Tatarak 11.04.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 ja na akcję bocianki dostałam dodatek o dachach i poddaszach z 2010 roku a i oczywiście naklejkę czyli to taka akcja opróżniania magazynów ze zwrotów w zasadzie można się było domyślić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 11.04.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Myślałam że może dadzą jakieś gadżety typu smycz, jakas miarka czy coś (z Robena takie wysyłają za wypełnienie ankiety na stronie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 11.04.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Ale z klątwą się nie bój, Samir po chwilowej interwencji Wojgoca przestał na mnie znowu zwracać uwagę. Moj maz robi tak: wysyla maila z zapytaniem o oferte, a godzine pozniej dzwoni do delikwenta i mowi, ze chce sie upewnic, czy jego mail doszedl. Pare godzin pozniej ma odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.04.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 A macie tak, że nienawidziecie przez telefon rozmawiać? a już szczególnie z obcymi ludźmi? ja tak mam - handlowiec, który odpowiada na maile bez poganiania ma u mnie duuuużego plusa na starcie. Ale metoda Twojego męża jest dobra - wypróbowałam ją też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 11.04.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Albert, btw, nie piekły Cię uszy w czwartek? bo byłeś obgadywany w Oleśnicy ale nie martw się, króciutko co jak co, ale w Oleśnicy to jeszcze mnie nie obgadywano a tak będąc przy uszach to codziennie mnie pieką bo moja mała upatrzyła je sobie jako maskotkę do miętolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 11.04.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Czy ktoś z Was mógłby mi polecić jakąś dobrą hurtownię, co to i upust da dobry, i dowiezie wszystko na budowę na czas. Najlepiej okolice Sobótki Bardzo, bardzo nie polecam hurtowni Elewacja Plus z Sobotki. Byc moze juz splajtowali, ale jesli nie, to mocno odradzam. Witaj na grupie Ciekawa wybralas sobie okolice na budowe, gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.04.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 co jak co, ale w Oleśnicy to jeszcze mnie nie obgadywano a tak będąc przy uszach to codziennie mnie pieką bo moja mała upatrzyła je sobie jako maskotkę do miętolenia zawsze musi być ten pierwszy raz kup jej może jakiegoś pluszowego gacka do miętolenia w zastępstwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 11.04.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 A macie tak, że nienawidziecie przez telefon rozmawiać? a już szczególnie z obcymi ludźmi? ja tak mam - handlowiec, który odpowiada na maile bez poganiania ma u mnie duuuużego plusa na starcie. Ale metoda Twojego męża jest dobra - wypróbowałam ją też tak, wszytko fajnie. Tylko tak jak chyba Frankai wcześniej powiedział - sezon się rozpoczął, handlowcy pewnie zawaleni są robieniem ofert dla delikwentów odwiedzających hurtownie osobiście, maila i pewnie odbiorą ale zanim znajdą na to chwilę to mija jednak trochę czasu. Mogę się założyć że w okresie zimowym odpisaliby w przeciągu pół godziny Ja też wolę nawijać w cztery oczy, przynajmniej widzę czy koleś nie ściemnia i jak się zachowuje podczas rozmowy, niestety moja główna forma kontaktu to: 1. mail 2. telefon 3. hmmmm wizyta osobista jeżeli jestem obecnie w kraju z reguły jeżeli wysyłam zapytania do firm a mi na tym mocno zależy to robię tak samo. Mail i zaraz telefon, albo na odwrót. Dzwonię mówię jaka sprawa, koleś mi naświetla i wtedy mówię żeby mi to mailem puścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 11.04.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 zawsze musi być ten pierwszy raz kup jej może jakiegoś pluszowego gacka do miętolenia w zastępstwie nie działa, uszy są najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 11.04.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 A macie tak, że nienawidziecie przez telefon rozmawiać? a już szczególnie z obcymi ludźmi? ja tak mam - handlowiec, który odpowiada na maile bez poganiania ma u mnie duuuużego plusa na starcie. poza tym miałem to samo. Twoja klątwa się rozprzestrzenia bo jak jakiś czas temu wysyłałem zapytanie o dachówki i rynny do wszystkich hurtowni jakie mi poleciliście i jakie znalazłem na necie - tylko trzy, powtarzam TRZY się odezwały, z czego jedna po ponad tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.04.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 poza tym miałem to samo. Twoja klątwa się rozprzestrzenia bo jak jakiś czas temu wysyłałem zapytanie o dachówki i rynny do wszystkich hurtowni jakie mi poleciliście i jakie znalazłem na necie - tylko trzy, powtarzam TRZY się odezwały, z czego jedna po ponad tygodniu wysłałam Ci priva w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 11.04.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 wysłałam Ci priva w tej sprawie dzienx bardzo, już odpisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.04.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Ciekawa wybralas sobie okolice na budowe, gratuluje! a cos jest nie tak z tą okolicą? zawsze mi sie podobalo w Sulistrowicach i Sulistrowiczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.04.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Pan Mąż chce metalowe szkoda, drzwi porzadne, drewniane nie żaden paździerz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 11.04.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 szukamy hurtowni w Sobótce a nie na Bielanach czy w Tyńcu i jak? juz znalazes cos?> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.04.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 i jak? juz znalazes cos?> to nie dla mnie, wiec ja nie musze niczego znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 11.04.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 aha to zle zrozumialam slowo "szukamy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 11.04.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 aha to zle zrozumialam slowo "szukamy" "szukamy" jako pomoc dla potrzebującej, co bedzie się budować w Sulistrowicach a mieszka teraz kolo Warszawy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 11.04.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 a cos jest nie tak z tą okolicą? zawsze mi sie podobalo w Sulistrowicach i Sulistrowiczkach. Wszystko dobrze. Chcialam napisac, ze tam bardzo ladnie. Bez cienia ironii. Emotek mi sie nie chcialo wstawiac. Bardzo lubie tamte okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.04.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Widzę, że dzisiaj spokój - wszyscy pracują lub budują Ja w tej pierwszej grupie - jeszcze w pracy siedzę. Jutro równie - lub jeszcze bardziej zwariowany dzień. Znajoma jakby wyczuła, że mogę narzekać (choć ja nie z tych) i przesłała mi PPT, w którym jest motto: jeżeli narzekasz na swoją pracę, to ciesz się, że nie jesteś... i tu cały szereg zawodów i zdjęć. Przodują w tym zestawieniu g...e zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts