Frankai 31.03.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 nie taka swieżynka jak Ci sie wydaje. a krewki? nikt tak o mnie jeszcze nie powiedział, ale zawsze musi byc ten pierwszy raz. A popatrz sobie na datę rejestracji - jesteś młodszy niż "pani od niewbitego szpadla" Cenna informacja dla tych co lubią poświntuszyć - Wojgoc ma "pierwszy raz" za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 31.03.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 ciekawe, co to może być "krewka świeżynka"? mnie się skojarzyło z świeżą półtuszą :D Pracowałaś w rzeźni, czy za dużo Cartoon Network za młodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.03.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 "pani od niewbitego szpadla" wczoraj wbiliśmy świder - po wielokroć - przy osadzaniu stempli pod ogrodzenie tymczasowe. to się liczy? ps "wbiliśmy" to taka metafora oczywiście. ja uczestniczyłam jako obserwator/doradca merytoryczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.03.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Pracowałaś w rzeźni, czy za dużo Cartoon Network za młodu? sprawdziłam w wikipedii: za mojego młodego młodu CN jeszcze nie było na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 31.03.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 sprawdziłam w wikipedii: za mojego młodego młodu CN jeszcze nie było na świecie Aha... Rzeźni nie oprotestowałaś A propos wieku. Był wątek o imprezie i takie tam imprezowe numery były planowane. Nick luzacki. Spotykam się z forumowiczką i ... szczęka na kolanach. Dr. hab. AM Niesamowicie fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.03.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 ja też - nie chwaląc się - jestem niesamowicie fajna, chociaż bez dr hab AM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 31.03.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 chociaż bez dr hab AM No ale się doktoryzujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.03.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 ale chałupniczo, nie na AM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.03.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 wczoraj wbiliśmy świder - po wielokroć - przy osadzaniu stempli pod ogrodzenie tymczasowe. to się liczy? niestety to nie to samo. pierwsze wbicie łopaty oznacza rozpoczęcie budowy i nie chodzi o sadzenie drzewek na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.03.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 A popatrz sobie na datę rejestracji - jesteś młodszy niż "pani od niewbitego szpadla" Cenna informacja dla tych co lubią poświntuszyć - Wojgoc ma "pierwszy raz" za sobą pozory czasem mylą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.03.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 SMS-a odebrałam dopiero dzisiaj Podaję szczegóły: Potrzebna krew obojętnie jakiej grupy (stacje krwiodawstwa wymieniają się nią)- dla siostry mojej koleżanki Marysi. W stacji krwiodawstwa należy podać do zaświadczenia, że oddaje się krew dla Justyny Wirth-Jabłońskiej, RCK w Łodzi. Poniżej krótka informacja od jej męża: "Witam! Bardzo proszę, jeśli ktoś z Was chciałby i mógłby oddać krew dla mojej żony, Justynki Wirth-Jabłońskiej - zróbcie to. 17 marca trafiła do szpitala na prosty, zdawałoby się, zabieg. Niestety, okazało się, że jej krew nie krzepnie tak, jak powinna. Przeszła już 3 poważne operacje, wycięto jej płat wątroby i śledzionę. Cały czas jej życie jest zagrożone. Potrzebuje dużo krwi. W ciągu ostatniego tygodnia przetoczono jej ok. 120 jednostek krwi, osocza i płytek. To ponad 50 litrów (człowiek ma w sobie ok. 4 litry krwi). Jeśli chcielibyście pomóc, oddajcie krew w dowolnej stacji krwiodawstwa, zaznaczając, że to dla Justyny. Szpital Barlickiego w Łodzi, oddział chirurgii ogólnej i transplantologii. Krew może być DOWOLNEJ GRUPY - trafi do wspólnej puli, jeśli nie otrzyma jej akurat Justynka, na pewno dostanie ją inny potrzebujący. Zaświadczenie, które dostaniecie, prześlijcie faksem do szpitala na numer 42 677 66 21, lub zeskanujcie/sfotografujcie i przyślijcie mailem na mój adres: [email protected]. Ja i cała rodzina będziemy wdzięczni za każdą oddaną ilość krwi. Pozdrawiam Maciej Jabłoński Ps. Przed oddawaniem krwi warto zapoznać się z warunkami jakie trzeba spełnić. Łódzka stacja krwiodawstwa publikuje je na stronie www.krwiodawstwo.pl" Z góry dziękuję za pomoc ivonesca Justyna zmarła 29 marca Krew jednak mozna oddawać w dalszym ciągu - jej zawsze jest mało tylko nie trzeba przesyłac zaświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 31.03.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Ivo,wyrazy współczucia dla Twoich znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 31.03.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 O, Matko Kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.04.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Serdeczne wyrazy współczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stysia 01.04.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Witam, mam prośbę ... szukam kogoś, kto zrobi mi mebelki do łazienki - 2 szuflady i 2 szafki z białego lakieru Wszystkich których znałam obdzwoniłam ale mi odmówili, bo "nie zajmują się łazienkami" - czytaj "za małe zamówienie" Jeżeli możecie mi kogoś polecić proszę o kontakt. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 01.04.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 "za małe zamówienie" Jeżeli możecie mi kogoś polecić proszę o kontakt. Ode mnie za daleko (Ostrów Wlkp.), więc nie pomogę kontaktem. A czy jesteś w stanie wymierzyć i narysować? Może udałoby Ci się "podpiąć" pod sąsiada czy grupowicza. Wtedy zamawiając dla siebie, mógłby jeszcze na koniec negocjacji - "acha - a tu mam jeszcze dodatkowe zamówienie". Wtedy trudno będzie odmówić, że za małe. Inna sprawa, że Ci wykonawcy są dziwni. Będąc sprzedawcą powiedziałbym wprost: zamówienie jest małe, więc koszty dojazdu i ustaleń przedrożą pani to zamówienie. Jeżeli pani chce, to zrobię to za 1000zł (normalnie kosztowałoby 600). Jak to mówią - "nie ma rzeczy nie do sprzedania (zrobienia) - jest tylko kwestia ceny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 01.04.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Stysia, ja zamawiałam w Bevel. Szafkę do łazienki i szafę. Jakość bez zarzutu, tylko ogólnie matowy biały mdf nie jest najlepszym pomysłem. A na mnie padła klątwa Tataraka. Staram się zrobić wyceny materiałów do SSO. Pojechałam, pogadałam, mieli napisać. Nie zignorował mnie tylko MSM na Tyskiej, reszta - cisza, z polecanym przez Wojgoca Samirem włącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.04.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 ogólnie matowy biały mdf nie jest najlepszym pomysłem. Madeleine, możesz rozwinąć temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 01.04.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Podczepiam się pod pytanie w sprawie białego MDFu. Skoro nie bardzo nadaje się na szafki do łazienki, to jak się zachowa jako blat kuchenny? No i co jest z nim nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 01.04.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 A tak przy okazji, to albo jestem w innej strefie czasowej, albo znowu cosik nie tak z zegarami na FM. U mnie jest teraz 11:22 Tak więc Forum ma jakieś 2h w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts