albert07 15.03.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Radwanice na północy Wrocławia ? W Oławie i Jelczu jest PSB Mrówka - nie wiem jak w Oławie, ale w Jelczu mają bardzo dobre ceny. wojgoc suspenser dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 15.03.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Przy okazji tego, że została poruszona kwestia drenażu, czy może ktoś polecić kogoś do jego zrobienia? Chciałabym właśnie zrobić go, gdy jeszcze fundamenty nie będą zasypane. Czy mam rozumieć, że wszyscy zrobili ścianki działowe 12cm? teoretycznie firma która ci domek stawia powinna to umieć zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 15.03.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 teraz wiem, czemu w nocy spac nie mogłem.... tofik zaatakował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 15.03.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Radwanice na północy Wrocławia ? W Oławie i Jelczu jest PSB Mrówka - nie wiem jak w Oławie, ale w Jelczu mają bardzo dobre ceny. Heh, naprawdę coś mi na myślenie wczoraj siadło. Miałem na myśli południe a właściwie południowy-wschód od wrocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.03.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 tofik zaatakował nie, gorzej - energetyczny Tatarakowy wampir! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 15.03.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Jak mają ten sprzęt, to bym się nie szczypał i dał. Akustycznie będzie pewnie porównywalne z b-k 12cm. Pamiętaj, że drzwi muszą mieć odpowiednią "płytką" ościeżnicę. Czy gdzieś obok nie ma ściany konstrukcyjnej? To mógłby być argument przeciw. Co znaczy obok? Wszystkie działowe stykają się ze ścianami nośnymi. http://www.archdom.pl/hiacynt.htm - zobacz na rzutach, na dole wokół wc i wszystkie na górze mają 8cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.03.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 nie, gorzej - energetyczny Tatarakowy wampir! eeee tam, ja już wtedy spałam Wojgoc, naprawdę - zainwestuj w emotikony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 15.03.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 eeee tam, ja już wtedy spałam Wojgoc, naprawdę - zainwestuj w emotikony znaczy się lunatykujesz w takim wypadku. Nic o tym nie wiesz, a wysysasz energetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 15.03.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Droga grupo, kierbud Marek Jędrusiak, ktoś miał z nim do czynienia? Dostaliśmy PnB. Poszłabym się upić na zapas, gdybym mogła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klokoczyce 15.03.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 jakie folie masz na myśli? Co do ceny to wiedz, ze polecana przeze mnie ekipa robi tynki bez listew prowadzących. Folie do zabezpieczenia okien:) co do listew - czyli stosują pewnie narożne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.03.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 znaczy się lunatykujesz w takim wypadku. Nic o tym nie wiesz, a wysysasz energetycznie to teraz muszę pokombinować, jaki z tego zrobić pożytek na budowie? może się podłączę zamiast agregatu do jakiej betoniarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.03.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 dostaliśmy pnb. gratulacje!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 15.03.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 teoretycznie firma która ci domek stawia powinna to umieć zrobić. Właśnie - teoretycznie Jak nie znajdę nikogo konkretnego to chyba się pokuszę, aby zrobić samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 15.03.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Droga grupo, kierbud Marek Jędrusiak, ktoś miał z nim do czynienia? Dostaliśmy PnB. Poszłabym się upić na zapas, gdybym mogła. gratulacje ale ja p. Jędrusiaka nie znam to nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 15.03.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 to teraz muszę pokombinować, jaki z tego zrobić pożytek na budowie? może się podłączę zamiast agregatu do jakiej betoniarki? żeby cię sąsiedzi nie pogonili, że po nocach hałasujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 15.03.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Właśnie - teoretycznie Jak nie znajdę nikogo konkretnego to chyba się pokuszę, aby zrobić samemu Jak masz rozkopane fundamenty to lepiej to zrobić samemu, poczytaj tylko o tym w necie jak najlepiej to wykonać i heja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 15.03.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Jak masz rozkopane fundamenty to lepiej to zrobić samemu, poczytaj tylko o tym w necie jak najlepiej to wykonać i heja no właśnie wiedzę teoretyczną już mam, najwyżej trzeba będzie wykopać kawałek do studni lub zbiornika nie wydaję się zbyt trudne, więc chyba się pokuszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 15.03.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Musze przeprowadzic maly sondaz, pomozecie? Mam pytanie do tych, ktorzy nie maja gazociagu w okolicy. Czym ogrzewacie? Zasugerowalam mezowi, ze 90% nowobudowanych domow ma kotly na paliwo stale. On sie z tym nie zgadza Jaka jest Wasza opinia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.03.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 to teraz muszę pokombinować, jaki z tego zrobić pożytek na budowie? może się podłączę zamiast agregatu do jakiej betoniarki? Może nakręć film "Budowa która straszy"? Zrobić "Zamek strachu" i niech małż pobiera za wstęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.03.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Musze przeprowadzic maly sondaz, pomozecie? Mam pytanie do tych, ktorzy nie maja gazociagu w okolicy. Czym ogrzewacie? Zasugerowalam mezowi, ze 90% nowobudowanych domow ma kotly na paliwo stale. On sie z tym nie zgadza Jaka jest Wasza opinia? Jeżeli powyżej 150m2 to rozważ p.c. Jeżeli mniej - dać reku i zrobić elektryczne (odwiedź Lakusza) lub gaz z butli jeżeli jest szansa na gazociąg za 5-10 lat. Niby teraz są fajne kotły, groszek w workach i mało popiołu, ale ja jakoś niechętnie. No może kominek, mimo że bardziej upierdliwy, bo w pokoju i szyba się brudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts