Madeleine 10.04.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Nie ma sprawy Hurtowni to chyba jeszcze nie polecę, ale najlepiej byłoby znaleźć coś blisko budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.04.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Multiposty to był raczej jednorazowy wybryk, chociaż kto wie... Powiem Wam - tak niedzielnie - jak się człowiek wyśpi, to całe to budowanie wydaje się mniej straszne Madeleine - czy wysłałaś do Redakcji maila w ramach akcji bocianki 2011, czy jak to tam nazwali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moana 10.04.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Dziękuję za miłe przyjęcie na forum Próbowałam skorzystać oczywiście z wyszukiwarki, ale mam wrażenie, że ciężko znaleźć w niej to, czego akurat szukam. Wyskakuje mnóstwo różnych postów zupełnie nie na temat. Dlatego pozwoliłam sobie zapytać Was o namiary. Próbuję przekopać się przez posty, ale tyle tego tu jest, że nie jest to łatwe. Zwłaszcza, że ciągle wiszą na mnie moje roczne bliźniaki. Dorzućcie do tego wszędobylskiego czterolatka... Jak mi się uda w ciągu dnia przy tych moich dziabągach znaleźć pół godziny na net to cud A w dodatku na razie "buduję" się na odległość - mieszkamy teraz pod Warszawą, dopiero na czas budowy przenosimy się w okolice Sobótki, więc nie znam kompletnie terenu ani hurtowni. Pocieszam się, że z Waszą pomocą szybko będę się uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 10.04.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 witajcie pisałam juz na naszym pchlim targu ale spróbuję i tutaj chętnie odkupie drzwi blaszane tymczasowe 90 w dobrym stanie i oczywiście nie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 10.04.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Madeleine - czy wysłałaś do Redakcji maila w ramach akcji bocianki 2011, czy jak to tam nazwali?Tak, przysłali mi dodatek specjalny do Muratora "okna i drzwi". Szkoda, że go wcześniej kupiłam Zwłaszcza, że ciągle wiszą na mnie moje roczne bliźniaki. Dorzućcie do tego wszędobylskiego czterolatka... O proszę... kolejny czterolatek Ja mam do kompletu pannę 10,5 miesiąca. Z wyszukiwaniem - może będzie łatwiej przez googla, wrzucasz, co chcesz, i potem site:forum.muratordom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.04.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Dziękuję za miłe przyjęcie na forum Próbowałam skorzystać oczywiście z wyszukiwarki, ale mam wrażenie, że ciężko znaleźć w niej to, czego akurat szukam. Wyskakuje mnóstwo różnych postów zupełnie nie na temat. Dlatego pozwoliłam sobie zapytać Was o namiary. Próbuję przekopać się przez posty, ale tyle tego tu jest, że nie jest to łatwe. Zwłaszcza, że ciągle wiszą na mnie moje roczne bliźniaki. Dorzućcie do tego wszędobylskiego czterolatka... Jak mi się uda w ciągu dnia przy tych moich dziabągach znaleźć pół godziny na net to cud A w dodatku na razie "buduję" się na odległość - mieszkamy teraz pod Warszawą, dopiero na czas budowy przenosimy się w okolice Sobótki, więc nie znam kompletnie terenu ani hurtowni. Pocieszam się, że z Waszą pomocą szybko będę się uczyć taka sytuacja rodzinna zmienia postać rzeczy. Nieopłacalne bedzie korzystanie z polecanych przez nas hurtowni, poniewaz koszty transportu będą znacząco podwyższać końcową cenę - mam na mysli tzw. loco budowa. Wiekszość materiałów elektrycznych na swoją budowę kupowałem w hurtownii z siedzibą w Sobótce - www.elektrokram.pl . Ceny maja bardzo przyzwoite na większość asortymentu. Zadzwoń do gościa i powiedz, ze bedziesz budować się w Sobótce, ze chciałabyś u Niego kupić elektrykę i przy okazji zapytaj Go o hurtownie budowlane - które poleca w okolicy. W razie pytań skąd i jak powołaj się na Wojtka z Bielan Wrocławskich - myślę, że będzie jeszcze pamiętał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.04.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 witajcie pisałam juz na naszym pchlim targu ale spróbuję i tutaj chętnie odkupie drzwi blaszane tymczasowe 90 w dobrym stanie i oczywiście nie drogie a drewniane nie mogą być? trzeba tylko zamek, klamke sobie włożyć i dopasować do otworu by sie zamykały i otwierały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 10.04.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 ja tez polecam elektrokramale z budowlanych hurtowni to naprawde nie wiem co jest na bielanach, tyncu.....moze jakis sklad psb?najblizej wydaje sie byc castorama..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.04.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 ja tez polecam elektrokram ale z budowlanych hurtowni to naprawde nie wiem co jest na bielanach, tyncu.....moze jakis sklad psb?najblizej wydaje sie byc castorama..... szukamy hurtowni w Sobótce a nie na Bielanach czy w Tyńcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moana 10.04.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Z wyszukiwaniem - może będzie łatwiej przez googla, wrzucasz, co chcesz, i potem site:forum.muratordom.pl Wielkie dzięki za poradę - na to bym nie wpadła, właśnie się przekopuję przez googla, korzystając z tego, że dzieci słodko śpią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moana 10.04.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 szukamy hurtowni w Sobótce a nie na Bielanach czy w Tyńcu Dokładnie tak, najlepiej Sobótka lub okolice, sama budowa będzie w Sulistrowicach. Wojgoc, my na czas budowy już niedługo z całym kramem zjeżdżamy do Sulistrowic, więc będziemy na miejscu doglądać budowy. Ale ponieważ ja kobita z Mazowsza póki co, to każdy namiar na dobrą hurtownię lub wykonawców chętnie przyjmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.04.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Dokładnie tak, najlepiej Sobótka lub okolice, sama budowa będzie w Sulistrowicach. Wojgoc, my na czas budowy już niedługo z całym kramem zjeżdżamy do Sulistrowic, więc będziemy na miejscu doglądać budowy. Ale ponieważ ja kobita z Mazowsza póki co, to każdy namiar na dobrą hurtownię lub wykonawców chętnie przyjmę wiem też, że polecany przez mnie hydraulik Adam Radaszkiewicz - 602 253166 robi teraz hydraulike w Sobótce. Możesz do Niego zadzwonić i zapytac się o namiar telefoniczny na tego Inwestora. Może Inwestor będzie na tyle grzeczny, że przekaże Ci kilka ważnych dla Ciebie informacji. Rozmawiając z Adamem możesz spokojnie powołać się na mnie. Ale coś mi po głowie świta, że ludki kupują w Świdnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 10.04.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Każdy kiedyś był zielony. Tak jak pisał Albert07 - trzeba dla przyzwoitości przeczytać parę stron, bo pewne informacje regularnie się powtarzają. O hurtowniach było. O podejściu - a dokładniej o kosztorysach i czy hurtownie robią dobre zestawienia - też było. Szukaj długich postów z pominięciem moich Ja piszę dużo ale nie o hurtowniach tak, rację ma stary Gandalf. Omijaj jego wywody, kieruj się natomiast postami Tataraka/czki . Ona jest na zbliżonym etapie co ty i bardzo dużo się rozwodzi na różne tematy, które mogą cię zainteresować (no offence Tataraczku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 10.04.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Madeleine - czy wysłałaś do Redakcji maila w ramach akcji bocianki 2011, czy jak to tam nazwali? a cóż to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.04.2011 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Moana biorąc pod uwagę miejsce budowy może się okazać, że warto też szukać hurtowni w Dzierżoniowie (24 km) i Łagiewnikach (12km). Gdy musiałem dokupić kilka sztuk dachówki to znalazłem ją w Dzierżoniowie i byłem pod wrażeniem wielkości składu i asortymentu.Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 11.04.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Jest jeszcze Strzelin choć to może być już za daleko do Sobótki ale tam np jest PSB ponawiam moje zapytanie o drzwi blaszane 90 może ktoś ma na zbyciu to chęnie odkupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.04.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 a cóż to takiego? a takie cóś: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?175167-Do-rozpoczynaj%C4%85cych-budow%C4%99-wiosn%C4%85-2011&p=4677262#post4677262 Tak, przysłali mi dodatek specjalny do Muratora "okna i drzwi". Szkoda, że go wcześniej kupiłam O proszę... kolejny czterolatek Ja mam do kompletu pannę 10,5 miesiąca. tak myślałam, że rewelacji nie będzie czterolatki faktycznie zaczynają rządzić kieruj się natomiast postami Tataraka/czki . Ona jest na zbliżonym etapie co ty i bardzo dużo się rozwodzi na różne tematy, które mogą cię zainteresować (no offence Tataraczku) none taken apropos etapów: jak robiliście izolację poziomą ław fundamentowych? oddałam się wczoraj wieczorem lekturze i czuję się gorzej niż po rozważaniach nt. ocieplania garażu... Albert, btw, nie piekły Cię uszy w czwartek? bo byłeś obgadywany w Oleśnicy ale nie martw się, króciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 11.04.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 a cóż to takiego? akcja dla lasek o długich nogach i długim dziobem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.04.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Madeleine- a jak tam u Ciebie z klątwą Tataraka? u mnie pniaki nadal niewykoparkowane, dzwonię rano do koparkowego, nie odbiera, po chwili oddzwania: - słucham? - pytam grzecznie. - zrobię to pani w środę! do Niemiec pojechałem! trochę mi zeszło! ale nie zapomniałem o pani! zrobię to pani w środę, dobrze? - dobrze... - dziękuję! - dziękuję za te...- piii piii piii przez chwilę miałam wrażenie, że wzbudzam lęk. to było miłe uczucie... chyba zaczynam rozumieć tyranów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 11.04.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 a drewniane nie mogą być? trzeba tylko zamek, klamke sobie włożyć i dopasować do otworu by sie zamykały i otwierały Pan Mąż chce metalowe ja na akcję bocianki dostałam dodatek o dachach i poddaszach z 2010 roku a i oczywiście naklejkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts