yemiołka 19.05.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 no wiesz... ta patyna... [nieco rzucała się w oczy ] [morda] To ja męczę sie za cięzkie pieniądze w solariach a ta mówi, że to patyna :/ zupełnie sie na tych sprawach nie znasz hehe, OK, chcesz być Słoneczny Patrol?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 19.05.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 a co podpadłeś Facet z reguły czymś kobiecie podpada i z reguły nie ma pojecia z jakiego powodu jasssne, a czy to nasza wina, że wszyscy faceci są głupi?? [morrrda] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 19.05.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 po powyższym ewakuuję się w pośpiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 19.05.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Dobrzykowice - gratulacje. To są wielkie chwile w życiu. Wanna z bąbelkami, biczami, i szampanem - jak rozumiem? A dzięki, wanna z wodą a szampan z bąbelkami Co do bicza to nie wiem czy żona będzie chętna....no chyba że do biczowania - to napewno Wszystko się w mojej głupiutkiej główce pomięszało - bicze są pod prysznicem, a w wannie bąbelki (albo szampan z bąbelkami) Nie chodziło mi o takie prawdziwe bicze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 19.05.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 są głupi?? [morrrda] yemiołka nie pisze się głupi tylko gupi Cytuję: "Wszystkie jesteście gupie". Konkurs: z jakiego filmu pochodzi cytat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 19.05.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 są głupi?? [morrrda] yemiołka nie pisze się głupi tylko gupi Cytuję: "Wszystkie jesteście gupie". Konkurs: z jakiego filmu pochodzi cytat? wybatrz, to była literufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 19.05.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 A nikt nie bierze udziału w konkursie? Nagroda 1: kąpiel w wannie dobrzykowice Nagroda 2: bicze pod prysznicem w Dobrzykowicach Nagroda 3: Szampan (zgadnijcie gdzie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.05.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 a co podpadłeś Facet z reguły czymś kobiecie podpada i z reguły nie ma pojecia z jakiego powodu no coś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.05.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 A nikt nie bierze udziału w konkursie? Nagroda 1: kąpiel w wannie dobrzykowice Nagroda 2: bicze pod prysznicem w Dobrzykowicach Nagroda 3: Szampan (zgadnijcie gdzie?) a jak brzmi pytanie konkursowe? kto zakupił wannę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 19.05.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 A nikt nie bierze udziału w konkursie? Nagroda 1: kąpiel w wannie dobrzykowice Nagroda 2: bicze pod prysznicem w Dobrzykowicach Nagroda 3: Szampan (zgadnijcie gdzie?) cholera jasna, a trzeba od tego płacić 7% podatku?? no to odp., po jednej na nagrodę, bo nie mam pojęcia: sexmisja, och karol, miś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 19.05.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 A nikt nie bierze udziału w konkursie? Nagroda 1: kąpiel w wannie dobrzykowice Nagroda 2: bicze pod prysznicem w Dobrzykowicach Nagroda 3: Szampan (zgadnijcie gdzie?) a jak brzmi pytanie konkursowe? kto zakupił wannę? pytania są tendencyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.05.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 pytania są tendencyjne jak zwykle w takich konkursach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 19.05.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 pytania są tendencyjne yemiołka - to nie był ten film, ale masz jeszcze szansę na nagrodę 2 i 3. Sponsorem jest, rzecz jasna, dobrzykowice (cieszysz się?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 19.05.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 pytania są tendencyjne yemiołka - to nie był ten film, ale masz jeszcze szansę na nagrodę 2 i 3. Sponsorem jest, rzecz jasna, dobrzykowice (cieszysz się?) przecie 3 podałam, kurrrde, co to być może - ogniem i mieciem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 19.05.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 a tak w ogóle, to jakim sponsorem - przecie to właściwie dla niego nagroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 19.05.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Podpowiem: w filmie grali Boguś L i Czarek P (bez nazwisk żeby nie było, że korupcja w konkursie ) I tytuł mówił o zwierzętach domowych ... A podatek - owszem, w uzgodnionej wysokości, na fundusz imprezowo-alkoholowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 19.05.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Aka przy sporządzaniu umowy musisz mieć wszystko na piśmie a to takie okna a to takie okucia jeżeli dodatkowe zaczepy antywłamaniowe również.Musisz wcześniej zadecydować czy również nawiewniki.W oknach Royal jest jeszcze dodatkowy ćwierć uchył również na piśmie.quote] Dzieki, Wiech. Wiem ze ja kobieta i trzeba mi sprawy budowlane dokładnie wyjasniac jak chłopu na miedzy, ale ze umowa konieczna jest to tyle wiem W koncu stan surowy postawiłam, nie? Royal mi sie bardzo podoba (na razie z opisu, bo nie widzialam jeszcze), ale sie boje czy te bajery nie sa za drogie. A nawiewniki to psu na bude, wszyscy to dorzucaja w ramach promocji a ja szukam okien bez mikrowentylacji nawiewnikow i innych bzikow. Superszczelne chcem i juz! kto zna mego małżonka ten wie dlaczego I jeszcze pytanie - co to jest ćwierćuchył? Uchył jakiś taki minimalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 19.05.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Podpowiem: w filmie grali Boguś L i Czarek P (bez nazwisk żeby nie było, że korupcja w konkursie ) I tytuł mówił o zwierzętach domowych ... A podatek - owszem, w uzgodnionej wysokości, na fundusz imprezowo-alkoholowy ... oooooooo, to wiem!! "z kamerą wśród zwierząt!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 19.05.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 zaraz podpadłeś.... bawić się pewnie tak lubią Dobrzyk, zawieś nad wanną aforyzm Stautyngera chyba: "Myjcie się dziewczyny! Nie znacie dnia, ani godziny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 19.05.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 yemiołka - brawo, wygrałaś konkurs - będziesz się mogła wykąpać w wannie Pozostał jeszcze szampan i bicze. Kto reflektuje? Sławek - ładnie to ująłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts