talgo 01.04.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Witam, czy ktoś ma może polecić osobę która ma w posiadaniu koparkę i walec, bo potrzebuję rozplantować kamień na 200m odcinku drogi a później to ubić. Najlepiej blisko Chrząstawy Małej,oczywiście w przystępnej cenie. Pozdrawiam i nie ukrywam, że jest to paląca sprawa dlatego z góry dzięki za szybką reakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 01.04.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 myślałam, że na połysku widać wszystko. zapewne po prostu na wszystkim widać wszystko a na kiedy miały być oferty? Generalnie to zależy również od jakości lakieru. Ale mam w szafce częściowo półmat, częściowo mat - i różnicę w utrzymaniu czystości widać gołym okiem (nomen omen). Oferty miały być do końca tamtego tygodnia. Zadzwoniłam rano się przypomnieć do buildera na Tyskiej, mieli oddzwonić... oczywiście nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.04.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 ha, a do mnie podobno od ubiegłego piątku kosztorys jedzie pocztą :/ ale za to mam już jedną ofertę z hurtowni i jedną na okna. oraz kilka na pc i wm - ale to tak orientacyjnie na razie zbieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talgo 01.04.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Dobra koparkę załatwiłem, teraz potrzebuję walca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 01.04.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 ok, wygrałeś Szkoda, że nagrodą nie jest to okno Zapomniałem dodać, że tam gdzie są kropki, tam był opad stopniowy szczęki: rozdziawiona papa, szczęka na kolanach, szczęka na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 01.04.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 ale to tak orientacyjnie na razie zbieram. Jeżeli z jakichś powodów nie wbijesz szpadla, to zawsze możesz urządzić Muzeum Ofert Budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 01.04.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 matowy biały mdf nie jest najlepszym pomysłem. Rozumiem, że jeżeli chodzi o materiał, to MDF zupełnie wystarcza. Zakładam, że nie robię łaźni w łazience. Kratka jest higrosterowana i będzie ciągła jak się tylko nachucha, a co dopiero mocniej zawilgoci. Co do matu - mam płytki matowe Tubądzin na ścianach. Fachowcy nie wyczyścili ich. Już prawie poddałem się z czyszczeniem, ale ostatecznie pomógł preparat HG - "Zmywacz plam i wosku" w małym rozcieńczeniu (mocny). Moje zdanie jest taki - na polerze zwykle szybciej widać (dużą różnicę robi kolor), ale łatwiej się czyści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dekar 01.04.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 poza tym zawsze się zastanawiam, czy koszt pompy i jej pracy nie równoważy tak naprawdę oszczędności na wodzie. nie wiem. U mnie hydraulik zaproponował instalację pstryczka do pompki recyrkulacyjnej przy kranie. W teorii w ten sposób uruchamiasz cyrkulację tylko wtedy kiedy tego potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.04.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 U mnie hydraulik zaproponował instalację pstryczka do pompki recyrkulacyjnej przy kranie. W teorii w ten sposób uruchamiasz cyrkulację tylko wtedy kiedy tego potrzebujesz. mozesz uszczegółowić temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 01.04.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Dobra koparkę załatwiłem, teraz potrzebuję walca. Jeśli koparka jest duża, to wystarczy jak ujeździ kamień kołami i nie potrzebujesz walca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 01.04.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Rozumiem, że jeżeli chodzi o materiał, to MDF zupełnie wystarcza. Zakładam, że nie robię łaźni w łazience. Kratka jest higrosterowana i będzie ciągła jak się tylko nachucha, a co dopiero mocniej zawilgoci. Co do matu - mam płytki matowe Tubądzin na ścianach. Fachowcy nie wyczyścili ich. Już prawie poddałem się z czyszczeniem, ale ostatecznie pomógł preparat HG - "Zmywacz plam i wosku" w małym rozcieńczeniu (mocny). Moje zdanie jest taki - na polerze zwykle szybciej widać (dużą różnicę robi kolor), ale łatwiej się czyści. Ale ja pisałam o szafkach, nie płytkach. Płytki najwygodniejsze są chyba w wykończeniu lappato. Ewentualnie błyszczące z wzorkami a la marmur, ale to nie każdy takie cudo zniesie u siebie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 01.04.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 U mnie hydraulik zaproponował instalację pstryczka do pompki recyrkulacyjnej przy kranie. W teorii w ten sposób uruchamiasz cyrkulację tylko wtedy kiedy tego potrzebujesz. W sumie niegłupie, tylko że wyłącznik by szpecił. Może kawałek płytki z kwasówki, wyłącznik dotykowy i dioda jako sygnalizator załączenia. Inna opcja - pompka włączana razem ze światłem w łazience, no ale to trochę głupie włączać światło w dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 01.04.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Zobaczcie tutaj http://www.masterart.com.pl/Robilam lustra do lazienek i szklane drzwiczki matowe, tez w lazience. Niedrogo. Moze pan Roman zrobi drzwi przesuwne i te szafki do lazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 01.04.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Ale ja pisałam o szafkach, nie płytkach. Płytki najwygodniejsze są chyba w wykończeniu lappato. Ewentualnie błyszczące z wzorkami a la marmur, ale to nie każdy takie cudo zniesie u siebie w domu Wiem że nie Po prostu jestem typem "dryfującym". Mowa o czystości szafek łazienkowych w macie, to dryfuję na czystość płytek łazienkowych w macie. Mogłem też zdryfować na szyby w macie A Tatarak zamiast prawować, siedzi, śledzi i notuje Co to płytek wykończonych łopatą, to nie wiem o nich nic. Faktycznie na pseudomarmurze plam nie widać. Inna sprawa, że chciałem kiedyś wyczyścić plamę, której... nie było. Na szczęście nie byłem zbyt sumienny i cierpliwy Te matowe pobrudzone u mnie były w paski, ale ponieważ były brązowe to nie pomagały one w ukryciu plam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.04.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Co to płytek wykończonych łopatą, to nie wiem o nich nic. w kwestii pstryczków jestes guru, w kwestii lappato nie masz bladego pojęcia - a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 01.04.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Wojtek czy Ty wiesz co to jest poczucie humoru?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 01.04.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Albert - sprawdź sobie opinie o Krispolu na fm - mnie zniechęciły poczytałem, niewiele tego - tylko dwie strony i w dodatku z 2006 roku. Myślę że przez ten okres firma rozwinęła się dosyć mocno, poza tym mają silniki somfy więc nie powinien to być jakiś badziew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.04.2011 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Wojtek czy Ty wiesz co to jest poczucie humoru?! ja, tak, na co dzien gębę mam prawie non-stop roześmianą. A Ty wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.04.2011 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 poczytałem, niewiele tego - tylko dwie strony i w dodatku z 2006 roku. Myślę że przez ten okres firma rozwinęła się dosyć mocno, poza tym mają silniki somfy więc nie powinien to być jakiś badziew to cala "zaleta" forumowej wyszukiwarki, jak cos szukasz to nie można znależć - zobacz tu, moze zmienisz zdanie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?69945-Brama-garażowa-Hormann-Wiśniowski-krispol... w kwestii wyboru bramy garażowej polecam P. Roberta Stasiaka tel. 607 032755 - niby tylko Horrmann ale inne też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 02.04.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Kochana Grupo, kto to podawal namiary na fachowcow od kostki brukowej?Podajcie mi jakies, prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts