claris 22.02.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 I pytanko mam: jakie macie "budy" w charakterze zaplecza budowy? jak duże, gdzie nabyte? a może ktoś odda w moje dobre ręce w przystępnej cenie Ja mogę oddać swoją na wiosnę - za browara, tylko, że ona wymaga transportu (my wieźliśmy busem rozłożoną na większe części ] i potem trochę pracy przy złożeniu tego do kupy [jakieś 2 dni w 2-3 osoby]. Jak chcesz fotę to albo popatrz w dzienniku gdzieś na początku, ale daj znać na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 22.02.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Ale musze powiedziec, ze nam sie doskonale wspolpracowalo z MSM. Przytakuję byłam zachwycona współpracą poza ostatnim umówionym transportem, który przyjechał spóźniony o 3 godziny [bo przyszły wielkie mrozy i im auta zamarzły ] A co do dachówki to u mnie akurat zabrakło kilka dachówek bocznych i gąsiorów, ale to była nasza wina, bo dekarz źle wyliczył. MSM ściągal nam te pojedyncze dachówki z Creatona z Niemiec i nawet nam je dowieźli na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 22.02.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Ja mogę oddać swoją na wiosnę - za browara, tylko, że ona wymaga transportu (my wieźliśmy busem rozłożoną na większe części ] i potem trochę pracy przy złożeniu tego do kupy [jakieś 2 dni w 2-3 osoby]. Jak chcesz fotę to albo popatrz w dzienniku gdzieś na początku, ale daj znać na priva. Wchodzę w to dalsze rokowania na priwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 22.02.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Może skontaktuj się z p.Łukaszem z firmy Instel - ja u niego brałem swojego pstryczki. Może przy okazji innego zamówienia sprowadzi i Tobie tą ramkę. Majla do niego mam następującego: [email protected] Dzieki Trociu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dekar 22.02.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 I pytanko mam: jakie macie "budy" w charakterze zaplecza budowy? jak duże, gdzie nabyte? a może ktoś odda w moje dobre ręce w przystępnej cenie Ja chętnie "pozbędę" się swojej. Niestety do transportu potrzebny będzie HDS, bo mocno "pancerna" jest Dostępna od ręki, szczegóły mogę przesłać na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 22.02.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Ja chętnie "pozbędę" się swojej. Niestety do transportu potrzebny będzie HDS, bo mocno "pancerna" jest Dostępna od ręki, szczegóły mogę przesłać na priva. To ja poproszę te szczegóły może zrobię casting na "budę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 22.02.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Niestety nie mam tak jak wy dobrych doświadczeń z msm. Kupiłem dachówkę ale wyliczyli mi jej za mało (Creaton). Zapomnieli, (a wspominałem) że podnosiłem ściankę kolankową o 2 cegły i tym samym wydłużałem krokwie. Niestety na dodatkowe dachówki czekałem 4 tygodnie , nie mówiąc już o zakończeniu gąsiorów (6 tygodni). Oczywiście transport dodatkowych dachówek na mój koszt. Miałem nauczkę i już tam nie kupuje. to tak jak u mnie - policzyli dach chyba sąsiada a nie mój. Swoje dachówki kupowałem u MBSStepinskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 22.02.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 u mnie dostawca dachówek policzył wg wskazań producenta, a zostało nam ok. 250 szt. 180 szt. przyjęli jako zwrot, resztę zostawiam na zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 22.02.2011 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Spirea,co z walizeczką Frankaia? od kogo mam ją odebrać i gdzie? komu przekazać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 22.02.2011 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Spirea, co z walizeczką Frankaia? od kogo mam ją odebrać i gdzie? komu przekazać? Ja umówiłam się ze Spireą na odbiór w piątek wieczorem, więc jeśli chcesz ją w sobotę [o ile dobrze pamiętam] to musimy się jakoś umówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 22.02.2011 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 ok, umówimy sie przez PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 23.02.2011 02:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 komu przekazać? Smokowi. Chyba że są ku temu jakieś przeszkody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adas82 23.02.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Witam,Szukam adresu hurtowni budowlanej, godnej polecenia i z dobrymi cenami jakieś doświadczenia kogo unikać myślę że przyda się wielu osobą sezon już niedługo się zaczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 23.02.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Witam, Szukam adresu hurtowni budowlanej, godnej polecenia i z dobrymi cenami jakieś doświadczenia kogo unikać myślę że przyda się wielu osobą sezon już niedługo się zaczyna. od jakiegos czasu toczy sie na ten temat dyskusja, więc cofnij sie te 20-30stron i bedziesz miał duuuuuuuuuużą wiedzę. godna polecenia hurtownia zalezy też od miejsca budowy, ja moge polecić AB Renova na Buforowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sojek1 23.02.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Czy ktoś z okolicy Wrocławia kładł na dach panel na rąbek lub blachę na rąbek? Chciałem taki na swój dach i chętnie zobaczyłbym detale dachu z bliska. Jeśli znacie jakieś realizacje to proszę o informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 23.02.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Czy ktoś z okolicy Wrocławia kładł na dach panel na rąbek lub blachę na rąbek? Chciałem taki na swój dach i chętnie zobaczyłbym detale dachu z bliska. Jeśli znacie jakieś realizacje to proszę o informacje. nie kładliśmy, ale realizację możesz zobaczyć na Muchoborze Wielkim na ul. Gagarina zaraz przy skrzyżowaniu z Rakietową. Powstał tam taki nowy budynek biurowy i dach jest zaokrąglony i zrobiony blachą (rheinzink) na rąbek. Wykonawca to Galeko spod Wrocławia. Możesz też zobaczyć sobie zbliżenia blachy w dzienniku Olgusieniunieczki. Chyba najładniejszy dach blaszany jaki widziałam. Inne realizacje we Wrocławiu (hotel Granary, część elewacji Mediateki albo budynku z tyłu) nie podobały mi się. Blacha była pogięta. Informuję, że odebrałam od Frankai walizeczkę i pozostałe pstryczki (dzięki Frankai ) są bardzo ładne. Oczywiście musiał mi się spodobać jeden z droższych elementów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 23.02.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 są bardzo ładne. Oczywiście musiał mi się spodobać jeden z droższych elementów to chyba typowe - facetom przewaznie podobają sie najtańsze a Wam najdroższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 23.02.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 to chyba typowe - facetom przewaznie podobają sie najtańsze a Wam najdroższe. No to jestem BABA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.02.2011 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 to chyba typowe - facetom przewaznie podobają sie najtańsze a Wam najdroższe. o matko, to u nas zaszła totalna zamiana płci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 23.02.2011 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 No to jestem BABA no i wyszło szydło z worka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts