Frankai 07.04.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Przykro mi, ze wziales to do siebie... Postaram sie uzywac wiecej eufemizmow w przyszlosci A wiesz, że ja w pierwszej chwili odebrałem tak jak Albert07 "głupi"="prosty". Dopiero jak chciałem zaprotestować (żartobliwie), to zrozumiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.04.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Tatarak fajny masz ten domek, dzięki cieszę się, że Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 07.04.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 A wiesz, że ja w pierwszej chwili odebrałem tak jak Albert07 "głupi"="prosty". Dopiero jak chciałem zaprotestować (żartobliwie), to zrozumiałem. Dobrze, ze przynajmniej Tataraka rozbawilam Ale ja naprawde wolalabym miec zwykly dom, bez udziwnien... A maz sie zawzial... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 07.04.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 ma spore doświadczenie życiowe, więc głupim bym go nie nazwała chociaż jego IQ Havenowemu do pięt nie dorasta A niech Cie! Ide pic kawe przy ksiazce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 07.04.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Przykro mi, ze wziales to do siebie... Postaram sie uzywac wiecej eufemizmow w przyszlosci eu-co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.04.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Haveeeeena, zooooostań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 07.04.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 A niech Cie! Ide pic kawe przy ksiazce. zwróć tylko uwagę co będziesz czytać bo i to może zostać oplute ...na sucho - chociaż jakoś nigdy mi się tak nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.04.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Ale ja naprawde wolalabym miec zwykly dom, bez udziwnien... A maz sie zawzial... A spełnionego męża chcesz mieć? Każdy ma swojego "konika", który może nie jest wart całego zachodu, ale jaka potem satysfakcja, jak ktoś podziwia czy chwali. Oj ta męska próżność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.04.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 eu-co? Eufemizm (z gr. ευφημισμός - euphēmismós, od eu dobrze i phemi mówić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 07.04.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Wiecie co? Naprawde Was lubie (czytac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 07.04.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 A spełnionego męża chcesz mieć? Każdy ma swojego "konika", który może nie jest wart całego zachodu, ale jaka potem satysfakcja, jak ktoś podziwia czy chwali. Oj ta męska próżność jeżeli na starość Havena nie chce słuchać zrzędzenia męża to lepiej niech mu ulegnie teraz - tak jak mówisz. Ale jeśli ona lubi wysłuchiwania narzekań to niech nie ulega i zrobi głupi dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 07.04.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Eufemizm (z gr. ευφημισμός - euphēmismós, od eu dobrze i phemi mówić) kurcze a już myślałem że to jakieś nowe unijne określenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 07.04.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Eufemizm (z gr. ευφημισμός - euphēmismós, od eu dobrze i phemi mówić) Frankai, co my biedne żuczki bez ciebie byśmy zrobili? Ty nasz Gandalfie, dzięki tobie widzimy światło w tunelu wszystkich Mordorowych dylematów (nie tylko budowlanych) ...a może to twoja świecąca laska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.04.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 kurcze a już myślałem że to jakieś nowe unijne określenie A tu się okazało, że jeszcze coś przed unią było Czytałeś... "Sposób na Alcybiadesa" (?) był tam taki tekst: <<w jakim stopniu on był "Eu" to nie wiem, ale że "geniusz" to pewne>> {podpowiedź dla rasowych blondynek - trzeba połączyć to co w cudzysłowiu"} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.04.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 ...a może to twoja świecąca laska? Chciałem oficjalnie zdementować - moja laska nie świeci , ale cicho bo Moderator usłyszy i najpierw wyrżnie OFFy, a potem da nam BANana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.04.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Wiecie co? Naprawde Was lubie (czytac) No i się zrobiło Kółko Wzajemnej Adoracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.04.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 No właśnie, pragnę przypomnieć PT Grupowiczom, że to forum budowlane, a tu normalnie atmosfera jak na hucznym obiedzie w bardzo włoskiej rodzinie :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.04.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 a tu normalnie atmosfera jak na hucznym obiedzie w bardzo włoskiej rodzinie :D:D:D Podawanym w niegłupim domu nad którym wisi klątwa Tataraka, a główne danie to pierogi. To tak żeby była jasność, skąd ta atmosfera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 07.04.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Podawanym w niegłupim domu nad którym wisi klątwa Tataraka, a główne danie to pierogi. To tak żeby była jasność, skąd ta atmosfera podoba mnie się to się uśmiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 07.04.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Podawanym w niegłupim domu nad którym wisi klątwa Tataraka, a główne danie to pierogi. To tak żeby była jasność, skąd ta atmosfera Tos pieknie podsumowal A wracajac do tematyki budowlanej: w ogole nie przemyslalam tematu parapetow zewnetrznych. Z czego, jaki kolor (przy jasnej elewacji, bialej stolarce i czarnej dachowce)? Jaki producent? Tylko powazne oferty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts