dobrzykowice 19.05.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Dobrzykowice - dlaczego dyskryminujesz mężczyzn? Nie przewidujesz że mężczyzna też może wygrać? I być wykąpanym w Twojej wannie? Mężczyźni sa przecież głupi Tak więc nie sądzę aby którys z nich wygrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 19.05.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Mężczyźni sa przecież głupi Tak więc nie sądzę aby którys z nich wygrał Ale rozumiem, że dajesz im jednak szansę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 19.05.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Witajcie.Czy zna ktoś namiary na studniarza.Mieliśmy się złożyć na wodociąg ok. 160m koszt ok 10 tyś zł. Było nas 7 osób część zrezygnowała pozostałe osoby osoby również o ile nie złożą sie wszyscy.Zostałem sam do wybudowania wodociągu.Nie chce być sponsorem i dlatego myślę o wybudowaniu studni do celów spożywczych.Nie wiem jaki to jest koszt i ewentualne badania wody.Czy ktoś się zetknął z takim problemem?Wiech. No więc zaniepokoiłam się i obdzwoniłam sąsiadów - odetchnęłam bo większość chce partycypować w budowie wodociągu. Myślę że nie będzie problemu. Może spróbuj jeszcze raz podejść do sąsiadów. Użyj argumentów: - po inwestycji ok. 1000 zł w uzbrojenie terenu wartość działki wzrośnie znacznie bardziej. np o 50% (tak jest faktycznie, uzbrojony teren w Kamieńcu to teraz duży majątek) - jak nie chcą partycypować to postrasz że będzie o jednego mniej (bo wykopiesz studnię) do podziału kosztów wodociągu w przyszłości - a jak w tej Unii będzie z tymi kosztami to nikt nie wie ... Może za np. 5 lat trzeba będzie wydać nie 1000 zł a np. 3 tys - bo np. wejdzie jakieś unijne prawo (wymyśl coś ) - zawsze możesz nie wydać zgody na wydanie warunków zabudowy na ich działki jak się będą budować - wtedy ich urządzisz na cacy - przecież tam nie ma planu zagospodarowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 19.05.2004 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 BK, chylę czoła przed przebiegłością Urodzona negocjatorka qrcze, chciałbym mieć taki repertuar..... Dobrzyk, pamiętaj przy kąpieli: "przykryj ciało, by działało" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.05.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 witam hej, hej ! jest tu kto? ...po tych wczorajszych konkursach to dziś widzę pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 20.05.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Ivonesca - pustki.Widocznie zwyciężczynie (zwycięzcy?!) i sponsor odpoczywają po kąpielach z atrakcjami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 20.05.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Dobrzyk, pamiętaj przy kąpieli: "przykryj ciało, by działało" Sie wie Swoją drogą nie miałbym nic przeciwko jakby zwyciężyły dwie Panie ..... wanna jest spora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.05.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 BK - czy Ty widzisz jak się sponsor rozochocił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 20.05.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Swoją drogą nie miałbym nic przeciwko jakby zwyciężyły dwie Panie ..... wanna jest spora [/color] A jakie są pytania? Ja jestem w jury będę pilnować żeby pytania nie były tendencyjne. Chętni / chętne - uwaga - można się zgłaszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 20.05.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Jano ? Daj swojej mądrej kobiecie sprzęt i niech sama se zrobi te okiennice :> yemiołka - widziałeś tego złośliwca noo, kiedyś tam go widziałam a ja dam Janowi szydełko i niech se sweter wydzierga... ps. każdy głupi umie zrobić okiennice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 20.05.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Jaki wolisz płun do kąpieli? płun? taki co się dobrze płueni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 20.05.2004 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Qrka Ludkowie Kochani, rok już minął, jak zarywam obowiązki nie tylko małżeńskie , klikając z Wami na forum... tempus fugit... i refleks też już nie ten... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 20.05.2004 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 no to LUUU, za klikanie i zarywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 20.05.2004 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Qrka Ludkowie Kochani, rok już minął, jak zarywam obowiązki nie tylko małżeńskie , klikając z Wami na forum... http://www.cybergif.cad.pl/fajerwerki/2906.gif http://www.cybergif.cad.pl/jedzenie/zywnosc3.gif Tylko chwilkę człowieka nie ma ,a konkursy, rocznice ........... (tortu niestety nie znalazłam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 20.05.2004 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Pali licho tort,za to LUU godnym trunkiem spełnić możemy.Absinth dla każdego, tylko uwaga - wysokie napięcie - 70 V http://www.seborabsinth.com/images/sebar/cocktails/straight_lg.jpg http://www.seborabsinth.com/images/sebar/cocktails/straight_lg.jpg http://www.seborabsinth.com/images/sebar/cocktails/straight_lg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 21.05.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Sławek, za twoje obowiązki http://www.drinksedrinks.hpg.ig.com.br/image/95.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 22.05.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 witam hej, hej ! jest tu kto? ...po tych wczorajszych konkursach to dziś widzę pustki Ja spędziłem cały dzień na budowie, przyglądając sie montażowi 'geberitów', drzwi i okien. Tak! Mamy okna!!! Drzwi, zamek i klucze do niego też! Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.05.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 [Ja spędziłem cały dzień na budowie, przyglądając sie montażowi 'geberitów', drzwi i okien. Tak! Mamy okna!!! Drzwi, zamek i klucze do niego też! Grzegorz gratulacje ! Już chyba czas zmienić Avatara na bardziej aktualny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 24.05.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 hmmm widzę że minęło mnie kilka ciekawych konkursów, a jakie nagrody!!!! wracam do wirtualnej rzeczywistosci i witam wszystkich cieplutko..... a wczoraj padał śnieg i to jest szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.05.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 hej hej jesli reflektujesz na prysznic z Dobrzykiem, to ta nagroda jest jeszcze do wygrania, musimy ino wymyślić pytanie konkursowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts