałe (w sezonie). Jeżeli ktoś ma roletę na tynku, to wmontować nią a okno. Z kolei jeżeli ktoś ma roletę zaraz na oknie (ja tak mam), to trzeba dać przed roletą. Pewnikiem będzie się solidnie kurzyła i co jakiś czas trzeba będzie wziąć zdjąć i spłukać myjką. Hejka. Ja mam moskitiery w jednej puszcze i prowadnicach z roletami. Kupowane jakieś 3-4 lata temu. Po zamontowaniu większość z nich musiała przejść przeglad technika, bo jakieś tam sprężynki w środku się zacinały i nie ściągały. Ale teraz już jest ok. Tylko że w nowym domku na pewno się nie zdecyduję na tego typu moskitiery. Nie ma potrzeby wydawać tej kasy. Po pierwsze dopiero po zamieszkaniu wychodzi, które okna sie otwiera a które nie. Więc decydując się z czasem na moskitierę wybieramy ją tylko na odpowiednie okna. A robiąc to z roletami - musimy dać wszędzie. Po drugie - jak je zaciągneliśmy na wiosnę, to niektóre dopiero teraz schowaliśmy. Więc de fakto ewentualna akcja zakładania i ściągania niezależnych moskitier odbywała by się dwa razy w roku - co nie jest aż tak obciążające. Dodatkowo - te okna, które się używa na co dzień, i tak zostaną cały czas z zaciągniętą moskitierą, bo i zimą coś może wlecieć jak się pali wieczorem światło i wietrzy przed snem. Tak wiec de facto nic się z tymi moskitierami nie robi - żadnego zakładania i ściągania. Po trzecie - sam koszt tych kilku moskitier na ramce jest pewnie o wiele niższy aniżeli tych wbudowanych w roletę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 27.10.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 No nie może być - wpisałem nowego posta i zostałem na ostatniej stronie. No cuda się dzieją, cuda. Może nawet wkrótce linki z majlowych powiadomień nie będą kierować na pierwszą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 27.10.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 zapomnialem dodac, ze to była cena PROMO łotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 27.10.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 wiecie może co lub gdzie lub z kim trzeba by gadać u energetyki na trzebnickiej żeby przyspieszyć podpięcie mnie do prądu? Kurcze mam zgrzyt bo nie wiedziałem że cała procedura tak długo trwa i teraz ekipa chce mi na działę już wchodzić a tu prądu ni mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.10.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 wiecie może co lub gdzie lub z kim trzeba by gadać u energetyki na trzebnickiej żeby przyspieszyć podpięcie mnie do prądu? Kurcze mam zgrzyt bo nie wiedziałem że cała procedura tak długo trwa i teraz ekipa chce mi na działę już wchodzić a tu prądu ni mam. w twoim rejonie niestety nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts