Frankai 10.02.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Chyba nie wiem, co to jest okienkowy klawisz? Ten dedykowany dla Windowsa. Swoją drogą - chamstwo, żeby każdy użytkownik kompa (w tym Unix'a), musiał być skazany na reklamę jednego systemu operacyjnego i zajmowanie cennego miejsca. PS. Zarówno służbowy jak i prywatny sprzęt korzysta z Windy, ale chodzi o zasady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 10.02.2011 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 jesli nikogo nie ma a ktoś, będąc tak pochłonietym rozmowa o bzdetach, nawet nie zauwazył wejscia klienta to live is brutal. Też tak uważam i pewne rzeczy trzeba robić dla idei. Wiąże się to czasem z ofiarami, ale czym jest 5, 20 czy nawet 1000zł, kiedy chodzi o szacunek i uczciwe robienie interesów. Trzeba to robić konsekwentnie i czasem ponosić ofiary. Inaczej dalej będzie układ jak w PRL-u. Zresztą patrzenie na cenę minimalną prowadzi w ślepy zaułek chińszczyzny (tandety) i paserstwa (kupowanie kołpaków na bazarze, które skradziono komuś innemu, a które jutro ukradną nam dla kogoś innego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 10.02.2011 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Aha - taki drobny przykładzik mojego wkurzenia. Dogadałem się z dealerem, że kupuję u niego zimówki do służbowej bryczki. Początkowo mówiliśmy o wyższej półce (470zł). Ostatecznie stanęło na średniej (350zł). Byłem umówiony, więc sądziłem, że potrwa to... 15-20 minut. Trwało 2h !!! Bo coś tam. Patrzę na fakturę, a tam... znacznie wyższa kwota niż się spodziewałem. Pojawiły się jakieś śruby (alusy były zmieniane na stalowe), coś tam jeszcze. Pal licho - nie dopytałem w ustaleniach czy to cena ostateczna, choć może nie jest moim obowiązkiem znać się na technice. Patrzę dalej, a tam są te z wyższej półki. Krew mnie zalała. Kazałem ściągać albo dadzą rabat taki, że szef mi łyknie. Nie chcieli zaproponować nic sensownego. Bardzo się zdziwili, kiedy powiedziałem, że mają założyć stare. Pojechałem w inne miejsce i też dałem 350zł, straciłem dodatkowy czas, ale chodziło mi o zasadę. W tej rewolucji życia się nie ryzykuje, a co najwyżej trochę mamony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 11.02.2011 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Co do zdejmowania klawiatury jak ktoś ma problem polecam moją córkę.W 3 minuty zlikwidowała mi spację. w 3? moja sobie w 30 sekund poradziła, pacnęła rączką kilka razy i od razu trzy klawisze wyskoczyły taki badziew teraz robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 11.02.2011 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Czy mr Zych jest godny polecenia do SSO? Jeżeli ta, to bardzo proszę. w wprawdzie jeszcze z nim jeszcze nie skończyłem, ale na chwilę obecną z czystym sumieniem mogę powiedzieć - jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.02.2011 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 w wprawdzie jeszcze z nim jeszcze nie skończyłem, ale na chwilę obecną z czystym sumieniem mogę powiedzieć - jest Tylko pochwal i daj kasę - każdy się zepsuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 11.02.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 albert07 ależ wzięło Cię na reklamowanie tej firmy - nawet w awatarze masz jej logo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 11.02.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 zgodzę się, ze w Budinpolu na Oltaszyńskiej maja specyficzne podejscie do klienta, ale raz czy dwa cos tam u nich kupiłem w atrakcyjnej cenie. Ale na wieksze zakupy nigdy nie dostałem wyceny w terminie. Ja byłam po wycenę w Budinopolu na Brucknera i mieli najwyższe ceny w porównaniu z innymi hurtowniami (Budus, Renowa, Builder). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.02.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Szef? wydawało mi sie, że masz wlasną działalność. chyba, że Żona to Twój Szef... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 11.02.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Jak już kiedyś mówiłem.... wg mnie najlepsze ceny mają za Wrocławiem, zabrakło mi 120 bloczków na działówki... i znów "mój" skład zrobił najlepszą cenę i ekspresowy dowóz na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 11.02.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 1.Ponawiam pytanie o ekipe budującą SSO, jak na razie dostałem od Was jeden namiar i wierzę, że macie w bazach więcej polecanych kontaktów:) 2. Którą hurtownie polecacie w okolicy Psiego Pola? Ktoś robił większe zakupy w tym rejonie. ] ktoś robi zakupy i poleca Budus, Szostaka w Trzebnicy i Wodrol szczegóły na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.02.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Szef? wydawało mi sie, że masz wlasną działalność. chyba, że Żona to Twój Szef... A czy ja napisałem, że to było wczoraj? Pantoflarzem jestem, ale... ważne decyzje podejmuję ja Decyzja o zakupie opon (bezpieczeństwo oraz technologia) czy wydanie tego ok. 1500zł leżałaby już w mojej gestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.02.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 A czy ja napisałem, że to było wczoraj? Pantoflarzem jestem, ale... ważne decyzje podejmuję ja Decyzja o zakupie opon (bezpieczeństwo oraz technologia) czy wydanie tego ok. 1500zł leżałaby już w mojej gestii myslę, ze to było z początkiem zimy, wczoraj mogłeś zamienic na letnie taka ładan pogoda była. Dzis juz zdecydowanie gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 11.02.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 albert07 ależ wzięło Cię na reklamowanie tej firmy - nawet w awatarze masz jej logo eheh powiedzmy że robię przysługę koledze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 11.02.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 myslę, ze to było z początkiem zimy, wczoraj mogłeś zamienic na letnie taka ładan pogoda była. Dzis juz zdecydowanie gorzej ja z tym nie mam problemu, tu zima trwa kilka dni więc albo się nie wychodzi z domu albo się bokiem jedzie do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sojek1 11.02.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 A tak dla potomnych, którzy będą szukali w przyszłości rzetelnego geotechnika. Polecam bo sam skorzystałem i jestem zadowolony:INŻ-GEO Jarosław BorowecPo namiary uderzajcie na mój priv. Gość okazał się mieć jako jeden z niewielu we Wrocławiu tytuł geoinżyniera, czyli jest geotechnikiem z prawdziwego zdarzenia (nie geologiem, chociaż dla domu jednorodzinnego to nie ma żadnej różnicy)Po dostarczeniu opracowania znalazł chwile czasu na rozmowę i doradztwo w kwestii posadowienia budynku, rozwiązań konstrukcyjnych fundamentów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.02.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 ja z tym nie mam problemu, tu zima trwa kilka dni więc albo się nie wychodzi z domu albo się bokiem jedzie do pracy ale gdybys musiał przyjechac do Polski autem to w Niemczech masz obowiazek zimówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 11.02.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 ale gdybys musiał przyjechac do Polski autem to w Niemczech masz obowiazek zimówek no ba i nie tylko opony musisz mieć. Mojemu kumplowi germany ciepnęli mandat bo nie miał nalepki GB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 11.02.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 a czy zauważyliście że na Twoim profilu nawet mapkę dodali, gdzie się budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.02.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 tylko skąd Oni biora lokalizację budowy? wg Muratora, ja mam swoja budowe w Poddębicach/ Aleksandowa łódzkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts