miwol 03.06.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 BK, dzięki, zaczyna się ten żywioł! Biorę wolne i startujemy! Studniarze: p. Wianecki, tel. 3726397. Pisałem jakieś szczegóły tutaj na str. 76 chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 03.06.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 zapracowani wszystkich krajów łączcie się Ale ja Wam wszystkim zazdroszczę i łączę się w bólu z BK. Wy już wiercicie, kopiecie, stawiacie ściany tudzież remontujecie.... a ja jeszcze z temi papierkami projektami itpd. a ziemia leży odłogiem i czeka, wiosna taka słoneczko świeci człowiek by już pomachał łopatą a tu papierek papierek papierek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.06.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 ad7 - no, niestety papierkologia w naszym kraju okrutna ...ale może uda się jeszcze wystartować w tym roku? tego zyczę i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 03.06.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 No właśnie - też bym już pomachała łopatą. Ale póki co nie możemy jeszcze machać łopata i taczek ładować więc chyba zagonię męża i siebie do malowania mieszkania, okien, małego przemeblowania ... W końcu musi się coś dziać! Pa pa wracam do pracy - te taczki załadować Bo tyle roboty że nie ma kiedy tego robić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 03.06.2004 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 BK, zamiast sprzatac dzwon do ekipy - namiary wysłałam na priv! Ja rozumiem niecierpliwosc tych co to jeszcze nie zaczeli, mnie tak nosiło w zeszłym roku. Nic nie cieszy oka tak bardzo jak postepujaca budowa... U nas dzisiaj rynny robione były, dach praktycznie skończony! W weekend porobimy duzo nowych zdjec to się będziemy chwalić. Gorsza strona przygody z budowaniem to ze to wszystko kosztuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.06.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 dzień doberek ...dziś już piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 04.06.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Witam .Dla mnie jest to najlepszy dzień tygodnia .Nie trzeba iść do pracy w sobotę i niedzielę.Miła perspektywa pracy na budowie.Zyczę wszystkim którzy jeszcze nie zaczeli prac budowlanych,żeby stało się to jak najszybciej.Pozdrawiam Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.06.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Pierwsza - wczoraj była u mnie Ivonesca (POZDRAWIAM!!!) i żal mi się zrobiło, kiedy tak z nią trochę pogadałam, że mnie tu nie ma... więc to przez nią Agata chyba będę musiała częściej zajeżdżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.06.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Witam .Dla mnie jest to najlepszy dzień tygodnia .Nie trzeba iść do pracy w sobotę i niedzielę.Miła perspektywa pracy na budowie.Zyczę wszystkim którzy jeszcze nie zaczeli prac budowlanych,żeby stało się to jak najszybciej.Pozdrawiam Wiech. Wiech - ja też lubię piątki lubię zrobic w piątek po południu porządki sobotnie i potem taka miła perspektywa 2 wolnych dni od pracy.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 04.06.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Ivo .Oglądam Twój piękny domek na fotkach,i nie wiem co jest na zdjęciu nr 07 nad lustrem po prawej strony.Jak sie nauczę wstawiać zdjecia do komputera tak jak Ty ,to też się pochwalę co do tej pory zrobiłem.Daleko moi wprawdzie do Twoich postępów ,ale kiedyś myślę że będę miał tak ślicznie jak Ty.Serdecznie pozdrawiam Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 04.06.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Witam .Dla mnie jest to najlepszy dzień tygodnia .Nie trzeba iść do pracy w sobotę i niedzielę.Miła perspektywa pracy na budowie.Zyczę wszystkim którzy jeszcze nie zaczeli prac budowlanych,żeby stało się to jak najszybciej.Pozdrawiam Wiech. Wiech - ja też lubię piątki lubię zrobic w piątek po południu porządki sobotnie i potem taka miła perspektywa 2 wolnych dni od pracy.... pozdrawiam porządki są głupie czy one się nie mogą robić jakoś tak samoczynnie? automatyćnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.06.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 porządki są głupie czy one się nie mogą robić jakoś tak samoczynnie? automatyćnie?? yemiołka- myślisz, ze ja bym tak nie chciała ...dlatego moje okna wyglądają tak a nie inaczej...czytaj: są brudne ...i nawet miałam postanowienie że jutro się za nie wezmę, ale ma padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 04.06.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 porządki bee, praca bee, piątek jest super a poza tym a raczej przede wszystkim pozdrowienia dla wszystkich i gratulacje dla Yemiołki z okazji 1k postów wczoraj byłem taki zarobiony że nawet nie zdążyłem na forum zaglądnąć stąd te spóźnione gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.06.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Ivo .Oglądam Twój piękny domek na fotkach,i nie wiem co jest na zdjęciu nr 07 nad lustrem po prawej strony.Jak sie nauczę wstawiać zdjecia do komputera tak jak Ty ,to też się pochwalę co do tej pory zrobiłem.Daleko moi wprawdzie do Twoich postępów ,ale kiedyś myślę że będę miał tak ślicznie jak Ty.Serdecznie pozdrawiam Wiech. coś mi sieć łazi strasznie powoli i nie mogę się dostać do własnego albumu, aby spojrzeć na to zdjęcie ale jeśli to lustro to po prawej stronie wyłażą chyba kable bo nie było wtedy jeszcze kontaktów. Jest tam włacznik światełka co ma być nad umywalką i kontakt...no taki normalny co by włączyć suszarkę np. ...ślicznie to pojęcie względne ....najważniejsze że moje, jedyne, własne i pewnie Twoje też takie są ...a zdjęcia rób, rób i się nam pochwal pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 04.06.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 porządki bee, praca bee, piątek jest super tyz prawda a poza tym a raczej przede wszystkim pozdrowienia dla wszystkich i gratulacje dla Yemiołki z okazji 1k postów wczoraj byłem taki zarobiony że nawet nie zdążyłem na forum zaglądnąć stąd te spóźnione gratulacje. no dobra, usprawiedliwiony, wybaczam i całej reszcie dziękuję. takie rozliczne gratulacje, że aż uznałam ten tysiączek za jakieś globalne osiągnięcie życiowe [morrda] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.06.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 i całej reszcie dziękuję. takie rozliczne gratulacje, że aż uznałam ten tysiączek za jakieś globalne osiągnięcie życiowe [morrda] ...i teraz to już nic tylko wpisać do życiorysu trzeba będzie [morrrda szt.3] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 04.06.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 taaa, do CV, jako powód wywalenia z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.06.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 taaa, do CV, jako powód wywalenia z pracy ciiiii, bo się wyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 04.06.2004 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Witajcie ! Dobrzykowice: możesz podać namiary na tą firmę od internetu ? chciałbym popytać przyszłościowo w sprawie Chrząstawy Wlk. Proszę bardzo :Paweł Gatner 601723644 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 04.06.2004 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Witam ! Przestałem pisać, bo ponoć przed tysiącem pokazuje się napis "WYGRAŁEŚ..." ...i tak od dwóch tygodni wpatruję się w monitor, a tymczasem Yemiołka wyprzedziła mnie i już należy do ELITY , a Dobrzyk podwójnie Gratuluję ! i nadrabiam Jaki kto do budowania taki i do pisania na forum Jak tam ? Połozyłeś już kostkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts