Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

Szukam bezskutecznie drzewek Daglezji (od 1,5m - 1,8m) do posadzenia na pasie ziemi przeznaczonej na zieleń parkową.

Wiecie gdzie można takie Daglezje kupić we Wrocławiu lub w okolicach? Potrzeba mi jedynie tak 8-15 szt i już sama nie wiem gdzie jeszcze mogę ich szukać :)

Mam kilka mniejszych sadzonek posadzonych, ale z nich pozytek będzie za jakieś 10 lat, a ja potrzebuje za 5 lat - mam tam niezłe wiatry od północy.

Pomożecie?

Akswał, może zajedź do jakiegoś centrum ogrodniczego. Coś nowego powstało w Psarach zaraz przed Baby Maxx. Jakieś centrum jest tez w okolicach Cesarzowic w drodze na Kąty Wrocławskie.

a znacie http://www.iplex.pl? Jest sporo gniotów, ale fajne filmy też. osobiście polecam wyszukany przez małżonka rewelacyjny serial Doctor Martin :) brytyjska odpowiedź na House'a rozgrywająca się na uroczej prowincji.

I ponawiam pytanie z wczoraj - jaką macie/macie mieć izolację poziomą na ławie fundamentowej?

poza tym miałem to samo. Twoja klątwa się rozprzestrzenia bo jak jakiś czas temu wysyłałem zapytanie o dachówki i rynny do wszystkich hurtowni jakie mi poleciliście i jakie znalazłem na necie - tylko trzy, powtarzam TRZY się odezwały, z czego jedna po ponad tygodniu :rolleyes:

ja dachówkę już mam, ale gdy chciałam ostatnio sprawdzic cene w innej hurtowni to na maila odpisali mi tylko z jednej i to na drugi dzien a dachy z blachy do dziś nie odpowiadają :)

dziś się chyba będzie już łacił i foliował mój daszek :D

a dachówka przyjechała wczoraj

ja dachówkę już mam, ale gdy chciałam ostatnio sprawdzic cene w innej hurtowni to na maila odpisali mi tylko z jednej i to na drugi dzien a dachy z blachy do dziś nie odpowiadają :)

i z czego tu byc zadowolonym:bash: - to sie nazywa brak szacunku dla czyjes pracy:-x:mad: - z gory wiesz, ze ofertą bedziesz mogla sobie podetrzec tylną część ciała:sick:

jak czytam tego typu posty to sie we mnie gotuje:evil:

Możecie mi napisać czy 'współpracujecie' z jakąś agencją ochrony i jak to wygląda? Czy jesteście zadowoleni, czy jest coś extra w ramach umowy [nie wiem co mogłoby być extra ;)]
Ja mam monitoring. Jak to wygląda - jak załącza się alarm jedzie sobie do mnie "grupa interwencyjna" sprawdzić co się dzieje. Czasami zadzwonią od razu spytać czy coś wiem o możliwej przyczynie załączenia, coby nie musieli się fatygować. Jak sprawdzą czy z domkiem wszystko ok, to pytają czy mogą odjechać, czy czekać aż przyjadę (za czekanie ileś tam kasują).

Ogólnie dodatek dla podwyższenia komfortu wyjazdowego z domu.

a znacie www.iplex.pl? Jest sporo gniotów, ale fajne filmy też. osobiście polecam wyszukany przez małżonka rewelacyjny serial Doctor Martin :) brytyjska odpowiedź na House'a rozgrywająca się na uroczej prowincji.

jest jeszcze coś takiego http://www.playtube.pl/, podobno ciekawa strona (mój znajomy adminuje:)). Nigdy nie miałem możliwości oglądania tam filmów (brak czasu), ale można wiem że można znaleźć tam coś dla siebie.

fajnie ci, mój dach czeka na dachówki już od tygodnia i jak na złość okazało się wczoraj że kolor jaki sobie wybrałem wejdzie na taśmę w połowie maja więc na prędce musiałem wynaleźć jakiś zbliżony i dostępny. ;)