Moniaq 13.02.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Mogę polecić naszego stolarza. Robił nam schody w mieszkaniu a teraz będzie robił w domku. Pokazywał mi zdjęcia z ostatnich realizacji, między innymi sporo schodów dywanowych, bo mówił, że ostatnio taka się moda zrobiła. http://schody.baraniuk.pl/ Anjamen o takie schody chodzi http://images43.fotosik.pl/623/c2b303826d3d7c3amed.jpg Miałam 4 wyceny najwyższa była dokładnie jak u ciebie 34tys. Przepraszam, że aż 3 posty naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.02.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Mam pytanie...potrzebuję wykonać sofę na wymiar czy macie może namiar na poleconego tapicera. Nie musi być z Wrocławia nie wiem o jaka sofę Ci chodzi, ale znajomi zamawiali na niedzielnym targowisku na Swiebodzkim - ponoc jest cała alejka z meblami. Oni mieli tapicerów z Twardogóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 13.02.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 nie wiem o jaka sofę Ci chodzi, ale znajomi zamawiali na niedzielnym targowisku na Swiebodzkim - ponoc jest cała alejka z meblami. Oni mieli tapicerów z Twardogóry Niestety nie oferują super wygodnych i miękkich wypoczynków (wiem, bo sporo się naszukałem), mają tylko twarde lub średnio miękkie (kto usiadł na Kenii temu trudno dogodzić). Naprawdę miękkie i wygodne w rozsądnych cenach znalazłem w Bodzio (niestety tylko ekoskóra), w Helvetii modele Kenia, Barolo oraz Marco Dom - link do Bodzio: http://www.bodzio.pl/Sofa-3-osobowa-ANIA-Ekoskora-bordo-%28TAN3-9S%29-8548,1,pr,lang.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 13.02.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Świebodzki nie wchodzi w grę, ślubny ma alergie na świebodzki. Chcę zamówić sofę z dobrych jakościowo pianek i materiałów(materiał na siedzisko i poduszki mam już zamówiony ). Zdaję sobie sprawę, że będzie trochę droższa dlatego potrzebuję sprawdzonego tapicera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.02.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Świebodzki nie wchodzi w grę, ślubny ma alergie na świebodzki. to tak jak ja. raz byłem i o jeden raz zza duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 13.02.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Anjamen o takie schody chodzi http://images43.fotosik.pl/623/c2b303826d3d7c3amed.jpg Miałam 4 wyceny najwyższa była dokładnie jak u ciebie 34tys. Przepraszam, że aż 3 posty naraz bardzo ładne schody, rzadko kiedy trafiają się ladne schody zabiegowe. Napisałaś, że najwyzsza to 34k, a ile faktycznie zapłaciłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 13.02.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 witamzaczynamy od marca budowę na złotnikach. ekipę do SSO już mamy. teraz poszukujemy sprawdzonych dekarzy. zwlaszcza z doświadczeniem w kładzeniu płaskiej dachówki.możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 13.02.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Spirea 14 tys. bez balustrady, jesionowe...z prawej strony będzie jeszcze stała ściana z szyby. A tak na marginesie to nie wiedziałam, że szklarze mają 150% przebitki na szkle. Mój szkarz za 1 tafle szkła hartowanego 100x250 zażyczył sobie 1100zł, a ja po dłuższych poszukiwaniach zamówiłam to samo szkło hartowane w Zgierzu za 330zł (łącznie zamówiłam 7 taki tafli szkła bo potrzebuję jeszcze na drzwi przesuwne) spora kaska w kieszeni została. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 13.02.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Moniaq - schody super. Co do balustrad, to też mieliśmy w oryginale szkło, ale bałem się, że będzie się zbyt brudziło i zrezygnowaliśmy na rzecz tradycyjnych prętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 13.02.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 witam zaczynamy od marca budowę na złotnikach. ekipę do SSO już mamy. teraz poszukujemy sprawdzonych dekarzy. zwlaszcza z doświadczeniem w kładzeniu płaskiej dachówki. możecie kogoś polecić? Mogę polecić moją ekipę, kładli mi karpiówkę, jestem z nich bardzo zadowolona. Daj znać na priv czy jesteście zainteresowani to wyślę ci namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 14.02.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 W temacie schodów... możecie mi podać wysokość na jakiej jest balustrada. Interesuje mnie wymiar od stopnia, pionowo w górę. U mnie ma być część murowana i majstry muszą wiedzieć ile zbrojenia wyciągnąć w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.02.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 przepisowo jest 110 cm - tak mi ostatnio kb mówił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.02.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Spirea, a jaki Ty masz u siebie "kształt" schodów - u mnie zabiegowe w kształcie odwróconego C. Moniaq - można prosić o namiary na schodziarza na priva? miłego tygodnia, Grupo Wrocławska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.02.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Uprzejmie donoszę, że klawiatura przeżyła Junior będzie załamany - miał nadzieję, że jak padła, to ją dostanie do rozwałki (ale jeszcze nic straconego, bo coś prawy alt słabo wchodzi:)) a nie, jednak nie przeżyla - enter sie przykleil od spodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 14.02.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Frankai też o takiej myślałam ale ja mam 2 smyków i oczami wyobraźni widziałam ich wspinaczkę po metalowych linkach. My dla bezpieczeństwa barierkę na piętrze mamy wysoką na 130cm, a co do szkła to schodziarz nie chciał się podjąć wypełnienia szkłem bez "łapek metalowych" do mocowania szkła. Zrobił tylko szkielet balustrady wypełnienie ze szkła robiliśmy we własnym zakresie (ślubny musiał robić sam szablony na szkło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 14.02.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Moniaq a podzielisz sie namiarem ze Zgierza na te szyby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 14.02.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 droga grupo, gdzie kupowaliście piece kondensacyjne? żeby sprzedawca doradził jeszcze (i z sensem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 14.02.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Madeleine, ale jakie? Gazowe?Nie wiem nawet czy sa inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.02.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 madeleine,skorzystaj z rad hydraulika, co bedzie Ci robił kotłownie - choc Adam preferuje De Dietrich, o innych tez Ci powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 14.02.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Witam, proszę namiary na fachowców od obudowy kominka i rozprowadzenia DGP. z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts