ellaj 30.03.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Ellaj chciała raczej robotę niż gwałt. Na marginesie - zdarzyło mi się już, że jedna z osób które zaproponowałem zmianę pracodawcy, skorzystała i jest szczęśliwa. Okazało się też kiedyś, że osoba z forum jest... moim klientem Widzę, że jesteś zainteresowany forumowym "bunga, bunga" Frankai, Skorpion Wojgoc od razu zaskoczyl o co mi chodzilo:) Daj mi spokoj z praca... jestem w Dublinie i raczej robota mi nie w glowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 30.03.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Wojgoc, chcialam, ale Frankai udal, ze nie wie o co chodzi:) Nic do mnie nie piszesz ostatnio, a ja lubię najpierw porozmawiać, a dopiero potem konkrety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 30.03.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Frankai, no faktycznie, ze jakos ostatnio Ci glowy nie zawracam:)Konkrecie Ty!hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.03.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Wojgoc, chcialam, ale Frankai udal, ze nie wie o co chodzi:) niby scislowiec a nie zajarzył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 30.03.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 bo niewinny jest, a nie... jak niektórzy8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 30.03.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 30.03.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wypas 30.03.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 pewnie bylo ale na tylu tysiacach stron ciezko cos znalezc... (moze podasz nr strony?) Widze, ze to forum to tylko dla elity i o elicie i taki zoltodziob jak ja nie ma co liczyc na pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 30.03.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Widze, ze to forum to tylko dla elity i o elicie i taki zoltodziob jak ja nie ma co liczyc na pomoc. Przecież to oczywiste .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 30.03.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 del Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.03.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Widze, ze to forum to tylko dla elity i o elicie i taki zoltodziob jak ja nie ma co liczyc na pomoc. Nie jest tak źle - tylko niektórzy zapomnieli jak sami zaczynali. Zajrzyj do maila. Ta grupa to taka wymieszana - niektórzy już zdążyli zapomnieć co to SSO Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wypas 30.03.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Nie jest tak źle - tylko niektórzy zapomnieli jak sami zaczynali. Zajrzyj do maila. Ta grupa to taka wymieszana - niektórzy już zdążyli zapomnieć co to SSO Michał Dzieki Megana. Napewno sprawdze ten namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.03.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Widze, ze to forum to tylko dla elity i o elicie i taki zoltodziob jak ja nie ma co liczyc na pomoc. bez przesady - wszyscy zaczynalismy od "0" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 30.03.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Widze, ze to forum to tylko dla elity i o elicie i taki zoltodziob jak ja nie ma co liczyc na pomoc. bardzo się starałam ale nie da się do Ciebie wysłać maila:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 30.03.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 no No proszę jaki wylewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 30.03.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Nie jest tak źle - tylko niektórzy zapomnieli jak sami zaczynali. Ta grupa to taka wymieszana - niektórzy już zdążyli zapomnieć co to SSO Nie zapomnieli, ale najwidoczniej nie mają nic do zaoferowania. Swoją drogą, ciekawe czemu sporo "młodych" podejrzewa a to jakieś układy, a to że ktoś nabija licznik, a to inne rzeczy, zamiast zobaczyć, że ludzie są życzliwi i jak mogą to odpisują. Zresztą trudno podejrzewać, że jest "układ stażowy", bo ja to zabytek muzealny, Wojgoc - gadatliwa i krewka świeżynka, a Tatarak to nawet szpadla nie wbiła. Przepraszam za pominięcie w charakterystyce innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.03.2011 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Wojgoc - gadatliwa i krewka świeżynka nie taka swieżynka jak Ci sie wydaje. a krewki? nikt tak o mnie jeszcze nie powiedział, ale zawsze musi byc ten pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 31.03.2011 03:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Ech - za szybko napisałem. Miałem na myśli "zapomnieli jak sami zaczynali korzystanie z forum"Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.03.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Widze, ze to forum to tylko dla elity i o elicie i taki zoltodziob jak ja nie ma co liczyc na pomoc. Oj, chyba jesteś cokolwiek przewrażliwiony. Też mi się zdarzało kilka razy, że o coś pytałam i dopiero po 2-3 razie dostawałam odpowiedzi (np. o architekta do projektu indywidualnego), więc nie ma co strzelać focha, ale warto się upomnieć. Poza tym... zauważ, że to nie jest tablica ogłoszeń i większość tej "elity" nie przychodzi tylko wtedy, kiedy akurat potrzebuje namiarów, ale też pogadać, pożartować (mniej niewinni nawet prawie poświntuszyć), wymienić się radami, doświadczeniami. Ja tu nie jestem długo w porównaniu z większością osób, a myślę, że prawie każdego ze stałych bywalców już w pewnym sensie znam i wszystkich uważam za fajnych znajomych, a nie "zbiorowy punkt informacyjny". No... to teraz opowiedz nam coś o sobie Może być znak zodiaku na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.03.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 nie taka swieżynka jak Ci sie wydaje. a krewki? ciekawe, co to może być "krewka świeżynka"? mnie się skojarzyło z świeżą półtuszą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts