Frankai 29.04.2002 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2002 Alanta - przejmujesz się ?-) Wszak to my zorganizowaliśmy cały ten Klub Budujących, my zrobiliśmy pierwsze spotkanie i robimy co uważamy za słuszne. Dlaczego mamy patrzeć na innych lub przejmować się co myślą? Nawet zakładając, że będą teraz prężniej działać. Ojcostwa (i macierzyństwa) pomysłu nam już nie odbiorą, a to na nich spoczywa ciężar wykazania się, bo co to za uczeń co mistrza nie przerósł. Jak się bardzo przejmujesz, to pomyśl czy udałoby im się to co nam - zebrać ludzi, którzy muszą przejechać kilkaset kilometrów (Ty, Piramidka, Bobiczek, ja). A przede wszystkim: czy spotykamy się dla siebie (i naszych budów), czy żeby pokazać Warszawie? Gagata - będziemy Ci bardzo dźwięczni. Skoro sklepiszcze otwarte jest do 19, to faktycznie super - robimy ściepę na miejscu i wio po piffo i kiełbachę. Mam nadzieję, że kiełbacha w takiej ilości jest dostępna w niedzielę i jeszcze się nie rusza. Co do piffa, to możeliwe jest, że nasze tancerki (zwłaszcza patrzę tu na znawcę, czyli Yarząbka) przywiozą swoje miejsce baletowe (beczułkę) ze sobą. Możesz spodziewać się mnie, a jeżeli mi coś wyskoczy (u mnie w pracy wszystko możliwe), to odrazu odwołam swój przyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.04.2002 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2002 Co Ty Frankai - praca nie zając, nie przesadzaj Kupię jakiejś kiełbachy, albo czego na zapas - bez obaw! Ag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 29.04.2002 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2002 Jasne że nie zając, ale np. z Wysp Kanaryjskich trudno przyjechać do Wrocławia. Jak na razie przesunęli mi to na czerwiec, ale kto ich tam wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.05.2002 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2002 I znów na FORUM potwierdzam aktualny (ostateczny !!!) termin naszej MAJÓWY: 19 (słownie - dziewiętnasty) maja br, niedziela. U mnie (namiary na privach, nowych chętnych prosze o kontakt tamtędy) ok. 12-tej. Każdy przywozi to co lubi (jeść, pić i nie wiem co jeszcze....) Ja pewien zapas zrobię a w "razie czego" można skoczyć do sklepu (do 19-tej). Może zdążę np. wykosić jeszcze trochę chwastów albo ... wywieźć z kontener gruzu, który okropnie psuje krajobraz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.05.2002 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2002 Wy się o komary i mniszki martwcie - nie o kiełbachę!Kąsają ostatnio jakby chciały się nażreć na cały rok.U mnie pod wieczór to katastroffffa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.05.2002 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2002 jeśli chodzi o komary - zapewniam wszystkich , że jeśli w grupie osób jestem ja (a chyba raczej wypadałoby być jako gospodarz/gospodyni?) - będą atakować tylko mnie. taki już mój psi los trzy dni temu robiliśmy ognicho ze znajomymi i - wyciągneliśmy przez okno przedłużacz, do niego podczepiliśmy te takie maszynki anty-komarowe i - działało!! moi drodzy - bez obaw. A - mam też dwa wielkie orzech włoskie - podobno skutecznie odstraszają rózne bestie...? no cóż nie zauważyłam, ale może nie puściły jeszcze tych swoich cudownych/trujących soków????? Bobiczek - wtrąciłam się w wątek sąsiedzi - mam chyba podobne typy jak Ty (Boguś Linda itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 08.05.2002 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2002 Gagata - jako honorowy krwiodawca jestem też bardzo lubiany przez komary, więc razem będziemy nadstawiać żyły. Pono bardzo lubią krew z zawartością piwa, a nie lubią z witaminą B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.05.2002 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2002 Musze wprowadzić drobne zmiany "drogowskazowe"- wspomniane pigwowce zdążyły zgubić już wszyskie kwiatki (pojawiaja się owocki, ale ich tak na razie nie widać), może więc tak: przesyłam na privy dodatkowe wskazówki.Mam nadzieję, że nic się u Was w kwestii terminu nie zmieniło ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 14.05.2002 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2002 Skoro cicho siedzimy, to chyba nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 16.05.2002 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2002 Słonka, jestem ostatnio bardzo poza siecią! ale w niedzielę będę się próbowała czołgać w Waszym kierunku.... jeśli nie dam rady, doczołga się na pewno moja lepsza połowa. pozdrówka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 16.05.2002 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2002 Chciałabym przywieżć psa (mały z dużym futrem), czy Gospodyni i Goście nie mają nic przeciwko? Mam kłopot z podrzuceniem go komuś. baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.05.2002 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2002 W tych okolicznościach przyrody zapraszamy każdę zwierzątko. ja nie ma psa (za to mam KOTA), sąsiad ma dwa ale za płotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 17.05.2002 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2002 Zwierzątko dziękuje i już czeka na zrzuty z grila- a potrafi zepsuć jedzącemu przyjemność jedzenia, patrzy w zęby jak niemy wyrzut sumienia.Sierściuch został ogolony więc alregikom nic nie grozi. baba [ Ta Wiadomość była edytowana przez: baba dnia 2002-05-17 21:46 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 18.05.2002 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 18.05.2002 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2002 Skunksie, podciągnełam pod ochronę alergików coroczne strzyżenie psa. Psina ma 30 cm wzrostu i 20 cm kędzierzawego futra - miej litość nad Tygrysem i pozwól ulżyć bo ugotuje się we własnym sosie. A odnośnie gryzienia-prędzej zaliże na śmierć! Jeszcze tylko pranie przed gościnnym występem i możemy jechać(nie oburzaj się , właśnie się wytarzała w czymś "pachnącym"). baba [ Ta Wiadomość była edytowana przez: baba dnia 2002-05-18 09:10 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 18.05.2002 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 19.05.2002 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2002 W papierach stoi że bolończyk, ale mam 2 w 1, tzn. miała ważyć 3,5-4 kg a troszkę wyrosła i waży 7 kg. Nie wiem czy byłbyś zachwycony,nawet Ty, potrafi wytarzać się w nawozie a ten smród nie puszcza mimo kilkakrotnego prania. Szczęście że nie lubi padliny tylko rybie resztki nad Odrą. baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 19.05.2002 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 19.05.2002 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 19.05.2002 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2002 Tym razem wysłałam priva. Moja przed strzyżeniem była bardziej kosmata. Ale tak samo radosna. Pies przylepa do noszenia na rękach .Odwaga w nią wstępuje na widok kiełbasy (pokrojonej w kostkę- na taką w całości potrafi sie obrazić).Poza tym potrafi wszystko wymusić (wyżebrać).A propos marznięcia w nocy-potrafi położyć się w poprzek łóżka i jesteśmy z nią bez szans, wypchnięta wraca na "swoje" miejsce i niestey ona ma gdzie spać, gorzej z nami. baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts