yemiołka 25.05.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2004 aaaa Gadzina organizuje? chyba też ale nie jestem pewien http://fakty.interia.pl/news?inf=393771 smoczyce są wypaśne, ino ta druga z prawej jakaś taka przybita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 26.05.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Dzień dobry, tu Wasz Sławek o poranku Czyżby większość nie reflektowała na grilla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.05.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Dzień dobry, tu Wasz Sławek o poranku Czyżby większość nie reflektowała na grilla? reflektuje, reflektuje - mam tylko cichą nadzieję, że zdąże wrócić z Niemiec Ivo wypowie się jutro albo w piątek, teraz jest na wywczasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.05.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 ale bym zapomniał.... Sławku&Kseniu, chętnie zlustrujemy Wasz folwark! Zawsze mnie ciągnęło do starych murów (to chyba rodzinne); przy okazji ciągle zastanawiam się nad kotłem jak u Was... a weżmiesz ze sobą choć jedną flaszeczkę ? Do dzisiaj czuję ten smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 26.05.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 ale bym zapomniał.... Sławku&Kseniu, chętnie zlustrujemy Wasz folwark! Zawsze mnie ciągnęło do starych murów (to chyba rodzinne); przy okazji ciągle zastanawiam się nad kotłem jak u Was... a weżmiesz ze sobą choć jedną flaszeczkę ? Do dzisiaj czuję ten smak Dobrzyk, Ty naciągaczu barowy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.05.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Dobrzyk, Ty naciągaczu barowy!! A już tam naciągaczu, ja tylko w subtelny sposób przypomniałem, Dachowiec teraz taki zaaferowany.... mógł zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 26.05.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 och, co za subtelny miś! [morda] no ale fakt, nie ma to jak się uwinnić po domowemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 26.05.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 ... też czuję ten smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 26.05.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 A korzystając z luksusu braku problemu dojazdu mógłbym wreszcie tego legendarnego trunku spróbować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 26.05.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 A ja nie znam smaku tego trunku - niestety za szybko wyszłam z poprzedniej imprezy. Więc teraz pozwalam sobie poprosić o podwójny przydział OK Dachowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 26.05.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 hehe cuś mi się zdaje, że wobec rosnącego popytu Dachowiec będzie musiał cały balon przyturlać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 26.05.2004 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Dzień dobry, tu Wasz Sławek o poranku Czyżby większość nie reflektowała na grilla? Dobry grill nigdy nie jest zły,szczególnie w DOBRYM towarzystwie Nie wiem tylko czy zdążę wrócić z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 27.05.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Nowy konkursSprawdźcie się z matmy - pytania maturalne:Pytanie 1Robotnik wykonuje swoja prace w 4 dni i 5 godzin. Pijany robotnik tą sama prace w 7 dni i 8 godzin. Na budowie pracuje 7 robotników i 1 majster nadzorujący. Majster przychodzi trzeźwy na budowę co 3 dzień a do sklepu monopolowego jest 13 minut biegiem. Oblicz zysk sklepu monopolowego gdy budowany jest dom dwukondygnacyjny? Nagrody - hm... trzeba by się zastanowić, kto ma pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.05.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 witam ...nareszcie ...ale się towarzystwo rozpisało oby tak dalej Sławek - zgłaszam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.05.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 ....i jeszcze chciałam donieść że drugie spotkanie wrocławsko-krakowskie nie doszło do skutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 27.05.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 No to robimy mały przegląd uczestników grilla (19. lub raczej 20 czerwca): BK Ivonesca niepewni: yemiołka (yemiołka zapewniam żywca, albo lwóweckie z Akademusa ) dobrzyk (wracaj ze mną z Niemiec w czwartek 17.06) zara (do Poznania rzut beretem, pojedziesz przy innej okazji ) Ewentualnie możemy zmienić termin imprezy na kolejny weekend, jeśli większości będzie łatwiej dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 27.05.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Lwówkiem kusisz łobuzie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 27.05.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 taki już ze mnie advocatus alkoholi )) trawestując quod bibet non peccat kto pije, nie grzeszy :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 28.05.2004 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 czasami lepiej trochę nie pisać... ale sobie co niektórzy przypomnieli... ten smak jakieś flaszki no no no .... muszę poszperać w piwnicach mych... (wiecie kochani... brak onych piwnic bedzie mi chyba bardzo bolesny... ach te muratorowe budowanie... ale, ale już mam materiały na ziemiankę! ) Sławek, chętnie przyjedziemy, musimy to sobie z połowinką spokojnie zaplanować... A tak przy sposobności jakby kto miał ochotę w tygodniu zajrzeć do nas na budowę to tyż zpraszam! a tak, na roboczo! bez grillów i kiełbasków ale... powdychać mikroklimatu łobornickiego, pospacerować po lesie, połazić po stanie "mniej niż zero" a chętnym wydam ubranko robocze, narzędź ręczny i zaproszę na praktykę z prac ziemnych liniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.05.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 dzień dobry Sławek - a jak tam tulipanowiec...kwitnie jeszcze? Bo byłam w ogrodzie botanicznym a tam przekwita właśnie dachowiec - a oprócz tego co było w butelczynie (jest do odebrania na przyszłe trunki ) to pamietamy jeszcze pyszne oliwki...mniam...mniam yemiołka - jak weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts