yemiołka 24.05.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 panie szpiegu, chałwowóz się spaźnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.05.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Dokładnie. Ponieważ byłeś najbliższy odpowiedzi - podaję cenę: 4234,76 PLN. A za całość wykopków pan zaśpiewał 6782,26 PLN. Wygrałeś nagrodę - mogę podać telefon do pana (na priva ) hehe, nagroda tutaj jest juz chyba zbedna, ta cena sama w sobie stanowi niezły prysznic, tylko że zimny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 24.05.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 panie szpiegu, chałwowóz się spaźnia prosili przez radio o zweryfikowanie adresu bo podobno tam gdzie dotarli nic nie wiedzą o chałwożerczyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.05.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 będę brutalny - pan od wykopek do wykopu np. z wapnem za naciągactwo... DOkładnie - a np dach mu wyszedł za 60 tys. 30 tys za konstrukcję z drewna tradycyjnego, zaimpregnowanego bez komorowego suszenia a o struganiu drewna to pan nie słyszał i bynajmniej nie uważa takowego. Za pokrycie dachu cementową dachówką wyszło panu drugie 30 tys. . a ten Pan skąd się urwał ? Zrobienie więźby i przykrycie jej karpiówką w łuskę plus wszelkie obróbki blacharskie, osoadzanie okien połaciowych , rynny czyli jednym słowem wszystko kosztowało mnie jak mnie pamiec nie mysli 11-12 tys zł. Mówię oczywiście o robociźnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.05.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 panie szpiegu, chałwowóz się spaźnia prosili przez radio o zweryfikowanie adresu bo podobno tam gdzie dotarli nic nie wiedzą o chałwożerczyni To wy wszystko wiecie ?! Że ja podjadam czekoladę wieczorami to też wiecie?! A o tych delicjach w czekoladzie co w niedzielę po południu ... to też? Trzeba się będzie bardziej pilnować... A wyślesz mi trochę czekolady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.05.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 panie szpiegu, chałwowóz się spaźnia prosili przez radio o zweryfikowanie adresu bo podobno tam gdzie dotarli nic nie wiedzą o chałwożerczyni kretyni. pojechali pewnie na izbę w., a mnie tam dziś wyjątkowo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.05.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 a ten Pan skąd się urwał ? Zrobienie więźby i przykrycie jej karpiówką w łuskę plus wszelkie obróbki blacharskie, osoadzanie okien połaciowych , rynny czyli jednym słowem wszystko kosztowało mnie jak mnie pamiec nie mysli 11-12 tys zł. Mówię oczywiście o robociźnie...[/color] No właśnie - a materiał kosztował pewnie nie więcej niż 15-17. A duży masz dach - z ciekawości, dla porównania. U mnie 300 m ale bez okien połaciowych. Chciałabym porównać ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.05.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 panie szpiegu, chałwowóz się spaźnia prosili przez radio o zweryfikowanie adresu bo podobno tam gdzie dotarli nic nie wiedzą o chałwożerczyni To wy wszystko wiecie ?! Że ja podjadam czekoladę wieczorami to też wiecie?! A o tych delicjach w czekoladzie co w niedzielę po południu ... to też? Trzeba się będzie bardziej pilnować... A wyślesz mi trochę czekolady? WSZYSCY o tym wiedzą!!!! i gadają i w gazetach piszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 24.05.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 panie szpiegu, chałwowóz się spaźnia prosili przez radio o zweryfikowanie adresu bo podobno tam gdzie dotarli nic nie wiedzą o chałwożerczyni To wy wszystko wiecie ?! Że ja podjadam czekoladę wieczorami to też wiecie?! A o tych delicjach w czekoladzie co w niedzielę po południu ... to też? Trzeba się będzie bardziej pilnować... A wyślesz mi trochę czekolady? My tzn. kto nie demonizujmy, czekolada w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 24.05.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 odkryłem niszę rynkową - catering budowlano spożywczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.05.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 odkryłem niszę rynkową - catering budowlano spożywczy tylko ta sieć dostawców jakaś nieprofesjonalna. daleko z nią nie zajedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.05.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 WSZYSCY o tym wiedzą!!!! i gadają i w gazetach piszą... Ale wstyd Ja już nie będę ... Ten kawałek to ostatni ... Idę sobie kupić princessę kokosową - ale to ostatnia, naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 24.05.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 panie szpiegu, chałwowóz się spaźnia prosili przez radio o zweryfikowanie adresu bo podobno tam gdzie dotarli nic nie wiedzą o chałwożerczyni kretyni. pojechali pewnie na izbę w., a mnie tam dziś wyjątkowo nie ma oj, znajdą Cię Yemiołka, znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.05.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 będę brutalny - pan od wykopek do wykopu np. z wapnem za naciągactwo... DOkładnie - a np dach mu wyszedł za 60 tys. 30 tys za konstrukcję z drewna tradycyjnego, zaimpregnowanego bez komorowego suszenia a o struganiu drewna to pan nie słyszał i bynajmniej nie uważa takowego. Za pokrycie dachu cementową dachówką wyszło panu drugie 30 tys. . a ten Pan skąd się urwał ? Zrobienie więźby i przykrycie jej karpiówką w łuskę plus wszelkie obróbki blacharskie, osoadzanie okien połaciowych , rynny czyli jednym słowem wszystko kosztowało mnie jak mnie pamiec nie mysli 11-12 tys zł. Mówię oczywiście o robociźnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 24.05.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 odkryłem niszę rynkową - catering budowlano spożywczy tylko ta sieć dostawców jakaś nieprofesjonalna. daleko z nią nie zajedziesz początki są zawsze trudne ale nic to dam radę[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.05.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 WSZYSCY o tym wiedzą!!!! i gadają i w gazetach piszą... Ale wstyd Ja już nie będę ... Ten kawałek to ostatni ... Idę sobie kupić princessę kokosową - ale to ostatnia, naprawdę. biała princessssska, mniam. byłam od niej uzależniona swego czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.05.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 A wracając do budowania: zabieram się do poszukiwań dobrego fachowca do adaptacji projektu.....pomocy.... Moja pani architekt jest całkiem do rzeczy. Tzn bardzo fajna Załatwia projekty przyłączy projekty branżowe etc. Cena przystępna. Oprócz tego pani chętnie zaaranżuje w przystępnej cenie wnętrze i ogród - bo tym się pasjonuje i zajmuje również zawodowo. Przy sugerowanych zmianach w projekcie doradza to i owo - całkiem niegłupio. Ma znajomych branżystów (kominiarzy elektryków, konstruktorów etc.) - i wszystko konsultuje. Sympatyczna, młoda babka, mąż mówi ze atrakcyjna Wysyłam telefon na priva. Pozdro Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 24.05.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 BK- dziękuję co do opinii męża, nie omieszkam sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.05.2004 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 [ No właśnie - a materiał kosztował pewnie nie więcej niż 15-17. A duży masz dach - z ciekawości, dla porównania. U mnie 300 m ale bez okien połaciowych. Chciałabym porównać ceny. 260 metrów, musisz jednak wiedzieć, że połozenie karpiówki jest o wiele droższe niż normalnej zakładkowej. Na metr kw. karpiówki wchodzi ok.36 sztuk a zakładkowej ok.11-12 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.05.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Tym bardziej muszę faceta po brzytwie.Nie wiem dlaczego, biorę ludzi z polecenia że fajni i niedrodzy a potem takie kwiatki.No nic, czekam na jeszcze jedną fajną ekipę ZobaczymyDzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts