skibusia 06.12.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Witam! Czy możecie polecić stolarza do wewnętrznych drzwi dębowych z okolic Wrocławia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.12.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Też mam "złote " klamki na "złotym dębie" i nie wyobrażam sobie zastąpienia ich brązami. Wow! otworzyło mi grupę na ostatniej stronie! Zdrowie informatyków! ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zy 06.12.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 OO działa, ciekawe kiedy znowu coś się sypnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zy 06.12.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Nawiązując do mebli, ostatnio przypadkiem natrafiłam na sklep z meblami kolonialnymi (ale nie tylko). Jak kto lubi to polecam zajrzeć. Mieszczą się na Jedności Narodowej 194 http://www.karakorum.pl/sklep/. Z tego co mówił mi pan w sklepie robią też na wymiar. Szkoda, że buduję się na wiosnę, więc na meble jeszcze trochę za wcześnie, bo pewno bym wyszła z jakimś nabytkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 06.12.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 EUREKA! Naprawili, co zepsuli Miło mi Państwa widzieć nie kracz do eureki to im jeszcze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.12.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Małgosiu - rozumiem, że są godni polecenia, skoro taką reklamę im robisz Stronkę mają jednak kiepską. Prawoklik zablokowany pod pretekstem ochrony przed kopiowaniem, a ja tylko chciałem otworzyć w nowej karcie http://www.karnix.pl/kontakt-6942.html Ojjjjjj Frankai, ależ z Ciebie maruda Trzeba jechać do sklepu i obejrzeć. A link wkleiłam, żeby zainteresowane osoby zobaczyły/zorientowały się, jaki asortyment tam się znajduje. Są też ładne firany i dodatki, więc dlaczego mam nie polecić, jak dają cenę z rabatem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 07.12.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Aha - wszystkie firmy dają do katalogów skórę. Zwykle ekologiczną. Ja nie lubię skóry - pocę się siedząc na niej. Co gorsza - ta ekologiczna to ponoć po 3-4 latach jest wyżarta tam gdzie... styka się ze skórą ludzką. Mam podobne odczucia co do skóry - jest już u mnie jedna sofa skórzana i jedna materiałowa - zdecydowanie wolę porządny materiał - jest ciepły i się nie przykleja. Skóra ekologiczna dawniej nazywana dermą nadaje się do pociągów podmiejskich, gdzie miała kiedyś szerokie zastosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 07.12.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Ja ostatnio testowałam parę siedzisk z firmy Etap - http://www.etap-sofa.pl [na Brucknera, w salonie BRW]. I bardzo wygodny wydal mi się model FOCUS, choć i inne były dość fajne [co kto woli - bardziej miękkie, twarde itd.] - wybór dość spory, ćwiczyłam tam przysiady prawie z godzinę Dzięki za namiar - pojadę tam na rekonesans Wolę zdecydowanie miękkie, typowo wypoczynkowe. Przy okazji - jeśli ktoś szuka tanich mebli np. do pokoju dla dziecka (nie będzie ich szkoda gdy się zniszczą) to spory wybór (oraz niskie ceny w wyprzedaży w salonie) jest w Bodzio na Krzywoustego 250. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 07.12.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Niekoniecznie najlepszy wybór. Ja mam pokój z jednym rogiem ściętym. Ustawianie w tym rogu narożnika jest niemożliwe/nieefektywne. Z kolei bok z drugiej strony ograniczy komunikację. Na ten moment zdecydowaliśmy się na sofę (opcja rozkładania) + 2 fotele + podnóżek mogący być pufą. No ale cena wybranego zestawu nas lekko dobija EDIT: sofę i fotele łatwiej się przestawia, czy to w celu sprzątania czy zmiany aranżacji przed imprezą. U mnie lepszy chyba będzie narożnik, bo będzie stał na środku pokoju (w rogach są kolumny) i nie będzie przestawiany. Myślałem także nad sofą i fotelami bo mają podnóżki, ale do narożnika też pewnie można je zamówić. Może macie lepszy pomysł na mebel do siedzenia do kina domowego i rozmów przy drinku ? PS żona lubi zasypiać podczas oglądania filmów, więc i to muszę brać pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 07.12.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Nawiązując do mebli, ostatnio przypadkiem natrafiłam na sklep z meblami kolonialnymi (ale nie tylko). Jak kto lubi to polecam zajrzeć. Mieszczą się na Jedności Narodowej 194 http://www.karakorum.pl/sklep/. Z tego co mówił mi pan w sklepie robią też na wymiar. Szkoda, że buduję się na wiosnę, więc na meble jeszcze trochę za wcześnie, bo pewno bym wyszła z jakimś nabytkiem Dzięki za namiar. Tam żony nie zabiorę bo szlag trafi moją ideę funkcjonalności i wygody a przeważy estetyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szoko 07.12.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Poratujcie proszę namiarami na jakiś dobry tartak z podbitką. W Siedlcu Trzebnickim już byłam i nie maja tam takiej grubości jaką potrzebuje. quote] A próbowałaś w Gawinie w Psarach? W tym samym Gawinie, który produkuje meble. Mają bardzo dobre ceny drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.12.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Ojjjjjj Frankai, ależ z Ciebie maruda Starzeję się A link wkleiłam, żeby zainteresowane osoby zobaczyły/zorientowały się, jaki asortyment tam się znajduje. Są też ładne firany i dodatki, więc dlaczego mam nie polecić, jak dają cenę z rabatem :) Pod tym względem - masz rację i sam tam zawiozę żonkę przy okazji. Jak nic tam nie znajdzie... to dopiero będę marudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.12.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Może macie lepszy pomysł na mebel do siedzenia do kina domowego i rozmów przy drinku ? Z tego co widziałem - cytowany wcześniej Etap-Sofa jest idealny : http://www.etap-sofa.pl/modules/mod_fhw_jqueryslider/images/fhw_slideshow_blank.gifhttp://www.etap-sofa.pl/images/stories/zestawy_z_funkcja_relaksu/canyon/bryly/th_zestawrf.jpg oraz http://www.etap-sofa.pl/images/stories/zestawy_z_funkcja_relaksu/home_cinema/bryly/th_sofa2rf.jpg {Zabawiłem się i zrobiłem obrazkowo klikalne linki na kształt wklejanych z mojej galerii} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.12.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Tam żony nie zabiorę bo szlag trafi moją ideę funkcjonalności i wygody a przeważy estetyka A co - lubi takie klimaty? Moja na szczęście... ochrzaniłaby mnie, że czas tracimy Inna sprawa, że nie wiem co lepsze, bo podobają jej się dizajnerskie meble i gadżety. Bardzo funkcjonalne, ale jeszcze bardzo bardziej drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.12.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Z ciekawości zerknąłem sobie do statystyk mojej galerii budowlanej i tak: - fundamenty oglądał ktoś 3 razy w maksymalnym powiększeniu. Chyba wiem kto - zdjęcie z notebookiem oglądał ktoś 4 razy w rozmiarze X3 (zaraz po Original) i raz w X2 - chyba wiem kto m.in. - w rozmiarze XL - 40 razy zdjęcie wanny, 11+6+5+5 kuchni, 5 netbooka i 5+5 fundamentów, a dalej po <3 - w rozmiarze L - 42 razy lustro w łazience na piętrze, 33 razy tapeta w kuchni, 16 razy netbook i po kilkanaście razy schody i kostka, - w rozmiarze M - 6 zdjęć kuchenny po 90-51 razy a potem kostka i zdjęcie różne - W rozmiarze S - 55 x schody i po 51+50 razy parkiet. Jak widać - kuchnia na topie a ze "staroci" łazienka na piętrze zaciekawia. W sumie fajne narzędzie - wiem gdzie prowadzić ciekawskich gości EDIT: liczba oglądnięć sprawdzana w dniach od 1 listopada - 6 grudnia. Sięgając od 1 kwietnia i patrząc na sumę (wszystkie rozmiary), 846 x wanna, 825 x lustro, 518 x parapet z cegieł klinkierowych, 261+257 x parkiet (tu chyba fotograficy porównywali zdjęcie z i bez polaryzatora). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 07.12.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Z ciekawości zerknąłem sobie do statystyk mojej galerii budowlanej i tak: - fundamenty oglądał ktoś 3 razy w maksymalnym powiększeniu. Chyba wiem kto - zdjęcie z notebookiem oglądał ktoś 4 razy w rozmiarze X3 (zaraz po Original) i raz w X2 - chyba wiem kto m.in. - w rozmiarze XL - 40 razy zdjęcie wanny, 11+6+5+5 kuchni, 5 netbooka i 5+5 fundamentów, a dalej po <3 - w rozmiarze L - 42 razy lustro w łazience na piętrze, 33 razy tapeta w kuchni, 16 razy netbook i po kilkanaście razy schody i kostka, - w rozmiarze M - 6 zdjęć kuchenny po 90-51 razy a potem kostka i zdjęcie różne - W rozmiarze S - 55 x schody i po 51+50 razy parkiet. Jak widać - kuchnia na topie a ze "staroci" łazienka na piętrze zaciekawia. W sumie fajne narzędzie - wiem gdzie prowadzić ciekawskich gości EDIT: liczba oglądnięć sprawdzana w dniach od 1 listopada - 6 grudnia. Sięgając od 1 kwietnia i patrząc na sumę (wszystkie rozmiary), 846 x wanna, 825 x lustro, 518 x parapet z cegieł klinkierowych, 261+257 x parkiet (tu chyba fotograficy porównywali zdjęcie z i bez polaryzatora). Czy to megalomania czy narcyzm:)? Ale miło Was znowy poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.12.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Czy to megalomania czy narcyzm:)? Jedno i drugie Przede wszystkim jednak... Big Brother Wszystko w necie jest śledzone. Wystarczają pewne narzędzia. Dyskutowałem z kimś o fundamentach - wiem czy sprawdzał moje Daję link komuś do ukrytej galerii - wiem czy sprawdzał i czy zachował go dla siebie. A to tylko narzędzia, które dostaje zwykły user. To co może admin w pracy, to już w głowie się nie mieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zy 07.12.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Dzięki za namiar. Tam żony nie zabiorę bo szlag trafi moją ideę funkcjonalności i wygody a przeważy estetyka No chyba że chcesz się nad nią poznęcać Meble mają różne, niektóre nie w moim stylu, bogato zdobione - indyjskie czy chińskie, ale mają też bez udziwnień. Widziałam bardzo fajne, proste skórzane krzesła - fotele barowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zy 07.12.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 U mnie lepszy chyba będzie narożnik, bo będzie stał na środku pokoju (w rogach są kolumny) i nie będzie przestawiany. Myślałem także nad sofą i fotelami bo mają podnóżki, ale do narożnika też pewnie można je zamówić. Może macie lepszy pomysł na mebel do siedzenia do kina domowego i rozmów przy drinku ? PS żona lubi zasypiać podczas oglądania filmów, więc i to muszę brać pod uwagę Narożniki są fajne, zbliżają ludzi Podczas oglądania filmów można się wygodnie wyłożyć, a podnóżek na pewno można dokupić. I też dla mnie skóra ekologiczna odpada, zresztą naturalna również - mam kota, któremu nie ufam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.12.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 - mam kota, któremu nie ufam. a czy rozmawiałaś z nim poważnie o tej sprawie ? wyjaśniłaś mu jak ważny jest dla Ciebie ten mebel ?Spróbuj..., na pewno Cię zrozumie Nasz kot rozumie nas na 100% Inna sprawa, że nie zawsze się stosuje Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts