BK 01.06.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 BK.Osoba o której mówimy wróciła.Bocianów dalej nie ma.Wiech. Czyli to nie on ... Zastanawiam się gdzie one poleciały ... Jadę do Gajkowa. Mam nadzieję że nie uwiły gniazda niedaleko mojego przyszłego domku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 01.06.2004 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Dobrzykowice.Piasek i żwir przed Czernicą tam gdzie kopią nad zalewem.Stoją tam barki rzeczne i koparki.Wiech. Dzieki, na pewno się tam wybiorę na rekonesans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 01.06.2004 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 BK - odpisalam na priva! Dziekuje dziewczyny za gratulacje! Sławek - dziekuje za zaproszenie, my jedziemy w tym roku na wczesne wakacje (no bo potem budowa...) i wracamy wlasnie 20, pewnie wieczorem, wiec nijak nie damy rady przyjechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 02.06.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 WITAM GRUPE WROCŁAWSKA!!! jestem z grupy szczecińskiej, szukam RADIKS-a!!!! Nich się odezwie, buduje ten sam dom co ja LMP 01 od Lipińskich!!! Hallo RADIKS czekam na Twój odzew... i wszystkich, którzy wybrali ten projekt!!! Pozdrawia słoneczny Szczecin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 02.06.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Witam jolly z GRUPY SZCZECIŃSKIEJ .Pozdrawia pochmurny Wrocław przynajmniej dzisiaj.Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.06.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 szukam RADIKS-a!!!! Nich się odezwie, buduje ten sam dom co ja LMP 01 od Lipińskich!!! Hallo RADIKS czekam na Twój odzew... i wszystkich, którzy wybrali ten projekt!!! Pozdrawia słoneczny Szczecin Może lepiej wyslij do niego e-mail : [email protected] ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 02.06.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 PonownieSzczecin, dzięki za adres, maila wysłałam, ale ... cisza, może potrzeba mi trochę cierpliwości. Pozdrowionka i dzięki - jesteście szybcy i .... życzliwipapcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.06.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 PonownieSzczecin, dzięki za adres, maila wysłałam, ale ... cisza, może potrzeba mi trochę cierpliwości. Pozdrowionka i dzięki - jesteście szybcy i .... życzliwi papcia żaden problem Możesz jeszcze dodatkowo wysłać mu wiadomość poprzez forum. U góry masz tekst "Nie masz nowych wiadomości" kliknij na nim a otworzy ci sie nowe okno w któym bedziesz mogła napisać list i wysłać go do jednego z uzytkowników tego forum, w Twoim przypadku do radiksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 02.06.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Dzień dobry, apa, szkoda że Was nie będzie, ale nabranie sił przed budową to sprawa priorytetowa narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 02.06.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Dobrzykowice czy masz już schody o ile będą Ci potrzebne.Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 02.06.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Witam okołowrocławskich AKA do gratulacji się przyłączam obiema rękami Zauważyłam większość oznak uzależnienia od forum (drżenie rąk,niemożność skupienia uwagi na innych czynnościach itp.) tak więc dzień zaczyna sie od porannej kawy połączonej z lekturką O odszkodowaniu pomyślę za czas jakiś (bliżej nieokreślony) bo pewnie przyda się na wykończenie domu. A jeśli już o domu, to walka z papierami doprowadza mnie do obłędu Sławku my nadal niepewni ale mapę dojazdu poproszę (cały czas mam nadzieję że zdążymy wrócić i się zameldować) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 02.06.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Czy ktoś z GRUPY WROCŁAWSKIEJ otrzymuje miesięcznik Budujemy Dom.Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.06.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Dobrzykowice czy masz już schody o ile będą Ci potrzebne.Wiech. mam, wylałem je razem ze stropem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 02.06.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 wylał schody z kąpielą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 02.06.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 [z cyklu "przysłowia i powiedzonka regionalne"] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 02.06.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 A, powiedzcie, jak się nanieść na tą mapę lokalizacji grupy wrocławskiej, którą ma dołączoną np BK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 02.06.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 A, powiedzcie, jak się nanieść na tą mapę wydrukować i się na niej położyć. sorry, mam jakiś ciężki dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.06.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 miwol, musisz wystosować podanie do polanki. I ładnie się uśmiechnąć o tak. A w ogóle - to w ramach działalności marketingowej naszej Grupy - apeluję o umieszczanie linków do naszych stron lub do naszej mapki, coby zwiększyć oglądalność. zara - jaki ładny domek, niech zgadnę - czyżby to pracownia APA Sitech (Białystok Charkiewicz?) Sławek - ja też poproszę o mapkę z dojadem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 02.06.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 ooooooooooo, dobiajam do tysiączka...stara jezde.... czy cuś za to przysługuje? coś co UFO mogłoby znów porwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.06.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 A, powiedzcie, jak się nanieść na tą mapę lokalizacji grupy wrocławskiej, którą ma dołączoną np BK? Najlepiej dopisz się tutaj : http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=26041 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts