albert07 11.02.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 tylko skąd Oni biora lokalizację budowy? wg Muratora, ja mam swoja budowe w Poddębicach/ Aleksandowa łódzkiego eheheh, może taką sobie w profilu wpisałeś. Albo kto wie, masz jeszcze jedną budowę i nic o tym nie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.02.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 myslę, ze to było z początkiem zimy, wczoraj mogłeś zamienic na letnie taka ładan pogoda była. Dzis juz zdecydowanie gorzej Służbówkę miałem od 2006 roku a pamięć mi nie szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.02.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 albert07 ależ wzięło Cię na reklamowanie tej firmy - nawet w awatarze masz jej logo Chłopak robi to w sposób cywilizowany - płatny. W przeciwieństwie do pewnego gościa, który reklamuje świadectwa za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.02.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 eheheh, może taką sobie w profilu wpisałeś. Albo kto wie, masz jeszcze jedną budowę i nic o tym nie wiesz nic nie wpisywałem, a w tamtej okolicy nigdy nie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 11.02.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 może będziesz i jeszcze o tym nie wiesz. A propos, odkryłam tajemnicę braku ikonek w panelu odpowiedzi przy okazji wyłączania sobie strony z 5s przekierowaniem i głupawym ostrzeżeniem muratora - to wszystko się ustawia w zaawansowanych ustawieniach w profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 11.02.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 nic nie wpisywałem, a w tamtej okolicy nigdy nie byłem no to już jesteś lepiej pojedź na budowę i sprawdź czy dom ciągle tam stoi, bo może forum ma zamiar ci go przenieść do tej wioski bo im do profilu nie pasujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 11.02.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Chłopak robi to w sposób cywilizowany - płatny. W przeciwieństwie do pewnego gościa, który reklamuje świadectwa za darmo. niemniej jednak jak ktoś rozgląda się za sprzętem do łazienek to warto przynajmniej tam zajrzeć. Mówiłem wcześnie, na hasełko - forummurator dostaniecie zniżkę. W razie problemów dawajcie do mnie. Postaram się wesprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa_R 11.02.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Ponawiam pytanie o namiar na jakąś sprawdzoną i godną polecenia ekipę do układania kostki brukowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 11.02.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Ponawiam pytanie o namiar na jakąś sprawdzoną i godną polecenia ekipę do układania kostki brukowej. ja nie pomogę, tak daleko jeszcze nie zaszedłem. A chciałbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palik99 11.02.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Witam,szukam sprawdzonej ekipy na SSO. Lokalizacja - 10km na południe od Wrocławia.Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa_R 11.02.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 ja nie pomogę, tak daleko jeszcze nie zaszedłem. A chciałbym Dzięki za szczere chęci, może ktoś się znajdzie kto jednak ma jakiś fajny namiar na dobrą ekipę. Nie chcę się naciąć jak to zresztą w czasie budowy już bywało ale tego chyba doświadczył każdy budujący. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.02.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Ponawiam pytanie o namiar na jakąś sprawdzoną i godną polecenia ekipę do układania kostki brukowej. ale szukasz ekipy "rozsądnej" ? ja bylem w centrum bruku z tyłu Karmelkowej i dostałem namiary na kilku, polecanych przez nich brukarzy. Ale kostki jeszcze nie układam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 11.02.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Jakiś czas temu był na forum polecany brukarz (Damro, Jola z Melisy) p. Karol - 607 342 147 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.02.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 no to już jesteś lepiej pojedź na budowę i sprawdź czy dom ciągle tam stoi, bo może forum ma zamiar ci go przenieść do tej wioski bo im do profilu nie pasujesz ufff, bylem i jeszcze stoi tam gdzie stał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.02.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 znajomy ma do oddania 4m3 gruzu - jeśli ktoś jest zainteresowany to odbiór w Tyńcu Małym w godz. 9-16 tel. 504912830 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa_R 12.02.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Dzięki za podpowiedź będę na Karmelkowej to podjadę do nich i poproszę o namiary na ekipki a i do p.Karola też zadzwonię żeby się dowiedzieć co i jak, dam znać na forum jak coś wywęszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 12.02.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 tylko skąd Oni biora lokalizację budowy? wg Muratora, ja mam swoja budowe w Poddębicach/ Aleksandowa łódzkiego Wg nich jesteśmy sąsiadami Może pomyliło im się z Grupą Łódzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.02.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Wg nich jesteśmy sąsiadami Może pomyliło im się z Grupą Łódzką z tego co pamietam z wizyty u Ciebie to pare dzialek wokół Ciebie było wolnych...., ale nie kojarze abym którąś kupił. Moze admin wie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 13.02.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Mam pytanie...potrzebuję wykonać sofę na wymiar czy macie może namiar na poleconego tapicera. Nie musi być z Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 13.02.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Mam pytanie...potrzebuję wykonać sofę na wymiar czy macie może namiar na poleconego tapicera. Nie musi być z Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts