wojgoc 12.01.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 ja też wymiękłem przy wycenie... mam jeszcze 3 drzwi balkonowe, wyjście na taki taras/ogród zimowy, ale tam nie dawaliśmy rolet... a okna masz drewniane, plastiki, aluminiowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 12.01.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 wystarczy radiowo Nie wystarczy, bo moje pstryczki Efapel Logus nie mają takiej możliwości. jeśli uda się przeciągnąć przewody przez wszystkie zakręty O to trzeba zadbać. Nie jest to żadna magia, tylko odrobina chęci dobrego rozplanowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 12.01.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Nie wystarczy, bo moje pstryczki Efapel Logus nie mają takiej możliwości. Można wszędzie w każdej standardowej instalacji. Wyłącznik Ci przykleję gdzie chcesz. Fakt, trzeba się zdać na taki wyłącznik w dwóch, lub wiecej miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 12.01.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 heh Frankai nie ale akuratnie mogłam tamtędy chodzić w tym czasie.brawo za czujność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 12.01.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Smok, a co trzeba by bylo zrobic, zeby przerobic zwykle rolety na otwierane za pomoca klawisza?Rozpruc wszystkie sciany? Wy to mi zawsze namieszacie:)A bylo dobrze na tasiemke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 12.01.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 No niestety każdą roletę trzeba zasilić, najprościej z najbliższego miejsca, ale bez kucia się nie obejdzie, a może można po zewnętrznej stronie jeśli jeszcze nie ma tynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 12.01.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 No i po klopocie.Wszystko jest juz porobione i nie bede nic kula.Trudno:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.01.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Ellaj, wtrącę swoje spostrzeżenie na temat rolet:) Dla mnie rolety elektryczne sprawdzają się tam, gdzie są one duże-ciężkie ( drzwi na taras, okna w wykuszu , gdyż są wysokie). natomiast szybciej odsłaniam i zasłaniam rolety na tasiemkach. Na dodatek jak zasłonisz okno firanką i zasłonką, to tych tasiemek w ogóle nie widać. A zaletą rolet na tasiemkach jest to, że gdy zabraknie prądu możesz je podnieść, a tych elektrycznych niestety nie ostatnio mieliśmy tego dowód. Pozasłanialiśmy wszystkie rolety b był wiatr na dworze. Nad ranem nie było prądu. W domu ciemno jak w kopalni odsłonić można było tylko te na tasiemkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 12.01.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Oooo, Meganus. I o to mi chodzilo:)Dziekuje. Pewnie, ze tasiemki i koniec.Zadnej mechanizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.01.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Ellaj, zaraz się odezwą Ci, którzy mają wszystkie rolety na prąd i będą nas przekonywać hehehe, ale co tam nie damy się Ale przyznam kiedyś zazdrościłam komuś, kto pisał, że jeden przycisk i wszystkie się otwierają, albo zamykają. A byliśmy w domu pana płytkarza, który chciał nam płytki kłaść ( wrócił z Niemiec) i pokazał nam, że rolety "same " o 7 rano się podnoszą ( zaprogramowane) było łaaał. Ale wychodząc zobaczyłam, że mu się płytki w przedpokoju odklejają, które sam kładł (od nas chciał sporo kasy), to stwierdziliśmy, że sobie pana darujemy. Ale rolety same mu się podnoszą ............................................. gdy jest prąd Bajer przyznam fajny i już bez "wredoctwa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.01.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 nie bajer a udogodnienie.bajer to moze byc podswietlana fontanna tryskająca w rytm lecącej muzyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.01.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Ale mogę mieć swoje zdanie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.01.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Oooo, Meganus. I o to mi chodzilo:) Dziekuje. Pewnie, ze tasiemki i koniec. Zadnej mechanizacji. ciekawe jak podniesiesz rolete jak Ci sie w kasecie ten plastikowy element odmówi posluszenstwa. tasiemka tez potrafi odmówic pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.01.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Ale mogę mieć swoje zdanie??? nie tylko zdanie, mozesz miec swoje poglądy, upodobania, hobby itd, itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.01.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Huraaaaaaaaaa dziękuję za pozwolenie Wszystko może się zepsuć, w związku z tym im mniej , tym dla mnie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 12.01.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 każdy ma swoje upodobania, ja np. nie montowałbym rolet w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 12.01.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 a okna masz drewniane, plastiki, aluminiowe? Plastiki, Oknoplat Kraków, profil platinium, złoty dąb, rolety i brama garażowa też w złotym dębie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 12.01.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 każdy ma swoje upodobania, ja np. nie montowałbym rolet w ogóleo to to. Pytanie w temacie okiennym: Jeśli nie Jezierski (z wiadomych względów...), to co? PCV. Zrobiłam dziś tour po lokalnych dealerach i ekhem. Jedni zrobili lepsze wrażenie, inni gorsze, ale na podstawie działań sprzedawców ciężko określić, na co warto się zdecydować. Aha, dziękuję Tatarakowi za namiary na geologa p. Moryla - faktycznie tanio robi badania geotechniczne, i szybko. Architekt poleciła nam kogoś innego, nie dość, że nie chciało im się przyjechać przed Nowym Rokiem, to jeszcze ceny wyższe. A tu - szybko i sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 12.01.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Madeleine - Ja mogę polecić dealera OknoPlastu, pytanie czy chcesz plastiki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 12.01.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 chcę, jak najbardziej. Białe w dodatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts