yemiołka 24.05.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 my kupowaliśmy w tartaku w Miliczu, po b. przyzwoitej cenie.co do cen inszych - naszej niani panowie właśnie policzyli za podłączenie anteny = wywiercenie otworu przez ścianę 80 PLN. grunt to tupet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 24.05.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Witaj Yemiołka "prawie sąsiadko" , a z jakiego Ty projektu się wybudowałaś??, .......i co, niania zaplaciła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.05.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 witoj somsiedzie! niania, słodka i nieasertywna istota, zapłaciła a z projektu my budowali yemiołkowego, mynża mojego, hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 24.05.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 BK- melduję że wysłałem maile.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 24.05.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 witoj somsiedzie! niania, słodka i nieasertywna istota, zapłaciła a z projektu my budowali yemiołkowego, mynża mojego, hej nio tak, nie ma to jak właściwe wykorzystanie swojej drugiej połówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.05.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 witoj somsiedzie! niania, słodka i nieasertywna istota, zapłaciła a z projektu my budowali yemiołkowego, mynża mojego, hej nio tak, nie ma to jak właściwe wykorzystanie swojej drugiej połówki noo, trzeba uzyskać w końcu jakiś zwrot z inwestycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.05.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 BK- melduję że wysłałem maile.... Odpowiedzi dostaniesz na pewno jeszcze dzisiaj - do mnie dzwonią się przypominać co jakiś czas, co nie ukrywam, bardzo mi się podoba i stawia w korzystnym świetle - szczególnie w porównaniu z tym panem od wykopek za 7 tysięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 24.05.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 znaczy się był dooobry biznesplan Yemiołka??pozazdrościć, a jak w tej terminologii wypadają dzieci??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 24.05.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 BK- melduję że wysłałem maile.... Odpowiedzi dostaniesz na pewno jeszcze dzisiaj - do mnie dzwonią się przypominać co jakiś czas, co nie ukrywam, bardzo mi się podoba i stawia w korzystnym świetle - szczególnie w porównaniu z tym panem od wykopek za 7 tysięcy będę brutalny - pan od wykopek do wykopu np. z wapnem za naciągactwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.05.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 a jak w tej terminologii wypadają dzieci??!! planowanie siły roboczej vel zasobów ludzkich, hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.05.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 będę brutalny - pan od wykopek do wykopu np. z wapnem za naciągactwo... DOkładnie - a np dach mu wyszedł za 60 tys. 30 tys za konstrukcję z drewna tradycyjnego, zaimpregnowanego bez komorowego suszenia a o struganiu drewna to pan nie słyszał i bynajmniej nie uważa takowego. Za pokrycie dachu cementową dachówką wyszło panu drugie 30 tys. Już mi się nie chciało porównywać jego ofery na ściany z innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 24.05.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 a jak w tej terminologii wypadają dzieci??!! planowanie siły roboczej vel zasobów ludzkich, hehehe ".......a dzieci niech lepią cegły z gliny" chyba to zrealizuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.05.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 chce mi się chałwy. z bakaliami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 24.05.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 chce mi się chałwy. z bakaliami odebrałem zgłoszenie wysyłam radiowóz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.05.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 a jak w tej terminologii wypadają dzieci??!! planowanie siły roboczej vel zasobów ludzkich, hehehe ".......a dzieci niech lepią cegły z gliny" chyba to zrealizuję tak jest w Chinach. mówili ci, co widzieli. najpierw stawiają piec do wypału, potem samodzielnie lepią cegły i w efekcie - chata widać, gdzie się budują, po ogniu z piecy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.05.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 chce mi się chałwy. z bakaliami odebrałem zgłoszenie wysyłam radiowóz "jak dobrze mieć sąsiada" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 24.05.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 witoj somsiedzie! niania, słodka i nieasertywna istota, zapłaciła a z projektu my budowali yemiołkowego, mynża mojego, hej znaczy się mynż Twój yemiołko zawodowo się projektami zajmowywowuje??wiem wiem pytanie jest tendencyjnie podejrzliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.05.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 witoj somsiedzie! niania, słodka i nieasertywna istota, zapłaciła a z projektu my budowali yemiołkowego, mynża mojego, hej znaczy się mynż Twój yemiołko zawodowo się projektami zajmowywowuje??wiem wiem pytanie jest tendencyjnie podejrzliwe zajmował. teraz robi fajniejsze rzeczy.... szpiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 24.05.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 A wracając do budowania: zabieram się do poszukiwań dobrego fachowca do adaptacji projektu.....pomocy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 24.05.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 witoj somsiedzie! niania, słodka i nieasertywna istota, zapłaciła a z projektu my budowali yemiołkowego, mynża mojego, hej znaczy się mynż Twój yemiołko zawodowo się projektami zajmowywowuje??wiem wiem pytanie jest tendencyjnie podejrzliwe zajmował. teraz robi fajniejsze rzeczy.... szpiegu zaraz szpiegu, ja protestuję..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts