jarett 08.02.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 mam ekipę od tynków cem-wap wewnetrznych i zewnetrznych, z tym tylko, ze Oni nie robia struktury. a ocieplenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.02.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 z tego co wiem to też robią, u mnie bedą tylko tynkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 08.02.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Nie, dzięki. Boguś to mój sąsiad i mimo wszystko wolę nie ryzykować jakichś spięć z nim na przyszłość heh dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.02.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 albert,samo życie - po co sie później pałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 09.02.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 co to jest struktura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.02.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 struktura to te rózne baranki, węże, robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malawi 09.02.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Mogę poleci swoją ekipę i do tynków wewnętrznych i zewnętrznych. Mam cem-wap i moim zdaniem zrobione są b. dobrze. Ekipa od tynków zewnętrznych robi ocieplenie i tynk - struktura kornik lub baranek. Będą u mnie robic w kwietniu ale wcześniej sprawdziłem ich robote na innych budowach i była o-k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 09.02.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Wojgoc, dzięki. A co to w takim razie znaczy, że robią tynki zewnętrzne, ale bez struktury? czy są tynki zewnętrzne bez struktury w takim razie? I czy ten etap można robić równocześnie? KIedy można robić ocieplenie i tynki zewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 09.02.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 struktura to te rózne baranki, węże, robaczki trzeba je tylko dobrze pilnować, bo się strasznie rozłażą jak widzą że nikt nie patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 09.02.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Dzięki Wojgocowi już dokładnie wiem, jak wyglądają tynki strukturalne, cementowo-wapienne (faktycznie pierwsza klasa!) i w ogóle bardzo się dokształciłam. Jeszcze raz dzięki za uprzejmość i poświęcony czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.02.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Wojgoc, ja bym też reflektowała na takie szkolenie p.s. wylała mi się kawa na klawiaturę i klawiatura przestała działać. myślicie, że jak wyschnie, to "się naprawi"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 09.02.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 I jeszcze pytanie o polecanego hydraulika - Wojgoc, u Ciebie robił pan Adam tel. 602253166 ? Coby nie wtopić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa_R 09.02.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Witam po dłuższej nieobecności, ponoć idzie wiosna i będzie lepiej także trzeba zakasać rękawy i brać się do roboty mam poważną prośbę do szanownych forumowiczów, potrzebuję dobrej, solidnej i najlepiej niedrogiej firmy do kostki brukowej. Z góry dziękuje za każdy namiar na ekipę i ewentualnie na materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.02.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 wiosna niby idzie, ale podobno od piątku znowu atak zimy i nawet do -15 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa_R 09.02.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 wiosna niby idzie, ale podobno od piątku znowu atak zimy i nawet do -15 stopni Lepiej żeby Twoje fatalne prognozy się nie sprawdziły, bo zbankrutuje na Eco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.02.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 trzeba je tylko dobrze pilnować, bo się strasznie rozłażą jak widzą że nikt nie patrzy jak wszystkiego na budowie, bo mozesz któregos dnia przyjechac i nie poznac domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.02.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Dzięki Wojgocowi już dokładnie wiem, jak wyglądają tynki strukturalne, cementowo-wapienne (faktycznie pierwsza klasa!) i w ogóle bardzo się dokształciłam. Jeszcze raz dzięki za uprzejmość i poświęcony czas nie ma za co, po to jest tez ta grupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.02.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 I jeszcze pytanie o polecanego hydraulika - Wojgoc, u Ciebie robił pan Adam tel. 602253166 ? Coby nie wtopić wszystko się zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.02.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Wojgoc, ja bym też reflektowała na takie szkolenie p.s. wylała mi się kawa na klawiaturę i klawiatura przestała działać. myślicie, że jak wyschnie, to "się naprawi"? no problem, jestem do soboty od 11-15, pisz na PW. co do klawiatury to moze zadziała, może nie - zalezy jaka kawa sie wylała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dekar 09.02.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 (...) Ja zdecydowałam się powierzyć okna Jareko i mam nadzieję, że wie co robi (...) Co do jareko to słówko komentarza. Oczywiście, nie podważam jego fachowości, ale radzę mieć swój rozum i z dystansem podchodzić do jego rekomendacji. Kiedy pisałem bodajże w październiku o opóźnieniach Jezierskiego w realizacji reklamacji to zarówno on jak i Finlandia czyli osoby dealerujące wtedy jego produkty próbowali zdyskredytować moją wypowiedź nawet nie wnikając w temat. Moim zdaniem jak na osobę pozującą na forumowego eksperta podejście trochę mało eksperckie. Szczególnie, że okazałem się być jaskółką przyszłych kłopotów Jezierskiego z terminowością. Dlatego radzę pamiętać, że nie jest osobą bezstronną i czerpać informacje z różnych źródeł przed podjęciem decyzji. To tak na marginesie... A co do zasadniczych kwestii to czy ktoś zna i może podzielić się namiarem na kafelkarza który ładnie położy mi Woodentica? Oczywiście w rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts