dobrzykowice 04.06.2004 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 dzień dobry gratulki dla yemiołki i dobrzyka a gdzie buzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 04.06.2004 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Wiech, cześć, w poniedziałek będą wiercić. W poniedziałek u mnie w ogóle zaczyna się dziać bo poza wiertnikami wchodzi ekipa budowlana do fundamentów. Będą kopać i kręcić pręty, we środę grucha umówiona. Godzina "W" wybiła Ale radość! Tylko i pilnuj aby nie wykopali CI fundamentów na głębokość studni a samej studni nie zazbroili - trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 04.06.2004 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Ale ja Wam wszystkim zazdroszczę i łączę się w bólu z BK. Wy już wiercicie, kopiecie, stawiacie ściany tudzież remontujecie.... a ja jeszcze z temi papierkami projektami itpd. a ziemia leży odłogiem i czeka, wiosna taka słoneczko świeci człowiek by już pomachał łopatą a tu papierek papierek papierek..... wiesz ad7.....ja tam nie chcę namawiać Cię do złego, ale jak już będzie projekt domu i plan zagospodarowania działki to z technicznego punktu wudzenia nic nie stoi na przeszkodzie aby zacząc wytyczanie , ściaganie humusu i kopanie fundamentów - oczywiście równolegle należy załatwiac dalszą papierkologię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 04.06.2004 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 porządki są głupie czy one się nie mogą robić jakoś tak samoczynnie? automatyćnie?? Trza wyszkolic pod tym katem dzieci, w końcu po coś są prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.06.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 dzień dobry nowy tydzień się zaczyna ...ale taki fajny...krótki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.06.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 dzień dobry gratulki dla yemiołki i dobrzyka a gdzie buzi ? o, proszę...ale się kolega rozbestwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 07.06.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 dzień dobry gratulki dla yemiołki i dobrzyka a gdzie buzi ? o, proszę...ale się kolega rozbestwił a mówiłam! nie całuj Dobrza, bo się rozbestwi! no i tyroz masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.06.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 dzień dobry gratulki dla yemiołki i dobrzyka a gdzie buzi ? o, proszę...ale się kolega rozbestwił a mówiłam! nie całuj Dobrza, bo się rozbestwi! no i tyroz masz... mam?? dopiero mogę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchlistosc 07.06.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 czy ktos z Was moze mi dac namiary na fachowca ktory dokona oceny stanu echnicznego budynku?Wiecie jakie sa moze koszty takiej oceny przynajmniej w przyblizeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 07.06.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 dzień dobry gratulki dla yemiołki i dobrzyka a gdzie buzi ? o, proszę...ale się kolega rozbestwił a mówiłam! nie całuj Dobrza, bo się rozbestwi! no i tyroz masz... mam?? dopiero mogę mieć noo, jak się mężuś dowie, to będziesz miała! [morrrda] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 07.06.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 a gdzie buzi ? [/color] o, proszę...ale się kolega rozbestwił a mówiłam! nie całuj Dobrza, bo się rozbestwi! no i tyroz masz... Ale problem w tym, że tego buzi nie dostałem - pewnie Ivo całowała kogoś innego :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 07.06.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 czy ktos z Was moze mi dac namiary na fachowca ktory dokona oceny stanu echnicznego budynku? Wiecie jakie sa moze koszty takiej oceny przynajmniej w przyblizeniu? Je nie miałem takiej potrzeby tak więc nie wiem ale może Sławek ci pomoże ? On remontuje dość wiekowy domek i podejrzewam, że zanim zabrał się do roboty to musiał taką ocenę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 07.06.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 noo, jak się mężuś dowie, to będziesz miała! [morrrda] O czym ma się mężuś Ivo dowiedzieć ? Bo ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.06.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 dzień dobry gratulki dla yemiołki i dobrzyka a gdzie buzi ? o, proszę...ale się kolega rozbestwił a mówiłam! nie całuj Dobrza, bo się rozbestwi! no i tyroz masz... mam?? dopiero mogę mieć noo, jak się mężuś dowie, to będziesz miała! [morrrda] co ma się dowiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 07.06.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 dzień dobry gratulki dla yemiołki i dobrzyka a gdzie buzi ? o, proszę...ale się kolega rozbestwił a mówiłam! nie całuj Dobrza, bo się rozbestwi! no i tyroz masz... mam?? dopiero mogę mieć noo, jak się mężuś dowie, to będziesz miała! [morrrda] co ma się dowiedzieć ? paaanie, ja tam nic nie wiem, ja tylko węgiel z Węgorzewskiej wożę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 07.06.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 ale się ładna grafika zrobiła... [on powiedział, że ona powiedziała....] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.06.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 baaardzo ładna grafika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 07.06.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 ale się ładna grafika zrobiła... [on powiedział, że ona powiedziała....] i w ten sposób rodzi się plotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.06.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 ale się ładna grafika zrobiła... [on powiedział, że ona powiedziała....] i w ten sposób rodzi się plotka dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 07.06.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 dzień dobry gratulki dla yemiołki i dobrzyka a gdzie buzi ? o, proszę...ale się kolega rozbestwił w końcu ma wannę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts