Tatarak 30.03.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 a skąd bierzesz piasek? i po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 30.03.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 i po ile? To chyba zależy gdzie jest twoja budowa, najlepiej szukać gdzie jest najbliżej, bo transport jest drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.03.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 To chyba zależy gdzie jest twoja budowa, najlepiej szukać gdzie jest najbliżej, bo transport jest drogi. a Ty gdzies stawiasz swoja rezydencję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.03.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Gosia - to wiadomo, że będę szukać w okolicy, ale np. ostatnio sąsiad mi mówił, że ok kupował po 400 za wywrotkę (nie uściślił tylko czy ona miała 20 ton czy 24). a u Ciebie jak piasek chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.03.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Gosia - to wiadomo, że będę szukać w okolicy, ale np. ostatnio sąsiad mi mówił, że ok kupował po 400 za wywrotkę (nie uściślił tylko czy ona miała 20 ton czy 24). a u Ciebie jak piasek chodzi? 400 za rzeczny czy kopany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 30.03.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 450zł za 15 ton piasku do murowania400zł za 20 ton piasku zasypowego Ja buduję przy trasie na Oławę, a piasek biorę z Bystrzycy za Oławą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.03.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 400 za rzeczny czy kopany? do zasypywania fundamentów - to chyba kopany? z piasku to zrobię tylko licencjat, ale jeszcze nie zdążyłam Wojgoc, a Ty skąd brałeś i po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.03.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 ja brałem z Rolantowic - http://www.henpiach.pl/ale jak Gosia zauwazyla - zalezy gdzie sie budujesz bo najdroższy jest koszt transportu.ja pod chudziaka to juz nie pamietam po ile, ale rzeczny do wylewek we wrzesniu po 21zl/tona z Mietkowa plus transport razem 700zl za 24tGeneralnie wszelkie sprawy transportowo-koparkowe zalatwialem z Herkules - http://www.herkules.wroclaw.plMirek Ostaszewski - 602 108 220 - zadzwoń i sprawdź jakie teraz maja ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 30.03.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Tatarak - mam do Ciebie robotę na gwałt Masz czas i ochotę? Mam na myśli to co robisz zawodowo. nieźle się zaczyna... nieźle się zaczyna... Obudziliscie moja 'bigbraderowa' wyobraznie i cisza... Pewnikiem na priva przeszli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.03.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Haveno, ja mam tak niewidowiskową pracę, że naprawdę nawet wykonywana "na gwałt" nie stanowi wdzięcznego obiektu obserwacji. nic nie straciłaś. (poza tym biznes nie wyszedł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.03.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 ja brałem z Rolantowic - http://www.henpiach.pl/ ale jak Gosia zauwazyla - zalezy gdzie sie budujesz bo najdroższy jest koszt transportu. ja pod chudziaka to juz nie pamietam po ile, ale rzeczny do wylewek we wrzesniu po 21zl/tona z Mietkowa plus transport razem 700zl za 24t Generalnie wszelkie sprawy transportowo-koparkowe zalatwialem z Herkules - http://www.herkules.wroclaw.pl Mirek Ostaszewski - 602 108 220 - zadzwoń i sprawdź jakie teraz maja ceny bardzo dziękuję. zanotowane. ciekawe, kiedy mi się kajecik skończy? gruby jest, to chyba do dachu starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.03.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Haveno, ja mam tak niewidowiskową pracę, że naprawdę nawet wykonywana "na gwałt" nie stanowi wdzięcznego obiektu obserwacji. nic nie straciłaś. (poza tym biznes nie wyszedł) a tak dobrze sią zapowiadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 30.03.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 a tak dobrze sią zapowiadało Wlasnie, nie tylko ja jestem zawiedziona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 30.03.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 w projekcie mam 6 warstw (ok.40-50cm nad ziemią), W tym kontekście rada Wojgoca robi się szczególnie istotna. Widziałem podłogi, które zapadły się o 2cm. Szczególnie istotne jest zagęszczenie pod kominek. Na marginesie - nie należy wtedy dramatyzować i wywalać styro. Udowodnił mi to konstruktor działający na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.03.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Wlasnie, nie tylko ja jestem zawiedziona... i jeszcze ellaj chciała sie dołączyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.03.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Do poszukiwania pracy, do gwałtu czy podglądactwa? bo się pogubiłam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 30.03.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 rzuci człowiek niewinny żart (ba! komplement nawet) i słyszy w odwecie wykład... Czasem od kadzenia można zostać otumanionym A wykład... Czuję "misję" i niosę kaganiec oświaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 30.03.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 nic dodać, nic ująć Jako umysł analityczny - wyciągam wnioski z wypowiedzi. Jako gaduła i posiadając mózg o płci żeńskiej, nauczyłem się częściowo rozumieć kobiety. Z takich ciekawostek - zdarzyło mi się wisieć z koleżanką czy żoną 4h na telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 30.03.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Haveno, ja mam tak niewidowiskową pracę, że naprawdę nawet wykonywana "na gwałt" nie stanowi wdzięcznego obiektu obserwacji. nic nie straciłaś. (poza tym biznes nie wyszedł) Odkop temat "Seks na budowie" (czy jakoś tak) Ja już trochę wyrosłem z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 30.03.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 i jeszcze ellaj chciała sie dołączyć... Ellaj chciała raczej robotę niż gwałt. Na marginesie - zdarzyło mi się już, że jedna z osób które zaproponowałem zmianę pracodawcy, skorzystała i jest szczęśliwa. Okazało się też kiedyś, że osoba z forum jest... moim klientem Widzę, że jesteś zainteresowany forumowym "bunga, bunga" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts