wojgoc 30.03.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 bardzo dziękuję. zanotowane. ciekawe, kiedy mi się kajecik skończy? gruby jest, to chyba do dachu starczy zależy kiedy przejdziesz od teorii do praktyki - wtedy zapiski będą tyczyly się już bardziej konkretnych spraw i moze się szybko skończyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 30.03.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Do poszukiwania pracy, do gwałtu czy podglądactwa? bo się pogubiłam:P Może wszystko w jednym Nie ma to jak robić to co się lubi i mieć za to płacone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.03.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Może wszystko w jednym Nie ma to jak robić to co się lubi i mieć za to płacone takie wash&go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.03.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 zdarzyło mi się wisieć z koleżanką czy żoną 4h na telefonie osobiście nienawidzę rozmawiać przez telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.03.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 zależy kiedy przejdziesz od teorii do praktyki - wtedy zapiski będą tyczyly się już bardziej konkretnych spraw i moze się szybko skończyć.. z ogrodzeniem tymczasowym mąż rusza dziś. zero chcemy zacząć w czerwcu. jak się da - surowy w tym roku. ale jest po drodze kilka "ale" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.03.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 z ogrodzeniem tymczasowym mąż rusza dziś. zero chcemy zacząć w czerwcu. jak się da - surowy w tym roku. ale jest po drodze kilka "ale" a juz myślalem, że wszystko na Twojej głowie. i z czego robicie ogrodzenie tymczasowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.03.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 siatka z LM - ta, którą polecałeś - i stemple, w tym parę sztuk od Dekara, któremu wiszę piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 30.03.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 osobiście nienawidzę rozmawiać przez telefon. Ja też, ale jak się siedzi 3 miesiące za granicą i spędza tam 80% czasu, to zmienia się punkt widzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.03.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 a juz myślalem, że wszystko na Twojej głowie. i z czego robicie ogrodzenie tymczasowe? na głowie, ale nie w rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.03.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Ja też, ale jak się siedzi 3 miesiące za granicą i spędza tam 80% czasu, to zmienia się punkt widzenia. a to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 30.03.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Ja też, ale jak się siedzi 3 miesiące za granicą i spędza tam 80% czasu, to zmienia się punkt widzenia. no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.03.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 siatka z LM - ta, którą polecałeś a karta na punkty jest? warto mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.03.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 a karta na punkty jest? warto mieć. szczerze? kart na punkty też nie lubię. jest to dla mnie dobrowolne poddanie się permanentnej inwigilacji. jak konto na "fejsie". też nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.03.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 szczerze? kart na punkty też nie lubię. jest to dla mnie dobrowolne poddanie się permanentnej inwigilacji. jak konto na "fejsie". też nie mam a tam, 10% oszczednosci piechotą nie chodzi. i nie bardzo kumam, jaką inwigilacje masz na mysli. kont na portalach spolecznosciowych też nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wypas 30.03.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Szukam kierownika budowy i ekipe do SSO start na jesien 2011 (fundamenty a reszta na wiosne 2012) Lokalizacja: Gmina Dlugoleka Licze na Szanowna Grupe. W koncu 'Grupa rzadzi, Grupa radzi, Grupa nigdy cie nie zdradzi' Prosze o namiary na maila [email protected] Podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.03.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Podbijam cofnij sie jakies 50stron - było juz pisane na ten temat i lokalizacja Twoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wypas 30.03.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 cofnij sie jakies 50stron - było juz pisane na ten temat i lokalizacja Twoja. pewnie bylo ale na tylu tysiacach stron ciezko cos znalezc... (moze podasz nr strony?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 30.03.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 szczerze? kart na punkty też nie lubię. jest to dla mnie dobrowolne poddanie się permanentnej inwigilacji. jak konto na "fejsie". też nie mam A konto na FM masz Zgadzam się, że z siecią trzeba ostrożnie. Rzecz raz wrzucona w sieć już z niej nie znika. Z drugiej strony pracę zmieniłem właśnie dzięki sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.03.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 A konto na FM masz wyjątek potwierdzający zasadę, tak jak i u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 30.03.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 i jeszcze ellaj chciała sie dołączyć... Wojgoc, chcialam, ale Frankai udal, ze nie wie o co chodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts