Tatarak 12.04.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 U mnie tez dzisiaj cieplutko. Tak juz od kilku dni. Wszyscy chodza na "krotki rekawek". Aha, zapomnialam dodac. Mam dzisiaj wolne;p Ellaj, nie dobijaj mnie... tutaj tak wieje (enty dzień z kolei), że mi się wszystkiego odechciewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 12.04.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ellaj, nie dobijaj mnie... tutaj tak wieje (enty dzień z kolei), że mi się wszystkiego odechciewa... Ty nie filozuj - byłaby ładna pogoda, to by Ci się pracować nie chciało. No chyba że i tak Ci się nie chce, a tu nie ma wymówki http://autokacik.pl/images/graemlins/rotfl.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 12.04.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ty nie filozuj - byłaby ładna pogoda, to by Ci się pracować nie chciało. No chyba że i tak Ci się nie chce, a tu nie ma wymówki http://autokacik.pl/images/graemlins/rotfl.gif Hihi, przypomnialo mi sie: -Panie doktorze, juz trzeci dzien mi sie nic nie chce. Co to jest? -Sroda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.04.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 dobre Havena, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaby 12.04.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Witam ponownie grupe Wrocławska kiedyś się udzialałam a później..... czas budowy zakończony więc i motywacja mniejsza. Teraz przyszło nam w końcu otynkowac dom i pytanie: ile płaciliście za m2?? Na razie rozmawiałam z 3 ekipami i mają przysłac wycenę /parapety, opaska, kafle na ganek itd/ czy jest duża różnica jakościowa pomiędzy tynkami poszczególnych firm?? na co zwracać uwagę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.04.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 witaj Gabyten watek czytalaś - http://forum.muratordom.pl/showthread.php?159264-Porządny-system-elewacyjny-na-lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.04.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ty nie filozuj - byłaby ładna pogoda, to by Ci się pracować nie chciało. No chyba że i tak Ci się nie chce, a tu nie ma wymówki http://autokacik.pl/images/graemlins/rotfl.gif przy ładnej pogodzie mi się wszystko chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 12.04.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 fajnie ci, mój dach czeka na dachówki już od tygodnia i jak na złość okazało się wczoraj że kolor jaki sobie wybrałem wejdzie na taśmę w połowie maja więc na prędce musiałem wynaleźć jakiś zbliżony i dostępny. Zwróć uwagę, żeby obróbki kominów zrobili na tzw. "wcinkę" bo najczęściej sobie ułatwiają dając między blachę a komin uszczelniacz, który prędzej czy później zacznie przeciekać. Ta "wcinka" to niewiele pracy a efekt pewny i trwały - przypilnuj ich z tym bo ja u mnie już poprawiałem i jeden z sąsiadów ostatnio też nie dopilnował swoich fachowców i ... ciekły mu wszystkie kominy [na jego szczęście dopiero robi tynki i nie zalało mu wełny oraz rigipsów]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 12.04.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 jest jeszcze coś takiego http://www.playtube.pl/, podobno ciekawa strona (mój znajomy adminuje:)). Nigdy nie miałem możliwości oglądania tam filmów (brak czasu), ale można wiem że można znaleźć tam coś dla siebie. Tam są nawet MASH i Drużyna A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 12.04.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 a znacie www.iplex.pl? Jest sporo gniotów, ale fajne filmy też. osobiście polecam wyszukany przez małżonka rewelacyjny serial Doctor Martin brytyjska odpowiedź na House'a rozgrywająca się na uroczej prowincji. I ponawiam pytanie z wczoraj - jaką macie/macie mieć izolację poziomą na ławie fundamentowej? Dzięki za link, też się przyda Z tego co pamiętam mam 2 warstwy papy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 12.04.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 jesli ktoś ma stały IP, to musi wykupić pakiet, bo po ogladaniu ok. 72 min. trzeba odczekać ok. 30-40. Dzięki za informację, myślę, że nie przekroczymy tego czasu jednorazowo. A może da się "załadować" na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 12.04.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Panic mode on: w piątek wjeżdża koparka Jutro robię się na bóstwo i jadę do Samira negocjować ceny. Trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.04.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Panic mode on: w piątek wjeżdża koparka Jutro robię się na bóstwo i jadę do Samira negocjować ceny. Trzymajcie kciuki na moje oko to więcej zdziałasz jako pracująca Matka-Polka, ale jedno nie wyklucza drugiego:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 12.04.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 spoko, jadę z tajną bronią, lat 0,11. Uwodzi wszystkich na niebieskie oczy i 3 blond włosy na głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubeczek 12.04.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Witam, pytanie przyziemne - chodzi o ceny (brutto)- bloczek betonowy 14'tka (mam 3,04)- XPS (mam 380/m3)- stal fi 12 żebrowana 2,86- stal fi 6 gładka 3,41- deska szalunkowa 2,5 cm, 14-16 cm szer, 250-350 dł - 570/m3 netto To dobre/kiepskie ceny ? Macie jakieś porównanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.04.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 spoko, jadę z tajną bronią, lat 0,11. Uwodzi wszystkich na niebieskie oczy i 3 blond włosy na głowie. masz na mysli tego berbecia uwiązanego u Twojego boku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 12.04.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 qubeczek, bloczki drogie. Reszty nie wiem. Wojgoc - tak, tak, ta panna. Służy do łagodzenia mojego wizerunku i maskuje fakt, iż przyszłam wziąć towar bez marży dla sprzedawcy. Niestety czasem powoduje odwrócenie mojej uwagi i wtedy nie robię idealnej transakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.04.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 to powodzenia jutro!!!wiedz tylko, że Samir też ma swoje sztuczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubeczek 12.04.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 madeleine, to za ile można bloczek kupić i gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 12.04.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 to powodzenia jutro!!! wiedz tylko, że Samir też ma swoje sztuczki... Kurde, co to za tajemniczy Samir? Co on jeszcze sprzedaje, co mogloby mi sie przydac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts