ellaj 06.04.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Makita ma.Ale nic wiecej nie wiem. Moze ktos ma i uzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.04.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Makita ma. Ale nic wiecej nie wiem. Moze ktos ma i uzywa. a to wysoka półka profesjonalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał_Wrocław 06.04.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Witam szanowną grupę! Kto z Was podzieli się umowami z wykonawcami na: StanSurowyOtwarty? dostawe i montaz okien? inne? W necie jest tego sporo ale podejrzewam, ze wielu z Was ma bardziej dopracowane Z góry dzięki! admin&miris.pl (zamiast & ma byc @ - zabieg antyspamowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 06.04.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 w garażu w ogóle nie dajesz styro tylko sama wylewka. Minimalna grubośc jastrychu a nie betonu w garazu to 15cm a czemu w garażu ma styro nie dawać? ja bym wrzucił, chociażby 5cm, jakby nie patrzeć przecież nad garażem jest pokój lub inne pomieszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 06.04.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 i czemu plazma a nie lcd? SUSPENSER właśnie czemu? jak już pokój do kina domowego to może lepiej jakiś fajniejszy projektor zapodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.04.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 a czemu w garażu ma styro nie dawać? ja bym wrzucił, chociażby 5cm, jakby nie patrzeć przecież nad garażem jest pokój lub inne pomieszczenie. to zobacz jak masz w projekcie. w garazu wymagana jest grubsza, jednolita warstwa jastrychu ze względu na przenoszone obciążenia wjeżdżającego/wyjeżdżającego auta. Ociepl sobie sufit garazu skoro masz pokój nad garażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.04.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 My daliśmy styro w garażu - dzięki temu mamy jeden poziom w całym domu. U nas akurat rury CO i CWU przechodzą przez wylewkę w garażu więc docieplenie na pewno się przydało. Czołgu żadnego nie parkujemy i jak na razie wszystko jest OK.Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.04.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Witam szanowną grupę! Kto z Was podzieli się umowami z wykonawcami na: StanSurowyOtwarty? dostawe i montaz okien? inne? co znalazłem to wyslałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 06.04.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 A ja dalej nic nie wiem:(Czytam i czytam.Znalazlam jedna, ale nie wiem czy jest dobra http://www.rtvagd.sklep.pl/makita/polerka_szlifierko_polerki_9227cb_27620.php5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.04.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 często będziesz z tego korzystała?nie lepiej kupic sobie 2 osobne. I czy od razu potrzebujesz Makita? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.04.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 A ja dalej nic nie wiem:( Czytam i czytam. Znalazlam jedna, ale nie wiem czy jest dobra http://www.rtvagd.sklep.pl/makita/polerka_szlifierko_polerki_9227cb_27620.php5 http://www.narzedzia.pl/BT-PO-1100-E-Polerko-szlifierka-1100-W,5032.html http://www.specmajster.pl/product-pol-11924-POWER-UP-Polerko-szlifierka-78950-1400-W.html moze coś z tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 06.04.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 często będziesz z tego korzystała? nie lepiej kupic sobie 2 osobne. I czy od razu potrzebujesz Makita? Pewnie nie za czesto. Zrobie parapety i koniec, a samochod jeden raz w miesiacu:) Ale lubie miec porzadne rzeczy. I do tego japonskie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.04.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Pewnie nie za czesto. Zrobie parapety i koniec, a samochod jeden raz w miesiacu:) Ale lubie miec porzadne rzeczy. I do tego japonskie:) to zmienia postac rzeczy. te moje propozycje nie spełniaja Twoich podstawowych oczekiwań. rozumiem, ze autko co bedzie pucowane raz w miesiącu tez japońskie? ale się bedzie błyszczyć.....tylko czy lakier to wytrzyma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 06.04.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Swinia:)Nabijaj sie!Ale dzieki masz racje.Oddzielnie bedzie lepiej i taniej. Sa super szlifierki makity za 500zl.Taka mi wystarczy.Autko japonskie mam w Dublinie. Prosto z Japonii Toyota Duet.W Polsce... seicento, moje kochane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.04.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 W Polsce... seicento, moje kochane. zabrzmialo pieszczotliwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.04.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Swinia:) a to już nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 06.04.2011 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 :-D:-D:p Juz wiem. Ma byc mimosrodkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 07.04.2011 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 :-D:-D:p Juz wiem. Ma byc mimosrodkowa. Nie musi. Wystarczy, że będzie miała płynną regulację obrotów oraz możliwość zamontowania rotoflexa (przystawka na rzep). Filce i szmaty wtedy można bez problemu dopasować. Nawet chińską szlifierką kątową z regulacją wypolerujesz auto. Przyzwoite polerki można spokojnie kupić poniżej 200zł. Polerki nie należą do narzędzie szczególnie awaryjnych, no może poza najtańszymi mającymi ze 100W. Chociaż i niewiele mocniejszą polerowałem autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.04.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 EL CABALLO Salon Sprzedaży ze Składem Fabrycznym ul. Nowodworska 17b 54-433 Wrocław http://www.elcaballo.pl/ dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.04.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 U mnie izolacja ma kształt wanny - leży na chudziaku i chodzi na "rolkę". Poziom wylewek mam ciut powyżej "rolki". Garaż koniecznie obniż !!! Jak się coś dzieje złego np z rurami w garażu, czy pomieszczeniu gospodarczym, to ma się wylać na podwórko, a nie do domu. Zrób minimum 5cm pochylnię przy wejściu z garażu. co to znaczy "chodzi na rolkę"? a widzisz, o tych rurach i wylewaniu na podwórko nie pomyślałam, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts