BK 18.05.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 WIech - to lepiej się nie dowiaduj Nie chcemy takich okien na 2 ani 3. Ale namiar albo nazwa firmy która montowała Twoje okna (jak rozumiem - na 5) - to chętnie. Pzdrw Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 18.05.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Jeszcze odnośnie samego montażu dowiedzcie się czy nie stracicie gwarancji jeżeli będziecie wykonywać sami .Gwarancja tylko na piśmie i czego dotyczy,na mechanizmy tyle atyle lat na odbarwienia UV, na rozszczelnienie itp.Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 18.05.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 BK jak pisałem firma nazywa się Norma 2000 mieści się na Boya Zeleńskiego i na Bolesławieckiej.Niedawno wstawiałem również jeszcze brakujące okna w mieszkaniu na Biskupinie tam gdzie mieszkam.Okna nazywały się ROYAL mają szarą uszczelkę oraz wyprofilowaną listwę przyokienną taki ćwierćwałek.Dość dobra firma jest na ul Grabiszyńskiej okna Termoplast różne opcje profila .Dobra firma również na ul Mokronoaskiej nazwy niestety nie znam.Takich firm jest jeszcze wiele trzeba jeżdzic i sprawdzać ofertę i jakość.Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 18.05.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Ostrzegam przed firmą Turleja za nieterminowość i zwyczajne kłammstwo.Umawiałem się z nim od zimy na tynki wew.Byem umówiony na pracę 4 maja.Gdy zadzwoniłem powiedziano mi że jest w szpitalu na badaniach.Gdy się w końcu dodzwoniłem zwlekał mnie kilkakrotnie że już jutro pojutrze itd.ostatnio że za parę dni aż dzisiaj dowiedziałem się w końcu że może w czerwcu.Specjalnie się pytałem Polanki kto mu robił tynki (Turlej twierdzi że był w szpitalu).Najgorsze jest to że wziołem urlop na czas prac tynkarskich.Gdyby mi powiedział wcześniej że nie będzie robił odwołał bym urlop.Teraz muszę szukać nowej firmy bo jemu już nie ufam.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.05.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Wiech - możesz spróbowac moich wykonawców. Wysyłam na priva namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 19.05.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Witam.Dzięki Ivonesco za namiary.Dzwoniłem do nich ale terminy mają napięte.Dzwoniłem do innych fiirm myślę że soś znajdę jeszcze na koniec maja.Najgorsze jest to że mam już nagrane inne firmy po tynkach ,stolarz do schodów i kafelkarz.Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.05.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 wiech - na pewno ciężko juz teraz z ekipami, ale mam nadzieję że coś znajdziesz. Tego Ci życzę !pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 19.05.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 a ja od wczoraj mam wannę !! Kłopot w tym że jest przeznaczona do górnej łazienki a kończymy na razie dolną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.05.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 a ja od wczoraj mam wannę !! Kłopot w tym że jest przeznaczona do górnej łazienki a kończymy na razie dolną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 19.05.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Hej! A u mnie więzba sie spoznia, choc to zadna tragedia i dekarzom na rękę i nawet mnie troche choc się głosno szefowi tartaku nie przyznalam i byłam mocno oburzona Szaleje za to z firmami okiennymi, Wiech - za twoja rada zadzwoniłam do Normy, pan mnie bardzo profesjonalnie przez telefon obsłuzył. Jak dadza rownie dobrą ofertę cenową to kto wie, kto wie... Bo jak wiadomo zadowolony i doceniony klient to gwarancja wzrostu sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 19.05.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 a ja od wczoraj mam wannę !! Kłopot w tym że jest przeznaczona do górnej łazienki a kończymy na razie dolną jaaa-cieee, w końcu Dobrz się umyje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 19.05.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 jaaa-cieee, w końcu Dobrz się umyje!!! A co było widac, że nie miałem wanny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 19.05.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Dobrzykowice - gratulacje.To są wielkie chwile w życiu. Wanna z bąbelkami, biczami, i szampanem - jak rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 19.05.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 jaaa-cieee, w końcu Dobrz się umyje!!! A co było widac, że nie miałem wanny ? no wiesz... ta patyna... [nieco rzucała się w oczy ] [morda] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 19.05.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Aka przy sporządzaniu umowy musisz mieć wszystko na piśmie a to takie okna a to takie okucia jeżeli dodatkowe zaczepy antywłamaniowe również.Musisz wcześniej zadecydować czy również nawiewniki.W oknach Royal jest jeszcze dodatkowy ćwierć uchył również na piśmie.Pozdrawiam Wiech.Ps.Możlliwe że od jutra będę miał tynkarzy nie Turleja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 19.05.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Dobrzykowice - gratulacje. To są wielkie chwile w życiu. Wanna z bąbelkami, biczami, i szampanem - jak rozumiem? A dzięki, wanna z wodą a szampan z bąbelkami Co do bicza to nie wiem czy żona będzie chętna....no chyba że do biczowania - to napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.05.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 ....no chyba że do biczowania - to napewno a co podpadłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 19.05.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 ....no chyba że do biczowania - to napewno a co podpadłeś a może to tresura profilaktyczna? żeby nie podpadł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 19.05.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 no wiesz... ta patyna... [nieco rzucała się w oczy ] [morda] To ja męczę sie za cięzkie pieniądze w solariach a ta mówi, że to patyna :/ zupełnie sie na tych sprawach nie znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 19.05.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 a co podpadłeś Facet z reguły czymś kobiecie podpada i z reguły nie ma pojecia z jakiego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts