albert07 15.12.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 a kiedy ją ostatnio weryfikowałeś? hmm staram się na bieżąco coś wrzucać jak ktoś kogoś poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.12.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 hmm staram się na bieżąco coś wrzucać jak ktoś kogoś poleci rozumiem, ze na bieżąco tez wyrzucasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.12.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 tego się właśnie obawiam, to może lepiej winko zakupić to przynajmniej jak poleży to zyska na wartości o ile to nie będzie Beaujolais Nouveau, bo te potrafią skwasić się na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 15.12.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 o ile to nie będzie Beaujolais Nouveau, bo te potrafią skwasić się na amen też wypiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 15.12.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 rozumiem, ze na bieżąco tez wyrzucasz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 15.12.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 słuchajcie mam sprawę, otóż zdecydowałem się na okna jezierskiego (mniejsza o profil) w okleinie Canadian lub Złoty Dąb (ostatecznie) w związku z czym chciałbym dobrać kolorystycznie również rolety zewnętrzne. Uprzejmy Pan w salonie powiedział mi że do koloru Canadian może być problem z roletami w tym samym kolorze. Jedyne wyjście w tym przypadku to prowadnice, listwa dolna i klapa rewizyjna mogą być w kolorze RAL 8001 lub 8003 zaś sam pancerz jedynie w kolorze jakiejś kości słoniowej lub beżu - kolor zbliżony do elewacji.Jeżeli chodzi o złoty dąb to z tym w ogóle nie ma problemu i wszystko mogę mieć w tym kolorze.Sęk w tym że złoty dąb nie za bardzo mi podchodzi, ja szukam czegoś w jaśniejszym kolorze drewna, ale mniejsza z tym.Rolety są firmy Krispol i martwi mnie to że pancerz ma tak ubogą paletę kolorystyczną.Zastanawiam się tylko czy jakieś inne firmy mogą mi zaoferować rolety całkowicie np w kolorach 8001 lub 8003. Głównie chodzi mi o pancerz.Znacie może jakieś marki co by to zrobiły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.12.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 nie a to zacznij, bo sa takie misie, nawet udzielajace sie na grupie, ze glupio napisac cos niemiłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 15.12.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 a to zacznij, bo sa takie misie, nawet udzielajace sie na grupie, ze glupio napisac cos niemiłego no to w takim wypadku musicie mi pisać kto jest okej a kto nie, magikiem nie jestem to nie wyczuję sytuacji skoro nie mam do czynienia z większością tych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.12.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 słuchajcie mam sprawę, otóż zdecydowałem się na okna jezierskiego (mniejsza o profil) w okleinie Canadian lub Złoty Dąb (ostatecznie) w związku z czym chciałbym dobrać kolorystycznie również rolety zewnętrzne. Uprzejmy Pan w salonie powiedział mi że do koloru Canadian może być problem z roletami w tym samym kolorze. Jedyne wyjście w tym przypadku to prowadnice, listwa dolna i klapa rewizyjna mogą być w kolorze RAL 8001 lub 8003 zaś sam pancerz jedynie w kolorze jakiejś kości słoniowej lub beżu - kolor zbliżony do elewacji. Jeżeli chodzi o złoty dąb to z tym w ogóle nie ma problemu i wszystko mogę mieć w tym kolorze. Sęk w tym że złoty dąb nie za bardzo mi podchodzi, ja szukam czegoś w jaśniejszym kolorze drewna, ale mniejsza z tym. Rolety są firmy Krispol i martwi mnie to że pancerz ma tak ubogą paletę kolorystyczną. Zastanawiam się tylko czy jakieś inne firmy mogą mi zaoferować rolety całkowicie np w kolorach 8001 lub 8003. Głównie chodzi mi o pancerz. Znacie może jakieś marki co by to zrobiły? ja nie znam, ale powiem tak - żaden montazysta rolet nie załozy sobie rolet brązowych czy innych wynalazków kolorystycznych - nie wierzysz to zadzwon do paru firm. zastanów sie jeszcze jak bedzie Ci wygladać okno od wewnatrz po zasunięciu rolet na noc. z tego co piszesz, roletbędzie miał natynkowe - nie da rady zrobic w systemie Integra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 15.12.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 zastanów sie jeszcze jak bedzie Ci wygladać okno od wewnatrz po zasunięciu rolet na noc. nie kumam, normalnie chyba. W brązie. Moja kuzynka ma brązowe rolety i normalnie to wygląda. To chyba nie jest wynalazek. z tego co piszesz, roletbędzie miał natynkowe - nie da rady zrobic w systemie Integra? Będzie Integra, ale co to zmienia? Mi chodzi o kolor pancerza - żeby był w kolorze brązu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.12.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 nie kumam, normalnie chyba. W brązie. Moja kuzynka ma brązowe rolety i normalnie to wygląda. To chyba nie jest wynalazek. o gustach sie nie dyskutuje Będzie Integra, ale co to zmienia? Mi chodzi o kolor pancerza - żeby był w kolorze brązu ja mam u siebie Integra i poza prowdnicami pancerza nie bedzie widać po zrobieniu elewacji- tylko spód z dojściem. ale zapytaj sie w schweiker w długołęce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 15.12.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 ja mam u siebie Integra i poza prowdnicami pancerza nie bedzie widać po zrobieniu elewacji- tylko spód z dojściem. ale zapytaj sie w schweiker w długołęce taaa, pal licho te prowadnice i kasetę kiedy mi chodzi o kolor pancerza, nie wierzę że nie ma jakichś wariantów w brązie. szukam czegoś takiego http://www.wimarol.pl/oferta4.php raczej nie chcę czegoś takiego http://www.bik-bud.pl/sklep/ROLETY - zdjęcie drugie po prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 15.12.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 aha swoją drogą ciągle nie da się dodawać zdjęć, ale z tym to chyba do moredarora czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.12.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 taaa, pal licho te prowadnice i kasetę kiedy mi chodzi o kolor pancerza, nie wierzę że nie ma jakichś wariantów w brązie. szukam czegoś takiego http://www.wimarol.pl/oferta4.php raczej nie chcę czegoś takiego http://www.bik-bud.pl/sklep/ROLETY - zdjęcie drugie po prawej pamietam, ze jak ustalałem szczególy swoich rolet to moglem sobie zrobić inny kolor rolet a inny kolor prowadnic i tego co Ty chyba nazywasz pancerzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.12.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 albert,mam nadzieję, że nie bedziesz mial rolet jak w linku do Wimarola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 15.12.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 albert, mam nadzieję, że nie bedziesz mial rolet jak w linku do Wimarola a czemu nie? tylko mi zależy na jaśniejszym kolorze brązu. Jak najbardziej zbliżonym do koloru okna. Jak dla mnie to lepiej to wygląda niż na tym drugim zdjęciu gdzie pancerz jest w kolorze elewacji aha, wojgoc. Nie chodzi mi o typ rolet ale kolor tylko. Zdjęcie jest tylko przykładem zastosowania koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.12.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 ale chcesz natynkowe? przeciez bedziesz ocieplał budynek i mozesz schowac skrzynki w ocieplenie. takie jak na fotkach z Wimarola to sie robi jak juz wszystko zrobione i ktos sie decyduje na rolety a Ty masz jeszcze mozliwość wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 15.12.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 ale chcesz natynkowe? przeciez bedziesz ocieplał budynek i mozesz schowac skrzynki w ocieplenie. takie jak na fotkach z Wimarola to sie robi jak juz wszystko zrobione i ktos sie decyduje na rolety a Ty masz jeszcze mozliwość wyboru. wojgoc co z tobą? napisałem że będę miał typ Integra i że przykładowa fotka ma zadanie pokazać tylko kolor a nie typ rolety. Wiem, że na zdjęciu jest natynkowa ale nie o to mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.12.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 ja nie znam, ale powiem tak - żaden montazysta rolet nie załozy sobie rolet brązowych czy innych wynalazków kolorystycznych Przepraszam ale nie rozumiem co złego mają w sobie rolety brązowe. Powoływanie się na montażystę ma sens jeżeli chodzi o mechaniczną sprawę, a nie widzę związku. Jeżeli chodzi o kolorystykę, to trzeba się odwołać raczej do architektów czy projektantów - he he - wnętrz. Jeżeli mam okna brązowe, dachówkę kasztanową, wstawki z klinkieru cieniowanego (wpada miejscami w brązik), rynny w kolorze chyba "złoty" a wyglądające na jasny brąz, to co złego w brązowych roletach? Nie kumam ani w ząb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.12.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 no to w takim wypadku musicie mi pisać kto jest okej a kto nie, magikiem nie jestem to nie wyczuję sytuacji skoro nie mam do czynienia z większością tych ludzi. to jest baaardzo ważna sprawa, żebyśmy sobie stworzyli taki system wymiany także negatywnych informacji o misiach - najlepiej z ograniczonym dostępem (typu strona wymagająca osobnego logowania, żeby nam nikt nie założył sprawy o zniesławienie sama kiedyś wzięłam poleconego na forum hydraulika, który mi nie dokończył roboty, tylko rozwalił ściankę z KG, strzelił focha, i się ulotnił. dobrze, że miał kto po nim poprawić na aktualnej liście Alberta go na szczęście nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts