Ivonesca 13.05.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Ivonesca - studnia głębinowa? Czyli głębsza niż te 4,5 metra? Jak głęboka? Czy woda z takiej studni może być spożywana bez obawy czy trzeba robić jakieś badania? o ludzie...nie mam pojęcia jaka głęboka ale mogę się ich spytać i ew. wziać namiary na ludzików którzy to robili. A jeśli chcesz ją używać do celów spożywczych to obowiązkowo trzeba zrobić badania, np. w sanepidzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 13.05.2004 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Smoku,piękny masz dom b.żałuje,że nie dotarłam może będzie jeszcze okazja.BK ogrodzenie nic ci nie da,jeśli obok nie ma sąsiadów,przez lata trochę mi powynosili różnych rzeczy i roślin,więc nie zostawiaj nic nawet w budzie,no chyba,że tylko w mojej okolicy tak jest? co do wody,ja też nie mam wodociągu i raczej długo poczekam,ja mam studnie wiercona na 11 metrów teraz juzmam pompe i na brak wody nie narzekam,a wodę trzeba przebadać jeśli chcesz ją użytkować spożywczo w sanepidzie koszt 600-700 zł.Głębokość studni zależy od pokładu wody trzeba wziązć różczkarza jeśli masz pytania,chętnie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 13.05.2004 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Smoku te pustaki keramzytowe jakie mają wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 13.05.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Blondyna, raczej standartowy wymiar, w każdym razie mieści się przewód dymowy fi 150. Tak mam zrobiony jeden komin. Można go łączyć z przewodami wentylacyjnymi Kom-Wentu z Wrocławia, tak też zrobiłem. Chciałem zrobić komin do kominka w ten sam sposób, ale majster twierdził, że trzeba z cegły No i tak mam jeden zgrabny, mały komin, a drugi z cegły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ssaka 14.05.2004 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 hej hej witajcie ponownie .......wiosna w pelni ..i rece pelne roboty ...wiec nie czesto tu zagladam....ale przesylam wszystkim pozdrowienia .tym znanym i nowym forumowiczom "...niech sie mury pna do gory" .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.05.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 dzień dobry ...dziś już piąteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 14.05.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Witajcie.Polanka jak wypadły tynki czy nie ma poprawek.Jeżeli nie jest tajemnicą jaki jest koszt robocizny.Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 14.05.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 ja ma do zbycia ok 20 sztuk postaków do budowy przewodów wentylacyjnych, nie wiem jak sie nazywają ale wygląda toto jak okrąg wpisany w kwadrat o boku ok 30 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 14.05.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Dobrzyk , śniło mi się dziś, że balowaliśmy na jednej imprezie. chyba tam jakieś ludzie z Internetu były, bo kurczęęę, nikogo nie znałam... ale byłeś pijany, łojj [morrrda] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.05.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Dobrzyk , śniło mi się dziś, że balowaliśmy na jednej imprezie. chyba tam jakieś ludzie z Internetu były, bo kurczęęę, nikogo nie znałam... ale byłeś pijany, łojj [morrrda] yemiołka ...co za sny ...znaczy się trzeba imprezę skręcić, tak ? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 14.05.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 średnio pamiętam. ja zapewne skakałam na beczce, a Ty bardzo dużo piłeś ps. znaczy się mam ewidentny niedobór imprezowy. w trudnych życiowych momentach z kompletnym brakiem jimprez [typu urlop macierzyński ], balowałam wirtualnie co noc. taka mała kompensacyjka [morrrrda] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 14.05.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Dobrzyk , śniło mi się dziś, że balowaliśmy na jednej imprezie. chyba tam jakieś ludzie z Internetu były, bo kurczęęę, nikogo nie znałam... ale byłeś pijany, łojj [morrrda] yemiołka ...co za sny ...znaczy się trzeba imprezę skręcić, tak ? ;-) noooo. żeby jeszcze Babcia dała się skręcić... a una się ino wykręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.05.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 noooo. żeby jeszcze Babcia dała się skręcić... a una się ino wykręca no może jakiś terminek babula znajdzie wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 14.05.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Iprezka? Kiedy? u nas w starej chałupei możnaby się wstępnie na drugą sobotę czerwca, tj. 12.06, spotkać. Oczywiście, jeśliby znaleźli się chętni na takie spotkanko? Jeśli tak, to dajcie znać, a zacznę wymyślać program Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.05.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Iprezka? Kiedy? u nas w starej chałupei możnaby się wstępnie na drugą sobotę czerwca, tj. 12.06, spotkać. Oczywiście, jeśliby znaleźli się chętni na takie spotkanko? Jeśli tak, to dajcie znać, a zacznę wymyślać program Pozdrowienia Ok...pisze się ...tylko nie wymyślaj mi plissssss jakieś ciężkiego zadania w tym programie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.05.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Sławku - chyba cofnę się do starych postów bo nie pamietam kim miałam być na tym balu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 16.05.2004 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2004 Czeee, wymyśliłem, że lepiej będzie zrobić nową stronę do sekendhendziku, tu w ogłoszeniach drobnych. Kto będzie miałcoś na sprzedaż, wpisuje w "odpowiedz" swoje graty W podpisie można dodać link do strony, co by nie zaginęła w potoku oto link : http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=26764 Hej ! Może to i nawet lepszy pomysł Na razie uzupełniam spis o info od Dobrzykowic i do podpisu dodaję link do 'Twojego' wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz korczak 16.05.2004 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2004 witam wszystkich,pomocy, nasza ekipa im bliżej budowy podnosi cene za wykonanie.Chcielibysmy zmienić ekipąs. może ktos poleci dobrą, solidną.j.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 17.05.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Witam .Polanka jak tynki?Czy już odebrane?Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 17.05.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 witam wszystkich, pomocy, nasza ekipa im bliżej budowy podnosi cene za wykonanie. Chcielibysmy zmienić ekipąs. może ktos poleci dobrą, solidną. j.k. Ja szukam - rozmawiam z ekipami. Jedna z nich nawet czyta to forum ... A ile chcą za wykonanie Twojego domu - możesz napisać na priva. Bo jestem ciekawa waszych cen, żeby porównać ze swoimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts