SUSPENSER 14.12.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Ja balkony w ogóle wywaliłem z projektu bo sporo kosztują, trudno je ocieplić i rzadko się ich używa (sąsiad ma) - przecież mamy taras w ogrodzie. Na jakim etapie podjąłeś tą decyzję. W trakcie adaptacji czy później, bo też mam zamiar zlikwidować jeden balkon ale nie wiem czy bez zmian w projekcie można.? Przed złożeniem dokumentów o pozwolenie na budowę - poprosiłem o pisemną zgodę z biura projektów i załączyłem ją do składanych dokumentów. Przy okazji zlikwidowałem kilka okien dachowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 14.12.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 wojgoc to mogę prosić o namiar na tych supertynkarzy? z góry dzięks:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.12.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 wojgoc to mogę prosić o namiar na tych supertynkarzy? z góry dzięks:) gdybys uwaznie czytał strony naszej grupy to znalazlbys namiary na tynkarzy, jakie juz podawałem - 695 469 977 Marek. Chłopaki sa z Namysłowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 14.12.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 gdybys uwaznie czytał strony naszej grupy to znalazlbys namiary na tynkarzy, jakie juz podawałem - 695 469 977 Marek. Chłopaki sa z Namysłowa przestań się czepiać, widzisz że świeżo zarejestrowany i pewnie nie miał jeszcze czasu przejrzeć 40tysięcy stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.12.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 przestań się czepiać, widzisz że świeżo zarejestrowany i pewnie nie miał jeszcze czasu przejrzeć 40tysięcy stron Szczególnie tuż przed świętami, nie? Albert, Ty sobie powinieneś w stopce wpisać, że dysponujesz bazą danych fachowców wymienionych na Grupie przez ostatnie pińcet lat i wszyscy by wiedzieli, że do Ciebie trzeba uderzać w tej sprawie BTW, to właśnie czynię - możesz mi przysłać pod choinkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.12.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 O? Właśnie stopki zniknęły czy mam zaburzenia wzrokowe? To pewnie taki drobiazg dla nas od informatyków na gwiazdkę. Uuu i już przy tym wpisie nie wiedzę emotikonów. Jakże dynamicznie zachodzą te zmiany w funkcjonalności forum. No naprawdę... aż się chce coś brzydkiego wymamrotać pod nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 14.12.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Jakże dynamicznie zachodzą te zmiany w funkcjonalności forum. No naprawdę... aż się chce coś brzydkiego wymamrotać pod nosem to matrix, oni tego nie ogarniają, więc jak my szaraczki możemy temu zaradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.12.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Panowi, więcej wyrozumiałości , każdy z nas nie raz pyta o jedno i to samo Sama pamiętam jak TMK molestowałam o to samo, ale znaleźć nie mogłam i nikt na mnie nie warczał Zapomniał wół, jak cielęciem był A tak na marginesie, to dyskusje na temat działania do du.....py forum, to tu można tu sobie ulżyć http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158167-Nowe-forum-ZGRRROZA-!!!!&p=4453199#post4453199 Namiary na tynkarzy to sama sobie zapiszę, może mi się przydadzą , jakoś wcześniej ich nie widziałam Potrzebuję dla koleżanki dobrych fachowców od rolet zewnętrznych, czy macie może kogoś takiego? Z góry dziękuję, ale nie mam siły szukać, jeśli ktoś wcześniej podawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.12.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 gdybys uwaznie czytał strony naszej grupy to znalazlbys namiary na tynkarzy, jakie juz podawałem sorry za docinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.12.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 woijgoc, to na spotkaniu forumowym stawiasz flaszkę..................................................................... albo dwie, może na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.12.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 woijgoc, to na spotkaniu forumowym stawiasz flaszkę..................................................................... albo dwie, może na wiosnę a to która połowa Was taka skora do wypitki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.12.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Oczywiście, że ta lepsza połowa ................Małgosia:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.12.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Potrzebuję dla koleżanki dobrych fachowców od rolet zewnętrznych, czy macie może kogoś takiego? Z góry dziękuję, ale nie mam siły szukać, jeśli ktoś wcześniej podawał [/b] ja mogę polecic firme Schweiker z Długołęki - P.Tomek Krupa 698 611 314. miałem małą awarię to szybko serwisant podjechał i rozwiązał problem, wszelkie sprawy załatwiałem mailowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.12.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 O fajnie dziękuję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 14.12.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Meganus, tez polecam firme Schweiker.A co do szklarza to pan Roman 601740318 firma Masterart.Wlasnie zrobilam lustra do lazienek i zabudowalam szyba matowa dziure w kominie. Przy okazji wykorzystalam ja jako szafke. Pan zrobil mi polki. Wyglada ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 15.12.2010 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 woijgoc, to na spotkaniu forumowym stawiasz flaszkę..................................................................... albo dwie, może na wiosnę może być w moim nowym domku ...jak go wykończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 15.12.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 słuchajcie jeśli ktoś chce to coś co nazywam bazą robotników to piszcie na maila please. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.12.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 może być w moim nowym domku ...jak go wykończę a prędzej nie wywietrzeje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.12.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 słuchajcie jeśli ktoś chce to coś co nazywam bazą robotników to piszcie na maila please. a kiedy ją ostatnio weryfikowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 15.12.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 a prędzej nie wywietrzeje? tego się właśnie obawiam, to może lepiej winko zakupić to przynajmniej jak poleży to zyska na wartości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts